- 27 Temmuz 2016
- 177
- 165
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim sizin icin ama bu son bebisler ayri bir tatli oluyor cook gordum cevremdenTesekkurler.. zaten zor bulunur süreç insanların acıyarak bakmalarını istemiyorum buna aileler de dahil. İkizlerim doğduğunda artık düşünmedin heralde iyi korun falan arkadaşlar bile böyle söylüyordu. Bu yılı asosyal geçirmeyi planlıyorum eşime doğuracak sam 1 yıl memleket yok doğsun söyleriz dedim
Gözün aydın... Progestanı oral mı alıyorsun vajinal mi?Bi de nasıl bi döngü ile? Bana da verdi doktorum. Iki gece bi sabah dedi ama ben sadece gece alıcam galiba, zira kendi baygınlığım bana yetiyor. Vajinal istedim vermedi..Ay uok o iyi olsunda icerim dert degil
Seni etiketleyemezsem deyu: 1.71/53 kg başlangıçhamişler giriş sayfasını düzenledim kilo çizelgesi ekledim eksik/ yanlış vs şeyleri söyleyin, kilo çizelgesine de eklenmek isteyenler beni etiketlesin
Selam.. Geçmişinizi bilmiyorum öncelikle iğneden kurtuldugunuz icin gözünüz aydın. Ama ben şeyi anlamadım: "Bu sefer iğme kullanmicam." İğne öyle zamana göre kullanımı değişen bi sey mi ki? (Şuan masada bir kucak hibor 3500 bana bakıyor)Merhaba kızlar ben arime ufak bir değişiklik oldu diyelim.
Ben de yazdım ama bana da cevap gelmedi yine de devam edeyim yazmaya
Dün bebesi gördük çok şükür hatta kalp atımını da gördük vajinal bakıldı yine. Iki hafta sonra yeniden kontrol var. Genetik testim çıkmıştı bu defa kan sulandırıcı iğne yok çok şükür sadece daha yoğun folik asit ve b12 kullanacağım
Bulantı ve uyku hali hat safhada
Gözünüz aydın, biz de bebeklerimizi görüp kalp atışlarını duyarız inşallah :) umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik süreci geçiririz :)Merhaba kızlar ben arime ufak bir değişiklik oldu diyelim.
Dün bebesi gördük çok şükür hatta kalp atımını da gördük vajinal bakıldı yine. Iki hafta sonra yeniden kontrol var. Genetik testim çıkmıştı bu defa kan sulandırıcı iğne yok çok şükür sadece daha yoğun folik asit ve b12 kullanacağım
Selam.. Geçmişinizi bilmiyorum öncelikle iğneden kurtuldugunuz icin gözünüz aydın. Ama ben şeyi anlamadım: "Bu sefer iğme kullanmicam." İğne öyle zamana göre kullanımı değişen bi sey mi ki? (Şuan masada bir kucak hibor 3500 bana bakıyor)
Amin hepimiz eksilmeden kazasız belasız atlatırız inşallah bu dönemiGözünüz aydın, biz de bebeklerimizi görüp kalp atışlarını duyarız inşallah :) umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik süreci geçiririz :)
Hayırlı olsun gözün aydın canım darısı başımıza kese ve kalp atışı olarak :)Merhaba kızlar ben arime ufak bir değişiklik oldu diyelim.
Amin canım cümlemizinHayırlı olsun gözün aydın canım darısı başımıza kese ve kalp atışı olarak :)
Biz kadinlar hepimiz aynisi kafaya takacak birseyler illaki bulursuz bide hamileyken ayri bi hormon Allah eslere bol sabir versin cekilecek gibu diilMaşallah kuzum ya nazar değdirme
Bizim takvimin altında yazıyor canım bak hamilelik takvimi eklemek için tıklayın diye.. oraya tıkladığında yönlendiriyor seni tahmini Doğum tarihini yazıyorsun tamam diyorsun
Ayy galiba bende biraz libido artışı oldu utandım şimdi
Canım bilmiyorum ilk gebeliğim benimde ama inşallah olmaz kanama olcak die kendini şartlama. Sıkıntısız geçer umarım
3kizm var hepsi de ayrı tatlı dedigdn gibi.. inşallahHayirlisi olsun canim sizin icin ama bu son bebisler ayri bir tatli oluyor cook gordum cevremden
Canım tecrübelisin sen kilo almamak için aklında olan birşey var mı? Hamişim diye bol keseden yememek dışında:)Lusi şekerim 160/56 kg baslangic.suan hala aynıyim.Hedefim ilk 3 ayı kilo almadan tamamlamak.
Alınganlık ne ki agladim bileAşk olsun arada kaynamıştırrr dur Kız daha alınganlık etme :))
Aynı durumdayım 2 haftadır, hep yatıyorum , hep bı uyku hali.Günaydınlar herkese, hepimiz için güzel mutlu bir gün olsun gün içinde uyuklayıp duruyorum da ne hikmetse sabahın köründe ayaktayım
Merhaba canimben şu aralar çok alinganim galibaYeni gelen biri olarak üzerime alındım bak şimdi çok mesaj olunca kaynamış demek arada geç bir merhaba ve hoşbulduk olsun o zaman :)
Ne bileyim yokmusum gibi arada kaynayınca kusmem geldiBalımmm
Birbirimizi tanıdıkça kaynaşırız zaman geçtikçe kemik kitle oluşur şuan bi heyecanla herkes gelip yazıyor ama azalır o aksiyon sen buna takılma canımsın
Doktorun yanında sor canım .Esin de olsun tabi.Doktordan kendisi duysun sorun olmadigini.en kolay yolu bu.Benimki de hep kuyruğumda, kaçacak yer arıyorum.Ama önceden böyle değildim.Kızlar eşim bana yanaşmıyor daha şimdiden korkuyormuş birşey olur diye Bu konudaki önerilerinizi alabilir miyim
Kalbimin kırılasi var galiba üstüme alınıyorum herşeyi.sey ben kendi adima konusacak olursam forumda cok yeniyim
Bildirimde ne gorursem genelde onlara bakiyorum. Kusura bakmayin kalbinizi kirdiysak
Daha cok paylasacaklarimiz olacak eminim
Günaydın kızlar :) sizin bulantılarınız kaç hafalıkken başladı bende henüz bir şey yok inşallah hiç olmaz
Merhaba kizlar benim 5. Haftada başladı.suan hala devam.kisir ve cacık yiyerek yaşıyorum diyebilirim.ac olunca çok bulanıyor yediğim zaman da pişman ediyor.Selam kızlar nasılsınız ? Benim bulantılar fena. Pek iyi değilim
Ben sana yazarım sekerim Hayırlı olsun yeni buluşmaniz Ben de coraspin ve solgar B12 bide folbiol kullaniyorum.Coraspini pihtipıhtıicin değil de besin ve oksijen alışverişi daha iyi olsun diye verdi doktorum.Merhaba kızlar ben arime ufak bir değişiklik oldu diyelim.