Canim merhaba
Benim de ilk hamileligim, ve benim maalesef baya baya kanamam da var.. dun doktora gidip keseyi gordugum halde daha onceden randevu da aldim diye bugun ozele de gittim daha detayli bilgilendirir diye.. benim kanamam oldugu icin kayinvalidem kipirdatmiyordu bile. Sadece wc ye kalkiyordum. Suyum bile ayagima geliyordu. Bugun doktor bakti her sey gayet normal dedi. Kesen de rahminde.. sekli semali hayet duzgun dedi. Kanama da yerlesme kanamasi olabiliyor dedi. Ama dedim yerlesme kanamasi iki gun surermis ben de riski bir durum mu var diye korktum dedim. Kim demis iki gun suruyor diye dedi. Yatiyorum korkuma surekli falan dedim. Saskinlikla suratima bakti :)
Sen hasta degilsin hamilesin dedi.. ben sana burada zipla derim hic bisi olmaz dedi.. 7/24 yatarsin sagliksiz bir beebekse duser dedi :)
Elbette ki ben sana su masayi al siraya koy diyemem dedi. Cok yukseklwre uzanmaya calisma, cok agir seyleri kaldirma ama gunluk altivitelerinw devam et dedi...
beynine asla olumsuz seyler oluyormus ya da olacak sinyali verme dedi.. sen hamilesin ve ilk defa hamilesin.. tadini cikar.. gez dolas dogaya karis.. he kanaman varsa bir de bir ay iliski yasak dedi:))
Bu kadar uzun anlatiyorum sıkmamışımdır umarım ama herkesin kendine pay çıkaracağı bir bölüm vardır eminim diye bu kdar uzun anlttım...
Güzel düşünelim güzel olsun lütfen.. nisan ayinda sonra bebislerimizin fotilerini patlatiriz burada insallahhh