- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Bende öyleydim bugün girişicem nasipse :)
Girişelim vallaa. Özledim ya şöyle ferah ev kokusunu. Halılarım da yıkandı geldi, deymeyin keyfimekolay gelsin bizee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleydim bugün girişicem nasipse :)
Ohh vallaha mis kolay gelsin kuzumGirişelim vallaa. Özledim ya şöyle ferah ev kokusunu. Halılarım da yıkandı geldi, deymeyin keyfimekolay gelsin bizee
Ohh vallaha mis kolay gelsin kuzum
İnşallah babacıkta çeksin biraz biraz feminikimde :)))Kıyamam yaa hayaller hayatlar olmuşsun
Geçer canım merak etme acısını çıkarırsın
Ben dün tüm evi dip köşe temizlettim. Çok mutluyum evim tertemiz :))) dötümü kaldıracak halim yok. Hep kendim yapardım temizliğimi ama böylesi daha güzelmiş tavsiye ederim:)))Günaydın kızlarr. Saat 09:00. Şimdi oğlumla kahvaltı edip, temizliğe girişeceğim. Günlerdir mıy mıy mıy geziniyorum ve buna bir son vermeye karar verdim
Herkese iyi hafta sonları. Yola çıkacaklara iyi yolculuklar.
Bir çizgi film kahramanı var mucize Uğur böceği diye. Onum pijama takımını almıştım maskesi de var. Sırf o maskeyi takmam için yapıyor eşşek sıpası:))Yaaa çok minnoşlar benim oğlan da dün kafama oturmuştu
Hahah allahımm bal bunlar ya
Ben ilk hamileliğimde kestirdim canm 3 4 aylık hamileydim galiba şimdi oğlum 3yaşına girecek maşşalah bi sıkıntı yok batıl sen git kestir rahatlarsın sağlıcakla kucağına al inşÜf çok batıni takılıcam şimdi ama yardımınıza ihtiyacım var. Saçlarım biraz uzunca, dökülmeye başladı. Gebeyken korkmayıp saçını kestirip sağlıkla bebeğini kucaklayan örneklere ihtiyacım var, bi el atar mısınız?
Kolay gelsin canm dikkat et bişey itip çekme aman diyimGirişelim vallaa. Özledim ya şöyle ferah ev kokusunu. Halılarım da yıkandı geldi, deymeyin keyfimekolay gelsin bizee
Benimki de çok korkuyor :))Kızlar eşim bana yanaşmıyor daha şimdiden korkuyormuş birşey olur diye Bu konudaki önerilerinizi alabilir miyim
Ben ilkinde kesmistim bı sorun olmadı çok şükür ama böyle batil seyler kafa karıştırıyorÜf çok batıni takılıcam şimdi ama yardımınıza ihtiyacım var. Saçlarım biraz uzunca, dökülmeye başladı. Gebeyken korkmayıp saçını kestirip sağlıkla bebeğini kucaklayan örneklere ihtiyacım var, bi el atar mısınız?
Birsuru yeni gelen olmuş diye sevindim önce.Selam verdim o bile havada kaldı.kendimi dışlanmış hissettim.Boyle değildi burasi biz testte ikinci çizgilerimizi gördüğümüz gunlerde[/
sey ben kendi adima konusacak olursam forumda cok yeniyimBirsuru yeni gelen olmuş diye sevindim önce.Selam verdim o bile havada kaldı.kendimi dışlanmış hissettim.Boyle değildi burasi biz testte ikinci çizgilerimizi gördüğümüz gunlerde
Ayri bi ultrosan aletinden diil canm aymi ultrosandan bakiolar tabi her doktorda ayni ultrosan ozelligi olurmu bilmiorumda.. 6 aydan snra daha siki takiple soluordu kan akisi guzel dieCanım dopler e nasıl ve kaç aydan itibaren bakıyor
Simdi baktim canm da ole rutin kan tahli sonuucuma kan pihtilasmasi hastasi oldum haldde 150_450 refarans araliginda 350 cikmis ama o donemde aspirin iciormuydim bilmiorm.. Icin rahat diilse her gun yarim limon suyu ic kiraz ye kan sivilastirici ya bunlar hamilelgi boyunca bole limon suyu icen cok kisi okudum bu kk deYa bilmiyorm degerim referans degerden cok az ustte cikmis.. nette braz arastrdm kan pihtilasmasi riski fln dyo.. kafam karsti doktora da gdemedm dha
Ay ben uyumuşum ya tekrar bilmiyorum ki canım yapmadım daha takvimAnam sendede takvim yokmuş nedennn
Daha ne istion denir bu durumdaKızlar eşim bana yanaşmıyor daha şimdiden korkuyormuş birşey olur diye Bu konudaki önerilerinizi alabilir miyim