Ben kandan sonra hiç doktora gitmedim ilk randevum hem kese için hem kalp atışı için ben 20 eylüle aldım randevuyu sabırlı davranmak istiyorum ama günler geçmiyor
Bana sordu kullanıyor musun yazayım dedi ben de kanamam olmadığı için kullanmadığımı ama evde progestan var dedim o da kanama olursa alttan fitil gibi koyarsın dedi canım
Hiç sorma, bir şeyler okuyorum içime resmen öküz oturuyor sonra her şey yolunda diyorum sonra birileriyle kıyaslıyorum sorun mu var diyorum bazen çok iyi hissediyorum. Öyle geçiyor günler bir görsek rahatlasak
Ay canımmm gözün aydınnn. Duydun demek pıt pıtt kalp atışlarını çok şükürrr valla çok sevindim :)
çok mu test istedi, Beylükdüzü delete mi gittin canım ? göz mua falanda mı istiyor
Zeynep kamile gittim canım anadolu yakasındayım ben. Bütün kan tektiklerini istedi troit şu bu. Gözü falan neden istediğini bilmiyorum genel kontrol isticrm senden dedi
Annem be kızkardeşim biliyor babam ve eşimin ailesi bilmiyor biraz büyüsün öğrenirler ama iş yerimdekilere mecbur söyledim hemşireyim nöbet vs konusunda yardımcı olacaklar çünkü bebek 3 ayı geçene kadar 8 5 gideceğim
Merhababarkadaslarbdr.dan geliyorum simdi 2 gun once beta 3300 du kese gorundu bugun tekrar beta istedibdr 6300 cikti normal dedi ama tam ikiye katlamamis aklima takildi
Merhababarkadaslarbdr.dan geliyorum simdi 2 gun once beta 3300 du kese gorundu bugun tekrar beta istedibdr 6300 cikti normal dedi ama tam ikiye katlamamis aklima takildi
Annem be kızkardeşim biliyor babam ve eşimin ailesi bilmiyor biraz büyüsün öğrenirler ama iş yerimdekilere mecbur söyledim hemşireyim nöbet vs konusunda yardımcı olacaklar çünkü bebek 3 ayı geçene kadar 8 5 gideceğim