• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun kontrolu olan var mi brnim 20 eylul de zaman gecmiyor.hem gidip kalp atisi gormek istiyorum hemde hic istemiyorum kotu bise duyarim diye elim yuregjmde :(

Gerçekten bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyor. Ben de senin gibi düşünüyordum ama artık biliyorum. Gerçi her gebelik bir değil. Kişiden kişiye değişiyor belirtiler. İnşallah senin bulantilarin da çabucak geçer. :dua:

İns en korktugumdu, sürekli ayakta konuşmam gereken bir isim var ve Allah'a dua ediyorum azalsin rahat edeyim diye. Allah herkese rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin

Kizlar ya ben bayadir sac kestirmeyi dusunuyodum.ama hamile oldugumu ogrendim kaldi.sacimda baya uzun.hamileyken sac kesilirmi kesilmezmi.batil inancmi.napsam bilemedim

Canım.tabiki batıl inanç,benim arkadaşım kestirdi,bende kestiricem biraz daha uzayinca.sacla bebeğin ömrü ne alaka:). Biri saçını kestirmistir bebeğide vefat etmiştir muhtemelen ve saç kesilince ömrü kısalıyor diye olayı ona bağlamışlardır vakti zamanında büyükler ,içini ferah tut

Selam kizlar baska doktora gidicem demistim.
Gittigim doktora anlattim iki dusuk oldugunu igne verdi cleaxane 0.4 luk sanirim. yine oglumda kullandigimi soyledim.
Folik asit
Coraspin 100
Progestan verdi
Kese gozukmedi minicik bisey dedi daha alttan da bakmadi haftaya gel dedi.
Biraz icim rahatladi aciksasi. İgnenin birini vurdum bile.
S siirkiz burda misinnn

Kendi kendime diyorum ki keske ben gitmeden baskasj ogrenebilse kalp atisi olup olmadgini o derece stresliyim
Düşünmemeye çalış, elimizden geldiğince sakin olmak zorundayız, stres çok ama çok zararlı sen de biliyorsun. Umarım her şey yolundadır ve öyle de gider :)

Selam kizlar baska doktora gidicem demistim.
Gittigim doktora anlattim iki dusuk oldugunu igne verdi cleaxane 0.4 luk sanirim. yine oglumda kullandigimi soyledim.
Folik asit
Coraspin 100
Progestan verdi
Kese gozukmedi minicik bisey dedi daha alttan da bakmadi haftaya gel dedi.
Biraz icim rahatladi aciksasi. İgnenin birini vurdum bile.
S siirkiz burda misinnn
Merhaba canım buradayım inşallah şifa olur

Umarım :)
Sen keseyi gördün mü peki?
Aynıyız 6+2 olacaksın sen de sanırım? Ne için çağırdı doktor?
Ben kandan sonra hiç doktora gitmedim ilk randevum hem kese için hem kalp atışı için ben 20 eylüle aldım randevuyu sabırlı davranmak istiyorum ama günler geçmiyor

Ben kandan sonra hiç doktora gitmedim ilk randevum hem kese için hem kalp atışı için ben 20 eylüle aldım randevuyu sabırlı davranmak istiyorum ama günler geçmiyor
Aaah ah bana da günler geçmiyor. 21 eylülde randevum. Kalp atışını bi duysam çok rahatlıcam. İnsanın aklına bin türlü şey geliyor.

Back