- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Benimde isvyerindekiler duydu mecburen annem biliyo babam bilmiyo henuz cekiniyorum onunbtepkisinden acikcasiBen soyledim valla.saklancak bisey degil.siz nie soylemiyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde isvyerindekiler duydu mecburen annem biliyo babam bilmiyo henuz cekiniyorum onunbtepkisinden acikcasiBen soyledim valla.saklancak bisey degil.siz nie soylemiyosunuz
Aynı kafadayiz:)Ben soyledim valla.saklancak bisey degil.siz nie soylemiyosunuz
Benimde isvyerindekiler duydu mecburen annem biliyo babam bilmiyo henuz cekiniyorum onunbtepkisinden acikcasi
Soylemedi canim biliyorum onlar 2. Cocuk oldugu icin bana kiyamicak babam yine eninde sonunda ogrenicek neyseAnnen söylemiştir babana:)
Soylemedi canim biliyorum onlar 2. Cocuk oldugu icin bana kiyamicak babam yine eninde sonunda ogrenicek neyse
Aynı kafadayiz:)
Bende anneme kardeşime söyledim daha keseyi görmeden:) annem biliyorsa babam zaten bilir,herkes herşeyi bilir annemlerde:)
Kalp atışı duyunca da kayınvalideme arayıp haber verdim, iş arkadaşlarım arkadaş çevrem zaten biliyolar, bilmeyen sayısı bilenlere oranla çok azdır:)
Bazen çekinen utanan arkadaşlar olabiliyor haklı olarak.
Bizim aile çok rahat olduğundan bende kafa olarak bu tarz şeylerde asla utanıp cekinmem, çok rahatım o açıdan çok şükür:)
İlk gebeligimde testte pozitifi gördüğüm gün herkes öğrenmişti şimdi ise sır gibi saklayasım var. Açıklama yapmaktan sorulara yanıt vermekten yorulacağim çünkü . Sürekli kaç aylık oldu kaç kilo cinsiyeti ne nereye gidiyorsun doktor için neden hemen ikinci çocuk diye soracaklar eminim. Yaşadığım yerde bizden başka hiç kimse yok aileden akrabadan. Telefonla da rahatsız edilmek istemediğim için her şeyi kendi içimizde yaşamak istiyorum . Ama şu da var. İlk bebek ilk heyecan insan kendini zor tutuyor söylememek için. Ama şimdi gayet sabirliyim hatta hiç içimden gelmiyor söylemek
Neden hemen ikinci çocuk sorusu da çok gıcık bir soru,bakiyo ki yapmış ikinciyi sitesi gelir insanın. Biz hep içiçe olduğumuzdan mecburen söylemesen de anlaşılıyor,benim ilk çocuk ama heyecan yok açıkçası,hep dusuncelerdeyim.bir kimyasal yaşamıştım beni çok etkilemişti diken ustundeyim, sağlıklı olsun diye dualar ediyorum. Hani böyle oley yuppi falan olur arkadaşlar hamile olduğunu duyunca ben gayet soğukkanlı bir sonraki aşamayı düşünen bir tip oldum. Olumsuz bir şey yasamasaydim kesin oley modunda olurdum. Her günüm her anım dua ederek geçiyor ,kucağıma sağlıkla aldığımda oh ne diyicem sanırım, inşallah:)
Ben bj tane attim ama kanama falan yol kullanmasam mi bilemedimBana sordu kullanıyor musun yazayım dedi ben de kanamam olmadığı için kullanmadığımı ama evde progestan var dedim o da kanama olursa alttan fitil gibi koyarsın dedi canım
Bilmiyorum çekiniyorum olayın nazar vs boyutu da varda daha çok çekinme. Eşimin kuzeni hamile mesela daha birkaç haftalıkken instagramda çengelli iğnelerle foto yapıp paylaştı benim için çekinilecek bir durum başkasına göre değil işte :) yavrum biraz büyüsün zaten herkes öğrenecek :)Ben soyledim valla.saklancak bisey degil.siz nie soylemiyosunuz
Salatalık domates iyi geliyor doğrayıp yiyorum aralarda biraz bastırıyor ama kalıcı çözümü yok galiba bende bulamadım birde sürekli uzanıyorsan oda kötü yapıyor çok yatmamaya çalışİns bulantilar geçer benimde zorluyo günlük evdeki ufak işlerimi bile yapamıyorum sürekli bir bulantı senin bulantı için yaptığın bişey varmı canim
Inşallah canimİyi yapmışsın canım, 6+2’de bebeği görür kalp atışlarını duyarız inşallah
Haklısın. Olumsuz bir tecrübe direkt bakış açına yansıyor. Kötü doğum tecrubem ve yaşadığım zor gunler nedeniyle de söylemek istemiyorum bu kez kimseye. Her şey yolunda gitsin istiyoruz hepimiz ama her zaman öyle olmuyor işte. İnşallah şu icimizde bizi yiyip bitiren endiseler boşa çıkar inşallah evlatlarımız selametle gelir dünyaya ve inşallah iki cihanda da aziz insanlar olurlar .
Bilmiyorum çekiniyorum olayın nazar vs boyutu da varda daha çok çekinme. Eşimin kuzeni hamile mesela daha birkaç haftalıkken instagramda çengelli iğnelerle foto yapıp paylaştı benim için çekinilecek bir durum başkasına göre değil işte :) yavrum biraz büyüsün zaten herkes öğrenecek :)
Salatalık domates iyi geliyor doğrayıp yiyorum aralarda biraz bastırıyor ama kalıcı çözümü yok galiba bende bulamadım birde sürekli uzanıyorsan oda kötü yapıyor çok yatmamaya çalış
Kızlar bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını gördüm çok mutluyum yaa. Radyoloji dr kese boş olabilir dediğinden beni çok üzgündüm
Ya çok sevindim görün aydın olsun :)Kızlar bugün bebeğimi gördüm kalp atışlarını gördüm çok mutluyum yaa. Radyoloji dr kese boş olabilir dediğinden beni çok üzgündüm