Kızlar sudan soğuyan midesi bulanan yanma yapan var mı? benim öyle oluyor iki gündür.
Benim koku duyarlılığım öğürme gibi oluyor dünden beri de midem bir garip. Su içince bile bulanmaya başladı az az ve benim de midemde yanma var.

Çok sevindim canım, gözün aydın, bildiğin heyecanlandım :) her şeyin Harika gidiyor en kötü günün böyle olsun, darısı başımıza

Merhaba hanımlar, regle iki gün kala test yaptım pozitif çıktı fakat hafif akıntılarım oluyor açık kahve bu tarz birşey yaşayan varmı lütfen yazarmısınız

Va

Merhaba hanımlar, regle iki gün kala test yaptım pozitif çıktı fakat hafif akıntılarım oluyor açık kahve bu tarz birşey yaşayan varmı lütfen yazarmısınız
Canim benim onceki gebeligmde olmustu yerlesme kanamasi seklinde icini ferah tut derim ama yine de doktora gdebilrisin daha net bi bilgi verir

Benim de oluyor ben anormal bir durum değildir diye fazla önemsemedim. İlk aylarda olabiliyor diye okumuştum ama benimki çok seyrek ve çok çok az. Kan gibi olsa önemserim

Benim de oluyor ben anormal bir durum değildir diye fazla önemsemedim. İlk aylarda olabiliyor diye okumuştum ama benimki çok seyrek ve çok çok az. Kan gibi olsa önemserim
Yok kan gibi değil akıntı oluyor ya onun gibi canım bende normal diye okuyorum erken diye doktorada gidemiyorum

kizlar bilgisi olan cevap verirse cok sevinirim . ben hem ozele hem devlete gidecegim 2 haftada 1 bebegimi gormek icin sizce bu zararli midir ? devamli ultrasonla bakilmasi ?

Yok kan gibi değil akıntı oluyor ya onun gibi canım bende normal diye okuyorum erken diye doktorada gidemiyorum
Benimki de öyle akıntı gibi. Hamile kalmadan önce de adet sonralarımda gelirdi bi kaç gün daha annem hatta için temizleniyor derdi. Şimdi haftada bir gibi çok çok az geliyor yine. Pazartesi doktora gidicem sorcam ama haber ederim sana da canım

Kizimda cok rahat bi hamilelik gecirdim.bunda sanki koku hassasiyeti basladi gibi.erkek mi yoksa :)) sizle bulanti varmi kizlar
Benim de ilk oğlum oldu ve şuan ki hamileliğime göre onda hamilelik geçirmemişim dedim. Onda sadece uyku ve iştah sorunum vardı. Cinsiyete bağlı oluyomu bilmiyorum ama koku hassasiyeti mide bulantısı gaz halsizlik göğüs ağrısı kasık ağrısı anlıcan fenalardayım hemen hemen bütün belirtileri taşıyorum. Bana da herkes kız diyo ama sağlıklı olsun kızı erkeği önemli değil.

Progesteron kullanıyor musun canım?
Bu tarz akıntılarda önlem amaçlı veriliyor, doktorunla bir konuş istersen

Kahverengi akıntı çoğunlukla zararsız başta bende de olmuştu, doktor yerleşmedir demişti, ama gene de doktorla bir konuşmak lazım bana kalırsa garanti olsun :)

Tamam canımm teşekkür ederim

Yok kuzum bişey kullanmıyorum bi sorayım doktoruma pazartesi günü ama. Bugün dehşet derecede sancım var tam bacaklarım ile vücudumun birleşim noktalarında. Hep ağrım vardı da bu biraz farklı. korktum korkucam sakinleştiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…