Canım çok geçmiş olsun mastit oldun sanırım. Uç olmaması gerçekten sıkıntı önce mastit tedavisini ol sonrasında emzirme konusunda destek alabilirsin. Sütün de zamanla iner beslenmene dikkat et bende uç da var biraz sütüm de geliyor ama yaralardan dolayı emziremedim ben de. Hastane tipi sür sağma makinesi kiraladım gerçekten iyi sağıyor. Eğer istanbuldaysan kiralayacak yer tavsiyesi verebilirim. Sezaryenden sonra ilk 3 gün kanamam yoğun oldu benim. Doktora bir danış benim pek bilgim yok bu konuda. Herkesin farklı olabilir.Kızlar 5.günümüz göğsüm balon gibi ve ucu yok bebeğimi hiç emziremedim 2 gündür ameliyatlı halimle ağlayarak hastane hastane dolaştımödem varmış antibiyotik ve sürekli sağma tavsiye etti .sütün inmedi henüz bu Arada benim kanamam 3 gün sürdü çok çok az Sezaryen olanlar böyle mi oluyor
Saol canım gümüş kapak takıyorum yara için sen de dene iyi olur inş Allah yardımcımız olsun hepimizin ben henüz emzirmeyi hiç deneyşmleyemedimCanım çok geçmiş olsun mastit oldun sanırım. Uç olmaması gerçekten sıkıntı önce mastit tedavisini ol sonrasında emzirme konusunda destek alabilirsin. Sütün de zamanla iner beslenmene dikkat et bende uç da var biraz sütüm de geliyor ama yaralardan dolayı emziremedim ben de. Hastane tipi sür sağma makinesi kiraladım gerçekten iyi sağıyor. Eğer istanbuldaysan kiralayacak yer tavsiyesi verebilirim. Sezaryenden sonra ilk 3 gün kanamam yoğun oldu benim. Doktora bir danış benim pek bilgim yok bu konuda. Herkesin farklı olabilir.
Benim gogsum çok sertlesmisti ve balon gibi olmuştu.Kızlar 5.günümüz göğsüm balon gibi ve ucu yok bebeğimi hiç emziremedim 2 gündür ameliyatlı halimle ağlayarak hastane hastane dolaştımödem varmış antibiyotik ve sürekli sağma tavsiye etti .sütün inmedi henüz bu Arada benim kanamam 3 gün sürdü çok çok az Sezaryen olanlar böyle mi oluyor
Ayy yerim ben o eliHerkese günaydııııııınnn
Dün öğleden sonra 3 te bebeğime kavuştum ben. Lakin çok zor bir doğum yaşadım. Gece 00.01 de yatış yaptım. Hiç açılmam yoktu. Propess takıldı. Sonra baya can yakıcı parmakla muayene edildim defalarca ve çok acıdı çok acıdım çok yalvardım eşime ben nornal doğuramicam diye. Neyse aradan 9 saat geçti açılmam 2 cm oldu. Suni sancı takıldı. Dozajı 6.0 ve 7.0 idi. Ve bunun da ardından geçen 6 saat sonunda yine açıklışım 2 cm olunca doktorum boşa beklemeye gerek yok ilerlemeyen doğum olarak hemen sezeryana alalım dedi. Bu şekilde meleğime kavuştum 15 saat sonra.
Tecrübeli annelere sorum olacak. Hiç sütüm yok. Sadece dün sağdılaar elleriyle sarı süt çıktı onu bebeğe içirdiler onun dışında hiç sütüm gelmedi. Bebekte tutmuyor
Allah'ım kolaylık versin canım inşallahKizlar nasılsınız, giremiyorum pek, benim bebiş çok agliyo o yüzden elime telefonu almayı bırakın, yemek yerken yarıda bırakıyorum annen olmasa WC ye gidemez halde olucam yani. Mama veren varmı aranızda mamayı ne kadar veriyorsunuz merak ettim
Benim hamilelik takvimi de gitmiş vay be
Ne kadar güzel şey anne olmak.
Bı meleğin gelmesine vesile olmak.
Hala rüya gibi geliyor kızim.
Öpüp öpüp kokluyorum.
Rabbim evlatlarımızı göz ve gönül aydınlığı kılsın.
Herkese günaydııııııınnn
Dün öğleden sonra 3 te bebeğime kavuştum ben. Lakin çok zor bir doğum yaşadım. Gece 00.01 de yatış yaptım. Hiç açılmam yoktu. Propess takıldı. Sonra baya can yakıcı parmakla muayene edildim defalarca ve çok acıdı çok acıdım çok yalvardım eşime ben nornal doğuramicam diye. Neyse aradan 9 saat geçti açılmam 2 cm oldu. Suni sancı takıldı. Dozajı 6.0 ve 7.0 idi. Ve bunun da ardından geçen 6 saat sonunda yine açıklışım 2 cm olunca doktorum boşa beklemeye gerek yok ilerlemeyen doğum olarak hemen sezeryana alalım dedi. Bu şekilde meleğime kavuştum 15 saat sonra.
Tecrübeli annelere sorum olacak. Hiç sütüm yok. Sadece dün sağdılaar elleriyle sarı süt çıktı onu bebeğe içirdiler onun dışında hiç sütüm gelmedi. Bebekte tutmuyor
Kizlar nasılsınız, giremiyorum pek, benim bebiş çok agliyo o yüzden elime telefonu almayı bırakın, yemek yerken yarıda bırakıyorum annen olmasa WC ye gidemez halde olucam yani. Mama veren varmı aranızda mamayı ne kadar veriyorsunuz merak ettim
Canım göğüs ucum olmadığı için ve sütüm de olmadığı için tutmuyor BebekBenim gogsum çok sertlesmisti ve balon gibi olmuştu.
Ben de sıcak su torbaları ile devamlı masaj yaptım.
2gun bu şekilde yaptım ve sagdim elhamdülillah düzeldi.
Bı dene istersen ucda önce sıcak su torbası ile masaj yapipi sonra memeyi bebeğe verebilirsin.
Ya evettevafuk benim de Salı günü sezaryen ya da normal olacağı belli olacak. Sezaryen derse o gün yapmayı düşünüyorum ben de. Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza. Sizin sezaryen sebebi neydi ?
Günaydın kızlar bugün sarılık kontrolüne gideceğiz inşallah daha da düşmüştür oğlumun değeri.
merhabask gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.
T tugce212121 gümüş kapak ben de kullanıyorum ama göğsümde yara olunca krem kullanmak zorunda kalıyorum. Gümüş kapak kremle kullanılmıyor.
R rkndmt ben sütüm yetmediği için mama veriyorum. Sağdıktan sonra değişiyor sütümün miktarına göre bazen 30 bazen 60 lık yapıyoruz. Sarılık yüzünden biraz mamayı arttırdık.
Ben yiyorum kızımı
demi ya Anne olmak mis kokulu kuzularımızı Allah bizlere bağışlasın.
maşallah o ellere , Allah Size bağışlasın. gözün aydın sonunda kavuştun minnoşuna.
bebeğin meme tutacak sürekli emerek indirecek sütü. kolay gelsin bol süt ve gazsız geceler diliyorum.
Ben vermiyorum mama.
emmiyormu minnoşun?
Ben de aynıyım işte benimki gerçekten çok iştahlı gören şaşırıyor. Yetmiyor 30 luk yapıyorum bazen ama yine istiyor bi 30 luk daha yaptığım oluyor. Sütüm genelde 30 ml falan olduğunda 30 luk veriyorum bazen yetiyor bazen yetmiyor.Canım peki sütun kaç ml olursa 60 ml mama, kaç ml olursa 30 veriyorsun? Bana doktor 20 ml sutum oluyo iki göğüsten toplam dedim, mamayı 40-50 arası ver fazla verme dedi. Ama çığlık çığlığa agliyo mama istiyo , geçen ağlıyordu annem kızdı bana gitti 45 ml mamadan sonra 20 ml hazırladı verdi yavrum hemen sustu ve uyudu. Napicami şaşırdım. Benden emiyo ama sut ne kadar oluyo bilemiyorum , 30 ml sütüm olsa ağlamaz ,zaten zor bela cekiyo göğsümü agliyo azmi besliyorum acaba
Canım göğüs uçlarını çekerek çıkarmaya çalış. Emzirme danışmanı öyle yaptırdı kuzenime onun da meme ucu yoktu 2 gün boyunca ısrar ettiler kadın meme ucunu çıkardı kuzenimin, çocuğun ağzına verdi. Kuzenim canım yandı ama sonunda emzirdim diyordu. Birinden rica et uçlarını çekiştirsin bir yandan da sen bebeği hazırla ağzına vermeye çalışın bakalım.Canım göğüs ucum olmadığı için ve sütüm de olmadığı için tutmuyor Bebek
Canım bugün emzirme danışmanı geliyor süt arttırmak için bir kür hazırlayacak inxir ve kurudut almamı istedi. Sana tarifini veririm sen de bir yap bakalım. Bir de promalt diye bir malt içeceği var e bebeklerde satılıyor mecbur ondan aldım sütümü arttırdı bilgin olsun günde 1 tane içebilirsin ilk zamanlar.Canım süt yeterli düzeyde değil henüz, 20 -30 ml iki göğüsten çıkan toplam oda 3-4 saatte bir o yüzden ben memeyi sürekli veriyorum beb işe süt olsun diye. Çıkan süt ins artar
Canım bugün emzirme danışmanı geliyor süt arttırmak için bir kür hazırlayacak inxir ve kurudut almamı istedi. Sana tarifini veririm sen de bir yap bakalım. Bir de promalt diye bir malt içeceği var e bebeklerde satılıyor mecbur ondan aldım sütümü arttırdı bilgin olsun günde 1 tane içebilirsin ilk zamanlar.
Ne demek canım tabii ki veririm ama rezeneyi çok fazla içilmemesini söylüyorlar haberin olsun. Promalt ı mutlaka dene faydasını göreceksin. Ben hemen gördüm.Canım tarifini verirsen çok sevinirim açıkcasi duacin olurum, bende hünnap rezene diye bişey iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?