evet bugün uyarıda verdi doktorum. daha vakit var dedi ama bana göre çok vakit kalmadı. midemde bulanıyor çok fena.
ishal oldum alttan üstten ortadan
Ay hadi hayırlısı sen de sayaç tut bakalım ne kadar sıklıkta oluyor kasılmalar. ben de ishal oldum ama çok karpuz yiyorum ondan da olabilir Bu kasılmalar hala aynı devam ediyor ve sanki biraz daha şiddeti artıyor gibi en iyisi sıcak bir duş almak geçmezse takipte kalacağım.

bacım sıcak suya otur otur
duş almak değil möhömmmm olan orası gevşeyeceek sıcak suya otur içine papatya çayı ekle . çıkınca z.yağı sür. bunlar kolayca bebeğin çıkması için

bacım sıcak suya otur otur
duş almak değil möhömmmm olan orası gevşeyeceek sıcak suya otur içine papatya çayı ekle . çıkınca z.yağı sür. bunlar kolayca bebeğin çıkması için
Sıcak suya hiç oturmadım bak zeytinyağı da denemedim onları da yapayım madem. Bende papatya kurusu var onu suya koysam olur mu? Bu arada az önce şiddetli bir sancı girdi adet sancısı gibi korktum valla. 1 dk sürdü ne oluyor anlamadım.

Yok valla ablamiz da bende çok sabırsızız bir görsen 4 yaşındaki sıpa hesap soruyor bekliyorum bekliyorum çıkmıyor anne yeter artık diye

bizim abla'da kontrollerden dönerken niye kardeşim getirmedin ya uf ya diyor. bekliyoruz ailece sabırsızlıkla.

bizim abla'da kontrollerden dönerken niye kardeşim getirmedin ya uf ya diyor. bekliyoruz ailece sabırsızlıkla.
Allah'ım sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin sağlıklı şekilde ayıpsız amansız kucağımıza alıp evimize getirmek nasip etsin inşallah Allah'ım acılarını göstermesin

Allah'ım sağlıkla sıhhatle kavuşmak nasip etsin sağlıklı şekilde ayıpsız amansız kucağımıza alıp evimize getirmek nasip etsin inşallah Allah'ım acılarını göstermesin

amin canım benim. .şu miniklerin tertemiz kalbi ruhu hürmetine amin

Ben geçen hafta cumartesi günü 3 kez girdim nst ye bebeğim hareket etmediği için
Meğer uyuyormuş. Bir iki sıçrama yaptı da doktor öyle ikna oldu iyi olduğuna.

kizlar ben de de en altta kasiklarimda batma gb seyler oluyo bi agi sizi veriyo. bebek basi da asagida gb hissettiriyo bu yuzden. ama bu yarim saattir var. bebek hareket edince basiyla daha cok kasilma hissediyorum asagida. yerlesiyor demekki

sabahı sabah edeceğiz gibi görünüyor.
doktorum uyu dinlen yarına enerjiye güce ihtiyacın var dedi ama ne mümkün. yatamıyorum ağrıdan değil değişik bir ruh halindeyim ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…