sabahı sabah edeceğiz gibi görünüyor.
doktorum uyu dinlen yarına enerjiye güce ihtiyacın var dedi ama ne mümkün. yatamıyorum ağrıdan değil değişik bir ruh halindeyim ondan.
Al benden de o kadar bir yandan korku var şimdi ağrı aralıkları 8-9 dk da bir oluyor ama şimdiden böyleyse sonuna kadar nasıl dayanacağım diye düşünmeye başladım bir de bugün hiç dinlenemedim sabahtan beri ayaktaydım. Allah ım kuvvet versin ikimize de sende durumlar ne?

Haydi hayırlısı
karapisso sende de mi ağrı var geliyor bebisler

doktorum uyu dinlen yarına enerjiye güce ihtiyacın var dedi ama ne mümkün. yatamıyorum ağrıdan değil değişik bir ruh halindeyim ondan.
Kızlar
Kızlar kasılmaları nerede nerelerde hıssedıyorsunuz ben de altta baskı hıssedıyorum ara ara bebek de hareketli gecmedı hala ama sıddetlenmıyor ara ara baskı agrı yapıyor

Kızlar

Kızlar kasılmaları nerede nerelerde hıssedıyorsunuz ben de altta baskı hıssedıyorum ara ara bebek de hareketli gecmedı hala ama sıddetlenmıyor ara ara baskı agrı yapıyor
Şu an belimden kasıklarıma vuruyor değişik bir ağrı hafifçe geliyor şiddetleniyor sonra azalıyor yaklaşık 1 dk sürüyor. Sabah ben de senin gibiydim ağrım yoktu ara ara kasılmalar vardı aşağıda baskı oluyordu akşam başladı ağrılar uyuyabildiğin kadar uyu dinlen şiddetlenmeden.

Ayycanım benım okuduklarımdan ogrendıgım senın saatte 30 sanıye yarım saatte 1 dakika suren dogum sancıların baslamıs hep olumlu dusun gulumse harıka bırseyyy ne guzel bır gun sonu hayırlı... Senın adına cok sevındımmmm benı de heyecan ve mutluluk bastı sımdı :)

Öyle mi diyorsun canım anlayamıyorum tam olarak düzenli de değil bi bakıyorum 9 dk da bir bi bakıyorum 8, bazen 7, değişiyor. Doğum sancılarının normalde düzenli olması aynı dakikada gelmesi gerek diye biliyorum. O yüzden emin olamadım. Belki de daha çok başlarıdır. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Bdv de berlin8982 bir haftadır ağrı çekiyor canım sancı başladığında pazartesi günü konu açtı hala doğmamış defne bebek Allah'ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah

Evet ben de görmüştüm hala doğmadı mı Benim de mi öyle olacak acaba bu kadar uzun süre sancı çekmesi bebek için iyi mi bilemedim. En kısa zamanda o da alır inşallah bebeğini kucağına.

ilk doğumu olan kızlar bilemiyorum kasılmamı yaşıyorsunuz yada hazırlık dalgalarımı?
gelen dalgalar aralıklı ama düzensiz olsa bile bü kontrol olmakta fayda var. benim 3.doğumum evde bekliyorum az çok tecrübem var. Allah hepimize güç kuvvet versin. can sağlığı ile karşılayalım miniklerimizi.
ve herkesin ağrı eşiği farklı kimi ez ufak kasılmayı sancı sanar haftalarda sancı çekmek diye bişey olmaz. olsa bebek çoktan doğmuş olur. bünyeden bünyeye değişir.
kimse ile kendimizi kıyaslamayalım lütfen. nacizane önerim

karapisso anlayamıyorum ne nişan geldi ne su. Ama gittikçe daha da şiddetlenen dalgalar geliyor. Aralıklar biraz değişse de yine de belli aralıklarla gelmesi filan düşündürüyor beni. Başlarda hiç böyle ağrılar olmamıştı. Sabaha kadar dayanabilir miyim bilmiyorum doktoruma mesaj attım şiddetlenirse nst ye gir dedi ama boşuna gitmiş olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum. Bir an önce sabah olsa da nst ye girsem. Nedir ne değildir çıkardı ortaya.

boşuna değil tatlım
bence git nst ye bağlan.
benim doktorumda git dedi ama iki çocukla nasıl yapacağım kime bırakıp giderim derken sabahı bekliyorum. senin yerinde olsam hiç durmam.

boşuna değil tatlım
bence git nst ye bağlan.
benim doktorumda git dedi ama iki çocukla nasıl yapacağım kime bırakıp giderim derken sabahı bekliyorum. senin yerinde olsam hiç durmam.
Şimdi geldim nst ye ilk kasılma olurken sancı değeri yavaş yavaş yükseldi 95 e çıktı sonra indi. 20 dk bekleyeceğim.

Kizlar merhaba .
Bugün kasiklarimdan bacaklarıma doğru ince ince bi sızı girdi ve gün asiri çok hareketliydi oğlum. Bazen alt tarafta iyi bi ağrı hissettim gelecek gibiydi sanki keşke gelse şuan karnimdaki ve belim deki ağrıdan uyuyamıyorum. Zorlanıyorum artık sağa sola dönmekte. .

senden haber bekliyorum Nilayyy
Canım nişanım geldi az önce. Sancılarımın şiddeti arttı. Nst ye girdim saat 4 gibi 3 defa sancı çıktı 95 lerde ebe bunlar doğuma hazırlık ağrıları evde çek sabah doktoruna git dedi. Açılmaya baktırmadım öyle diyince. Şimdi doktoruma haber verdim 8 buçukta gel, bakalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…