Teşekkür ederim amin inşallahBende de var o durum.Bebek aşağıda oynuyo doğumla ilgisi yok galiba canım.
Günaydın Allah kolaylık versin.Hakkınızda hayırlısı inşallah
aynen öyle. aman kuzum ya canım sağ olsun yapıyorumherşeyi böyle mutluyum artık.Yaaa maşallah sana valla ama boşver eşine kızıp kendine bebişine zarar verme. Erkekler maalesef çok anlamıyorlar
Canım ne guzel seyler dusunmussun okudukca duygulandım. ben de hep bebısımı kızımı dusunuyorum. Esımı sevıyorum ona benzesın ıstıyorum. Odasını gıysılerını tamamladık cok sukredıyorum. Hepımızın saglıklı evlatları olsun ıstıyorum. Burada cok yazamasam da herkesı hep okudum valla. Sayenızde bırsuru sey ogrendım bu gruptan. Hamılelık haftalarımız ortak sayılır hep bırlıkte atlattık. Ama en cok da bebıslerımızı dusunduk kafamızda. Karnımızda hareketlerını hıssettık bunlar cok guzel duygularmıs. Bu arada bazı sıtelerden ıletısım adreslerıne numune urunlerınden ıstedım bugun sızlerde ısteyın. Uzun oldu ama bebek ıslak mendıllerı cok pahalı geldı. Sızler neler aldınız ucu bucagı yok toplucamı alsam acaba. Konudan konuya atladım uzgunum...
cok tesekkur ederim:) keske annem gelebilseydi en azindan yanimda olurdu esimle ne kadar yapabiliriz bilmiyorum hic..Hayirlisi
Kızlar şu an itibariyle 40ı doldurmuş bulunmaktayım. Ama Pazartesiye kadar dayanmam lazım doktorum izne çıktı. Bu arada bizim bebişler boğa burcu bilmem araştırdınız mı ama boğa bebekler keyfine düşkün olurmuş hatta internette yazdığına göre geç doğarlar anne karnındaki keyiflerinden kopmak istemezlermiş.
alışkanlık canım benim. iki çocuk var bende istesem bile oturma imkanım yokhay Massallah:) o enerjiden istiyorum
Günaydınlar.
Hep okuyorum buraları.
Bebisler gelmeye başladı.
Bende pazartesi gideceğim hastaneye çok heyecanlıyım .
Sağ salim gelsinler inşallah.
Mayisla beraber ramazanla beraber hayatımıza güzellik getirsin cennet kokulularimiz.
Kızlar muayeneden çıktım eve geldim. Çatıdan korkuyordum kısa sürdü Allah'tan. Doktorum normali bekleyelim dedi. 40. Haftaya kadar bekleyelim dedi gelmezse sezaryene alacakmış. Hayırlısı bakalım ne olacak. Daha kanala bile inmemiş benimkinin inmeye niyeti yok galiba
kanala doğum anında da iner dedi doktor bana o yüzden buna takılma dedi,benimki kanalın üstünde başı bekliyormuş.benim 40 doldu sayılır, gelmezse uzatmaları beklicez, yine gelmezse suni sancı ile normal dogum olucak inşallah dedi. Sana neden 40 i bekleyelim olmazsa sezeryan dedi acaba, farklı bir durummu var canım.ben yarından itibaren uzatmaları beklicem. İnş kendileri gelmeye niyetlenir canım:)
karapisso R rkndmt kızlar Benim doktorum çok riske atmayı sevmeyen biri 40 tan sonra. Bebeğin suyu çok sıkıntılı değil ama takip edelim dedi plesantam da yaşlanmaya başlamış sanırım o yüzden riske atmak istemedi. Bana suni sancı vermeyeceğini söyledi neden bilmiyorum ama benim doktorum çok önemli bir durum olmadıkça panik yaptırmıyor zaten. Mesela bebek bu hafta kilo almamış ben neden diye sordum ultrason sonucuna takılma bu kadar yanılabilir dedi. Bebeğim sağlıkla gelsin de ikimizin sağlığı için en hayırlısı neyse o olsun. Ben elimden geleni yapıyorum ama doktoruma ısrar edip sonra bir komplikasyonla karşılaşırsak kendimi hiç affetmem.
Canım o beyaz sertleşen şeyler süt, süt hafif hafif sızıp göğüs ucunda kuruyor, sakın temizlemeye çalışma, kendi kendine düşüyor yenisi oluşuyor, sütun gelme mevzusunu bende merak ediyorum, bazılarında goguslerinden süt akıyor,bende öyle bişey yok, genelde kimle konuşsam, benim 7. Aydan sonra süt akardı goguslerimden diyo, bende tık yok:)Kızlar göğüs uçlarında böyle beyazımsı tanımlayamadığın bişi olan var mı? Bende hamile olmadan önce de vardı hala var ne ki bu. Temizlemeli miyim. Bebeği nası emziricem? Bide sütüm filan oldumu ki nerden anlicam?
karapisso R rkndmt kızlar Benim doktorum çok riske atmayı sevmeyen biri 40 tan sonra. Bebeğin suyu çok sıkıntılı değil ama takip edelim dedi plesantam da yaşlanmaya başlamış sanırım o yüzden riske atmak istemedi. Bana suni sancı vermeyeceğini söyledi neden bilmiyorum ama benim doktorum çok önemli bir durum olmadıkça panik yaptırmıyor zaten. Mesela bebek bu hafta kilo almamış ben neden diye sordum ultrason sonucuna takılma bu kadar yanılabilir dedi. Bebeğim sağlıkla gelsin de ikimizin sağlığı için en hayırlısı neyse o olsun. Ben elimden geleni yapıyorum ama doktoruma ısrar edip sonra bir komplikasyonla karşılaşırsak kendimi hiç affetmem.
Doktorlar temizlenmesini önermiyorlar. Bende de oluşmuştu. Süt üretimi başlamış olabilir göğsünü sıkarsan su gibi damlacıkların geldiğini görebilirsin ama sen yine de sıkmaKızlar göğüs uçlarında böyle beyazımsı tanımlayamadığın bişi olan var mı? Bende hamile olmadan önce de vardı hala var ne ki bu. Temizlemeli miyim. Bebeği nası emziricem? Bide sütüm filan oldumu ki nerden anlicam?
Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun. Ben de anlamadım neden vermiyorsunuz diye de sormak aklıma gelmedi. Sadece bana sana serum vermeyeceğim haberin olsun dedi. Muayeneyle ilgili sanırım artık bir şey mi gördü de öyle dedi bilmiyorum. Belki de benim rahmim suni sancıyla açılmayacağını mı farketti bilmiyorum. Benimki ne kanala indi ne kasılma var ne başka bir şey bakalım ne olacak bekliyorumCanım benim bebiş 15 gündür kilo almıyor bana da normal kilo almasını isteme zaten, daha rahat doğar dedi, benim için ideal kilodaymis bebek, malum çatı vs uyumu.
Sancısı gelmeyen suni verilip suni sanciyla açılma oluyor o bakımdan merak ettim, benim yengem iki defa doğum yaptı sancısı gelmediginden birini 38. Haftada suyu geldiği için, ikinciyi 40+3 de hala sancısı gelmediği için suni sanciyla doğurdu. Suni aanciyi genelde doktorlar deniyor, o bakımdan farklı bir durummu var acaba demiştim canım:) inş kendi sancilarimiz gelir güzel doğumlar yapariz canım. Suni sancı denildiğinde korkutucu bişey gibi geliyo ama doğum kasılması olmayanlara verilen bir hormon, o hormon sayesinde kasılmalar başlıyor. Hayırlısı olsun canım
Hamdolsun canım çocuklarla vakit çok çabuk geçiyor eskisi gibi yazamıyorum buralara ama vakit buldukça göz atıyorum okuyorum. Bebiş geldikten sonra halin olacak ama vaktin pek olmayacak bu kez dekızlar nasılsınız .
ben dün çok yoruldum bugun yataktan çıkamadım. ütü yapmam lazım ama halim kalmadı
yemek yaptım çok şükür.
sizlerde durumlar nasıl ?
Amin canım orası öyle benim de gönlüm normal ister elbette. Bakalım gelmezse doktordan belki 1 hafta daha rica ederim diye düşünüyorum sürekli kontrole gelmek şartıyla.canım benim komplikasyon her iki doğumdada olabilir. bu nasip kısmet işi. hakkımızda en hayırlısı olsun. biz hayırlısını diler dua ederiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza versin minnoşları
Bende de neredeyse 3. Aydan beri göğüslerimde oluyordu tabaka gibi. Bu ay silverette gümüş göğüs kapağını takmaya başladım göğüs uçlarımı öyle yumuşattı ki onları pamuğu ıslatıp temizledim hemen çıktılar. Daha önce sürekli kabuk bağlamış gibi görünüyordu beni çok rahatsız ediyordu sanki göğüs uçlarım hava almıyor gibiydi. Bu gümüş kapaklar gerçekten çok iyiymiş. Tavsiye ediyorum.Canım o beyaz sertleşen şeyler süt, süt hafif hafif sızıp göğüs ucunda kuruyor, sakın temizlemeye çalışma, kendi kendine düşüyor yenisi oluşuyor, sütun gelme mevzusunu bende merak ediyorum, bazılarında goguslerinden süt akıyor,bende öyle bişey yok, genelde kimle konuşsam, benim 7. Aydan sonra süt akardı goguslerimden diyo, bende tık yok:)
Canım benim ilk doğumum 40+3 de kendiliğinden başlamıştı. Ama kendi sancın açılmalara pek yetmedi suni ile desteklediler. Bence birkaç gün daha bekleyebilirsin. Doğum sırasında bir şeyler yolunda gitmezse eğer ısrarcı olmanın da anlamı yok sezaryene dönebilirsin.Amin canım orası öyle benim de gönlüm normal ister elbette. Bakalım gelmezse doktordan belki 1 hafta daha rica ederim diye düşünüyorum sürekli kontrole gelmek şartıyla.
Bu arada benim doktor da aynı şeyi söyledi kilo almasın ki rahatça doğum yap dedi.Canım benim bebiş 15 gündür kilo almıyor bana da normal kilo almasını isteme zaten, daha rahat doğar dedi, benim için ideal kilodaymis bebek, malum çatı vs uyumu.
Sancısı gelmeyen suni verilip suni sanciyla açılma oluyor o bakımdan merak ettim, benim yengem iki defa doğum yaptı sancısı gelmediginden birini 38. Haftada suyu geldiği için, ikinciyi 40+3 de hala sancısı gelmediği için suni sanciyla doğurdu. Suni aanciyi genelde doktorlar deniyor, o bakımdan farklı bir durummu var acaba demiştim canım:) inş kendi sancilarimiz gelir güzel doğumlar yapariz canım. Suni sancı denildiğinde korkutucu bişey gibi geliyo ama doğum kasılması olmayanlara verilen bir hormon, o hormon sayesinde kasılmalar başlıyor. Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?