Erkekmi senin kizmi.belki 40 i doldurcak senin bebis.merak etme sanci geldimi nerden geldi bu sanci dersindonmezse sezeryan yapar ama

Erkekmi senin kizmi.belki 40 i doldurcak senin bebis.merak etme sanci geldimi nerden geldi bu sanci dersindonmezse sezeryan yapar ama

Erkek benim. Erkekler bide ilk doğumsa erken doğar dediler ama. Hiç tık yok. Hatta bide 6 gün önde gidiyor ölçümlerde

Erkek benim. Erkekler bide ilk doğumsa erken doğar dediler ama. Hiç tık yok. Hatta bide 6 gün önde gidiyor ölçümlerde
Masallh cnm.iyi beslemissineli kulagindadir merak etme.bence son gunlerinin tadini cikar.baska cocukda yokmus bol bol dinlen

Kızlar şu an itibariyle 40ı doldurmuş bulunmaktayım. Ama Pazartesiye kadar dayanmam lazım doktorum izne çıktı. Bu arada bizim bebişler boğa burcu bilmem araştırdınız mı ama boğa bebekler keyfine düşkün olurmuş hatta internette yazdığına göre geç doğarlar anne karnındaki keyiflerinden kopmak istemezlermiş.

Ben de boğa burcuyum tam 9 ay 10 günlük doğmuşum

Canım ne guzel seyler dusunmussun okudukca duygulandım. ben de hep bebısımı kızımı dusunuyorum. Esımı sevıyorum ona benzesın ıstıyorum. Odasını gıysılerını tamamladık cok sukredıyorum. Hepımızın saglıklı evlatları olsun ıstıyorum. Burada cok yazamasam da herkesı hep okudum valla. Sayenızde bırsuru sey ogrendım bu gruptan. Hamılelık haftalarımız ortak sayılır hep bırlıkte atlattık. Ama en cok da bebıslerımızı dusunduk kafamızda. Karnımızda hareketlerını hıssettık bunlar cok guzel duygularmıs. Bu arada bazı sıtelerden ıletısım adreslerıne numune urunlerınden ıstedım bugun sızlerde ısteyın. Uzun oldu ama bebek ıslak mendıllerı cok pahalı geldı. Sızler neler aldınız ucu bucagı yok toplucamı alsam acaba. Konudan konuya atladım uzgunum...

neden riske atmak istemedi doktorunumu değişsen acaba ?
ben 2ssvd adayıyım.
annen için hayırlısı buymuş. inşallah sende çabucak topsrlarsın, oğlun maşallah 6 yaşında adam olmuş
yaraya bakip soyledi bir de bebegin kilosunu baz aldi sanirim..Boyumda kiss 1,50 biseyim zaten karnima bakan bi data bakiyo:) baya kocaman gorunuyo cunku..Normalde hic bir kosulda sezeryan yapmayan ulkede(Canada) Bana sezeryan dedi iyimi..neyse vardir bir bildigi diyorum,Riske atmaya degmez

Önceki doğumun üzerinden ne kadar geçti? Benim doktorum 2 sene önce sezaryen doğum yapanları bile normal doğurtuyor. Vakit varken aslında kafanıza yatan başka doktora geçebilirsin
6 coca yil gecti.Ben de ona guvenerek normal dogum yaparim diyodum eaten o yuzden sasirdim.Inanirmisiniz bu doctors bile zor buldum.Malesef Burda doktor kitligi var neler yasadim inanamazsiniz..keske TR deli gibi hastane doktor vs secebilme sansim olsa.Burda ozel hastane yok butun hastaneler devlet.Nyese bu uzun konu:) Burda dogum yapan arkadaslara sordum zorunda kalmadikca sezeryan yapmiyorlar,sezeryan dedilerse vardir bi bildikleri dedler.

BEndede sancı çok çatı ağrım var yürümekte oturup kalkmakta zorlanıyorum ama 20 gündür açılmam sadece 1 parmak..nasipse çarşamba sezaryen olucam..

Hadı hayırlısı bakalım. Az kaldı sona doğru gıdıyoruz bakalım eskıden hamılelık konusurdk sımdı dogum konusuyoruz burda bır kac haftaya tum grup bebısşlı bır grup olacak

Bende de var o durum.Bebek aşağıda oynuyo doğumla ilgisi yok galiba canım.
Günaydın Allah kolaylık versin.Hakkınızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…