Kız mecazen dedim onu kalbim gerçekten ağrımıyor yoksa Hamdolsun rahatım aslında çok şükrediyorum şu günüme. Dokuz ayım sağlıkla kavuşacak mıyız sorusuyla geçti çok şükür Rabbime kavuştuk. Bundan sonrası da güzel olur inşallah. Lohusalık ev kalabalıkken lohusalıktı şimdi çok şükür sıyrıldım o ruh halinden. Evime çocuklarıma adapte ettim kendimi. Arada illaki oluyor sıkıntılar ama o da bu yaşamın cilvesi olmazsa olmaz

ay maşallah çok sevindim
kız benim ilk sezeryanımda kalp sıkışması nefes darlığı olmuştu. doktora gitmiştim stresten demişti. Sirk o günler aklıma geldi. dilerim benim bu kez kolay olurAllahın yardımıyla.

Amin canım inşallah gönlünden geçtiği gibi kolay rahat sıkıntısız ve evladına sağlıkla kavuşacağın bir normal doğum yaparsın doğum yapmayı bekleyen tüm arkadaşlar sağlıkla kavuşur inşallah evladına. Rabbim bana her iki duyguyu da tattırdı. Doğumun en acı halini de gördüm en güzel halini de .. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın inşallah hepiniz en güzel halini yaşarsınız

Amanın camları falan nasıl sildin gebe halinle maşallah

amin canım benim amin
aynen yaaa özledikkk

napıyon canım benim. heyecanın ne dorukta.

Ha masallh.ben kendime kiziyodum naz yapamiyom die sen bendende beter ciktin.

9 senelik evliyim. alıştım artık eşim resmen naz çekmem bana naz yapma modunda :)
ya bu deveyi güdersin ya bu devrandan gidersin misali. alıştım artık. ama hayalimde var bu doğumda iyi naz yapacağım diyorum. bakalım neler beni bekliyor

Yahu bende neden hiç doğum belirtisi yok acebağaaaa. Sanırım ilkokul seviyesinde filan doğurcam

Ayy

Selam :) bizim günlerimiz aynıymış. Acaba sizde sancı filan beben başının doğum kanalına girmesi gibi şeyler olmaya başladı mı yoksa sizde de mi tık yok? Benim haftam cumadan cumaya oluyor. Geçtiğimiz cumartesi gittiğimizde kilosu 3200 boyu 50 cm idi. Ama hiç sancının s si çıkmadı. Açılma yok. Bebe gayet takılıyor içimde.

Slm cnm.vala benm bebek dogum kanalina inik bas gelis duruyo ama sezeryan olcak haftaya insallh.ben agri sanci yasiyorum ya zor hareket eder oldum ama dogum sancisi degildir yani.gecen hafta gittigimde kontrole 2900 demisti kilosuna.

Kizlar rahim kasilmasi cok yasiyo musjnuz.bacagimi kipirdattikca resmen orasi kesiliyo gibi.cok sık oluyo

Slm cnm.vala benm bebek dogum kanalina inik bas gelis duruyo ama sezeryan olcak haftaya insallh.ben agri sanci yasiyorum ya zor hareket eder oldum ama dogum sancisi degildir yani.gecen hafta gittigimde kontrole 2900 demisti kilosuna.

Benimki aylardır tepe taklak ama başı kanala inmemiş. Nasıl indireceğimi de bilmiyorum. Sezeryan da olmak istemiyorum. Doktorum sezeryan istersen 11 mayıs dedi. Gelişimini tamamlamış oluyor dedi. Hoplayıp zıplasam mı napsam. Hiç hamilelik belirtisi çekmediğim gibi şimdi de doğum belirtim yok :)

Bnmkide sagolsin kendini yorma yat dinlen der ama bi isin ucundan tutmaz.ev isi cocuk kolay saniyolar bu halde.suyu bile benden ister.ama ev hanimi olunca boyle oluyo iste.

Bnm ilki kizdi bu erkek.kizim 36+ da suyum geldi oyle oldu.bu erkek.hamileligi bunda yasiyorum resmen.kzda bu haftayi gormeyince mi ne bilmiyorum ama bu cok sikistiryo.adim atmak iskence gibi geliyo.belirtilere bakinca sabah aksam doguma gider gibiyim ama dogum belirtisi yok daha.

Ayyy hayırlı olsun size şimdiden. Ben daha doğurmam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…