- 12 Eylül 2018
- 758
- 1.044
- 113
- 36
Ölçüm %100 değil canım takma bu kadarCAnım kilosu 2200 ama boyu bayaa kısa geldi gibi 33.5 cm
Canım benim sancılarım nst de çıktı şimdide evdeyim 20 dk yarım saatte bir bazen sık sık sancılarım oluyor kasığımda be belimde vajinayada vuruyor baya bayaa adet sancısı gibi..senin nasıl acaba inş beni bikaç hafta daha idare eder doğurmamKızlar ağrının olduğunda duşa girin, uzanın ve geçiyor zaten yalancı ağrılar olunca. Birde doğum ağrısı belden başlayıp yayılıyor, sadece kasıklarda olmuyor, ben çok yaşadığımdan artık son zamanlarda alıştım. Duş alıyorum yenid n doğmuş gibi rahatliyorum.
Dun fena belim ağrıdı ağlatan cinsten,duş aldım ağrıdan eser kalmadı, doğum kasılması bel ağrısı ile yayılır ve sizi sizden alabilen tarzda oluyormuş,bu önemli nokta. Duş alın uzanın yarım saat , geçmiyorsa doktora gidin.
Bu hafta çok ağrı yaşıyorum bilmeseydim eğer eşim kaç defa doktora goturecekti panik oldu, sakin olun kendinizi dinleyin :) hepimize güzel doğumlar olsun insallah
Birde Sadece kasiklardaki ağrı rutin bişey ,bebek artık aşağı baskı yapiyo agirlasiyoruz.
İnş canımÖlçüm %100 değil canım takma bu kadar
Bende sancilarla vakit geçiyorum, yarın nst ye giricem,bakalım doktor ne diyecek:) heyecan dorukta.Hamdolsun canım iyiyiz emzirme ile uğraşıyorum bol bol ilk günler önemli malumsen nasılsın nasıl gidiyor son günler
Hifaa cım yazamadım canım bir türlü. Kızımın adı Zeynep Azra oldu kimliğini çıkarttık bugün Hamdolsun
Merhaba evet aynıyız ben kasılmayı anlayamıyorum öyle bariz farkettiğim bir şey de yok. Bebeğim biraz önde gidiyor 2 hafta kadar.bizim tarihlerimiz aynıymış :))) kasılmalarınız başladı mı acaba. bebek gününde mi gidiyor önde ya da geride mi
Canım benim sancılarım nst de çıktı şimdide evdeyim 20 dk yarım saatte bir bazen sık sık sancılarım oluyor kasığımda be belimde vajinayada vuruyor baya bayaa adet sancısı gibi..senin nasıl acaba inş beni bikaç hafta daha idare eder doğurmam
Kızlar çok ara verdim yine ben gruba. Doğuranlar olmuş galibaBenimde Pazartesi kontrolüm var. En son 32. Haftada gitmiştim kilosu 2400 çıkmıştı. Bu seferde kilosu önde çıkarsa 38. Haftamda sezeryan yapalım demeyi düşünüyorum. Çok ağırlaştım. Göbeğim aşırı büyük herkes yoldan çevirip soruyor Doğum yakın galiba yalnız gezmeseniz mi falan. artık çatlaklar da çıktı 40’a kadar bekleyip sonra kilosu 4ü geçti sezeryan şart diyeceğine... diyorum. Sizin 32. Haftada bebeğiniz kaç kiloydu kaç doğar dersiniz ? 4’ü geçer mi?
Merhaba evet aynıyız ben kasılmayı anlayamıyorum öyle bariz farkettiğim bir şey de yok. Bebeğim biraz önde gidiyor 2 hafta kadar.
Yok ben biliyorum bunların gerçek doğum sancısı olmadığını ama acaba bunlar bebeği erken getirirmi diye endişe ediyorum..inş getirmezCanım benim sancılar 33-34 den beri cikiyo nst de, 80 lerde oluyo, bazen daha yüksek çıktığı da oldu. Bendede dediğin gibi oluyor,ama düzensiz kasılmalar bunlar, 20 dk bir geliyorsa,zaman geçtikçe 10 a 5 e falan düşmesi lazım gerçek kasılma olması için.20 den 30 dk ya çıkmaz, yada bir saat durup tekrar başlamaz,gelince gitmeyen bir kasılma ve kasılma dakikası azalarak devam eder. Bugün bir arkadaşım zaten gelince gitmicek belden fena vurucak bariz anlasiliyo o kasılmaların gerçek doğum kasılması olduğu dedi.
Duşa gir sol yanına yat ağrıların azalıp gidiyorsa yalancı oluyo zaten. Benim yine ağrılarım var mesela, duş alcam birazdan acayip iyi geliyo:)
Sağol canım haklısın ben de anlamıyor olabilirim arada hafif kasık ağrım oluyor ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Zaten çok durmuyorum evde.Arada ağırlaştığım da oluyor tabii yine de fırsat bulursam hareket etmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye. Maşallah diyeyim hakikaten inşallah böyle devam ederim. Allah razı olsun. Senin de yardımcın olsun inşallah düzelirsinCanım maşallah de, 36. Hafta icindesin ağrın falan yoksa çok güzel dışarı çıkıp gez bol bol tadını çıkar, nazar değmesin canım:) ben son bir ayimi gezerek gecirecektim kafamda gideceğim yerler vardı eşimle bol bol foto falan, ağrılar çok erken başlayınca mesela ,cumartesiden beri balkon disinda biyere çıkmadım 4 duvar bekliyorum. Tadını çıkar maşallah super:)
Bende sormuştum bunu getirmez dediler, herkes de olmuyo , arkadaşım benimle aynı haftada iken ve o güne kadar hiç ağrı yaşamadan 37+6 da doğum yaptı. Ben bir aydır sancı yaşıyorum hele bu hafta o ağrılarla gelse gelirdi, hiç takma kafana olumlu düşün, bende senin gibi ağrılar açılmaya neden olursa vs erken doğarsa diye çok tedirgin olmuştum, ama çok şükür süreci bu şekilde yaşadım. Hala duruyor bebiş:) doktora gidince kafan rahatlarYok ben biliyorum bunların gerçek doğum sancısı olmadığını ama acaba bunlar bebeği erken getirirmi diye endişe ediyorum..inş getirmez
Sağol canım haklısın ben de anlamıyor olabilirim arada hafif kasık ağrım oluyor ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Zaten çok durmuyorum evde.Arada ağırlaştığım da oluyor tabii yine de fırsat bulursam hareket etmeye çalışıyorum nolur nolmaz diye. Maşallah diyeyim hakikaten inşallah böyle devam ederim. Allah razı olsun. Senin de yardımcın olsun inşallah düzelirsin
Benimde ağrılar erken başladı en fazlada çatı ağrım var sağ kalçamla beraber yürümekte zorlanıyorum penguen gibi olmuşum :)
Esinlikle çok tatlılar..Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..benimde 3 haftam kaldı 37 de alacaklarmış..sağlıkla hayırla inşTadını çıkar, benim ki heran gelebilir artık, kucağıma aldığım ilk anın hayalini kuruyorum kasılmalar olduğunda birde oğlumla konuşuyorum hemen tamam sakin ol geleceksin diye:), onlarda içerde uzun bir yolculuk için mücadele Edip strese giriyorlar:) bebeklerin de işi zor ya ne tatlilar
karapisso canım nst için sana bişey yazacaktım aklıma geldi, okadar evdeyim ki birkaç haftadir, nst için hastaneye gidiyorum ya sanki lunaparka giden çocuklar gibi seviniyorum, yarın gidicem mesela dışarı cikicam diye sevincliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?