Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En hayırli zamanda gelsin inşallahCanım haftaya 3 mayıs tam 39+0 oluyo. Artık hangi günü verecek bilemiyorum. 2-3 mayıs demişti. Mayısın ilk haftası demişti. Kendi durumuna göre karar verecek inşallah..
Gözün aydın canım.. Maşallah nazlı kuzuya büyümüş.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Hiç sormadım canım inan bilmiyorum aman bakma sen internette yazanlara boy pos kilo çocukta genetik kızım 47 cm doğdu meselaHifaa senin bebek erkekti sanırım ama yinede sorayım boyu kaç cm acaba benim kız ve boyu 33 cm diye ölçüldü bugün doktora kısa değilmi dedim hayır normal dedi..ama ben nette bakıyorum hep 40 yada 43 santim falan diyor
Plasenta yaşlanması ne oluyor canım ilk defa duyuyorumiyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
plasenta yaşlanması başlamış bebeğin Kilo almasına engel olur biliyorum. 38.haftada gideceğim kontrol edecek. sağ salim gelsinler kilo sorun değil.
Bilemedimki canım şimdi kilosu iyiymiş 2100 ama boyu kıda geldi bana..bende babasıda orta boyluyuz ben 160 baba 173 oda kısa olur dimi..keşke babaannesine benzese kızım masaallah boylu boslu kadın :) bu arada benim nst de hafif sancılarım çıktı yinede taburcu edildim normalmi yaaHiç sormadım canım inan bilmiyorum aman bakma sen internette yazanlara boy pos kilo çocukta genetik kızım 47 cm doğdu mesela
Ay hadi hayırlısı inşallah başladı bakalım bebisler gelmeye sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben geldim kontrolümüz vardı bugün suyumuz azalmaya başlamış doktorumuz bu hafta gelmesini bekliyoruz dedi Pazartesi tekrar çağırdı sizde durumlar nasıl
Normal canım o sancılar olur artık bu haftalarda sonra daha ne istiyorsun annesi anne babaya göre bebiş geliyor sağlıklı olsun da boya bakma uzar sporla beslenmeyleBilemedimki canım şimdi kilosu iyiymiş 2100 ama boyu kıda geldi bana..bende babasıda orta boyluyuz ben 160 baba 173 oda kısa olur dimi..keşke babaannesine benzese kızım masaallah boylu boslu kadın :) bu arada benim nst de hafif sancılarım çıktı yinede taburcu edildim normalmi yaa
aynen öyle canım sağlıkla inşallahAy hadi hayırlısı inşallah başladı bakalım bebisler gelmeye sağlıkla gelsin inşallah ❤
Kızlar 33 yada 34 haftanızda bebeğin boyu kaç cm di hatırlayan yazabilirmi acaba
Çok sevindim iyi ki gitmişsin. Maşallah bebişinee güzel gelişmiş hadi hayırlısı bakalım
Benzerini bende yaşıyorum ya ama bi anda çok ani bi baskı olarak hissediyorum ben canım saniyelik oluyor geçen gece 2-3 kere uykumdan zıpladım normal sanirimKizlar sanki oğlum içerde bir hareket yapıyor ve daha alt tarafim seyiriyor karnimda olan seyirmesi vajinamda da hissediyorum sizde de oluyor mu
Allah'ım sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin canım Rabbime emanetler sonuçtaHifaa plasaneta eskiyor artık.. bebeği beslemiyor. .bunu sınırları var tabi. bana başlangıcı dedi. bazısı plasenta kireçlenmesi diyor. Allah korur meleğimi. .bakalım mevlam ne zaman başlatacak doğumumu.
dün yaşadım aynısını gece geç saatlerde uyuyabildim sabah kalktığımda geçmişti canım ama ne olduğunu bilmiyorum pazartesi ye randevu aldım doktora sorcambana biri yalancı doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu anlatabilir mi? bazen kasıklarım çok zonkluyor adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. hemen geçmiyor da. göbeğim davul gibi semsert oluyor. ama gerçek sancı mı yalancı mı bilmiyorum.
normalmiş canım bebek baskı yaptığı için oluyormuş o hisBenzerini bende yaşıyorum ya ama bi anda çok ani bi baskı olarak hissediyorum ben canım saniyelik oluyor geçen gece 2-3 kere uykumdan zıpladım normal sanirim
Hamdolsun canım iyiyiz emzirme ile uğraşıyorum bol bol ilk günler önemli malum sen nasılsın nasıl gidiyor son günler
Oh adıyla sağlıkla hayırlı evlat olsun inşallah canım kokla bizim yerimize deHamdolsun canım iyiyiz emzirme ile uğraşıyorum bol bol ilk günler önemli malum sen nasılsın nasıl gidiyor son günler
Hifaa cım yazamadım canım bir türlü. Kızımın adı Zeynep Azra oldu kimliğini çıkarttık bugün Hamdolsun
CAnım kilosu 2200 ama boyu bayaa kısa geldi gibi 33.5 cm34. haftamın bittiği gün boyu 45.64 kilosu 2567 miş. sizin nasıl?