• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim rahatladı canım ya her yere baktım boy sınırı olarak bu haftalarda en fazla 48 cm gösteriyor insan korkuyor ortalamadan farklı bir şey olunca. Bir sıkıntı mı var da böyle diye.

Yok canım korkma, ya ortalamanin altı bile olsa genetik olabiliyo,anne baba minyonsa bebiste minyon olabiliyor, doktor birşey olsa zaten söylerdi merak etme:)

Müsait olmuşken yazayım istedim 😊

Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım. ;)

Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım. :KK66:
Canım gözün aydın Allah'ım sağlık sıhhat versin her daim inşallah ❤️

Kızlar hayırlı kandiller.
herkes duacıyım 😌
inşallah bu mübarek gece dualarımızın en hayırlısı düşsün gönlümüze dilimize.
Mevlam hayrılı ömürler rızıkalar nasip etsin.
evlatlarımız bizler halim selim olalım hzuurumuz daim olsun.

kızım çok zorluyor koşulları :(
çok yoruyor artık halimde yok. bana bu konuda dua edin lütfen 🤗

A asitane161719 üzüldüm oğluna. ama el değişimi değilde mevsim geçişide olur. é yavru seni özlediği için direnci düşmüşte olabilir. uykusuzluk narkozdan dolayı bende oldu . gözümü kırpamadım bir hafta kadar.
inşallah dünyaya alışana kadar uzun uzun uyur kızın. Allah yardımcınız olsun. paşana özel dua edeceğim inşallah .

Hifaa Hifaa canım buralardayım kızımla uğraşıyorum sabahtan beri.
kahvaltısı şusu budu derken , ağlaya ağlaya uyudu. namaz kılma orda durma bunu yapma. bana emiler yağdırıyor.

şimdi uyuttum bende uyuyacağım.
sanada helal olsun temizlik delisi oldun çıktın başımıza. gurubun en genç anası seni ;)
bi dinleneyim uyanınca temizlik beni bekliyor. gecede kandil sohbeti var. yarın eşim gene mesaide olacak. bana bakacak herşey gene
Allah güç kuvvet versin.

Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım. :KK66:
Gözün aydın canım herdaim sağlıklı olun inş..sezaryenden sonra çok ağrın oldumu kaç günde ayaklandın yada işlerini yapmaya başladın..acaba diyorum sezaryenden bir hafta sonra il dışına gidebilirmiyim

Çok şükür doğum sonrası kontrolümüz güzel geçti. Her şey yolunda görünüyor. Doğumdan sonra kendimi sanki hiç hamile olmamış gibi hissettim. Daha dört gün önce bol kasılmalı ağrılı sızılı zamanlar geçiriyordum. Şimdi o günlerin yerini farklı telaşlar aldı. Sanki kızım çok uzun zamandır hayatımdaymış gibi hissediyorum. Darısı sizlere inşallah. Bu arada Sezaryen doğum hakkında merak ettiğiniz bir şey olursa kendi tecrübemi paylaşırım. ;)

ya demi, nasıl birşey ya. iki gün önce karnında şimdi koynunda, sanki hep yanındaydı. Allah sana bağışlasın. tadını çıkart hep güzel düşün emer emer büyür agucuklarda yapar annesine prenses.
genel anestezimi oldun yarımmı onu merak ettim. çoook huzurlu mutlu günler gecelerr diliyorum Size

Arkadaşlar sizden ricam lütfen en yakın zamanda kimin doktor kontrolü varsa doktora 34 haftalık bebeğin bayu 33 cm olursa kısamı diye sorarmısınız..benim bidahaki kontrolüm 15 gün sonra maalesef

Nilayyy Nilayyy kuzu benim kan ilacını günde iki kereye çıkardı. kabız oğlu kabızlık başımda. çatlayacam ya. napayım ben 😭😭😭
gittin mi kontrole.
R rkndmt sen naptın nstye girdinmi bayram ettinmi 😘🤗

Girdim canım ve herşey iyi suanlik, en fazla iki hafta var zaten, her an hazır bekliyorum, saçimi, makyajimi yaptım gittim, eşim hazırlıklı gidiyorsun diyo:) halbuki gezmeye gittim gibi biseydi yoruldum yatıyorum:)

Arkadaşlar sizden ricam lütfen en yakın zamanda kimin doktor kontrolü varsa doktora 34 haftalık bebeğin bayu 33 cm olursa kısamı diye sorarmısınız..benim bidahaki kontrolüm 15 gün sonra maalesef

Canım doktorlar böyle sorulara cevabı şöyle veriyo, ben buna benzer bişey okumuştum, kontrolün en başından itibaren ki ölçüme bakiyorlarmis. Tek başına şu tarihte nasıl diye sorulduğunda yanlış bilgilendirme olabiliyomus haberin olsun. Seni takip eden doktora sorsan daha iyi olabilir. Süreci o izlediği icin

bana biri yalancı doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu anlatabilir mi? bazen kasıklarım çok zonkluyor adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. hemen geçmiyor da. göbeğim davul gibi semsert oluyor. ama gerçek sancı mı yalancı mı bilmiyorum.
Canım yalancı doğum sancısı aslında aynı doğum sancısı gibi ama sadece düzenli değil. Ve yalancı sancı Dinlenince duş alınca geçer. Doğum sancısı geçmez şiddetlenir..

Kızlar hayırlı kandiller.
herkes duacıyım 😌
inşallah bu mübarek gece dualarımızın en hayırlısı düşsün gönlümüze dilimize.
Mevlam hayrılı ömürler rızıkalar nasip etsin.
evlatlarımız bizler halim selim olalım hzuurumuz daim olsun.

kızım çok zorluyor koşulları :KK43:
çok yoruyor artık halimde yok. bana bu konuda dua edin lütfen 🤗

A asitane161719 üzüldüm oğluna. ama el değişimi değilde mevsim geçişide olur. é yavru seni özlediği için direnci düşmüşte olabilir. uykusuzluk narkozdan dolayı bende oldu . gözümü kırpamadım bir hafta kadar.
inşallah dünyaya alışana kadar uzun uzun uyur kızın. Allah yardımcınız olsun. paşana özel dua edeceğim inşallah .

Hifaa Hifaa canım buralardayım kızımla uğraşıyorum sabahtan beri.
kahvaltısı şusu budu derken , ağlaya ağlaya uyudu. namaz kılma orda durma bunu yapma. bana emiler yağdırıyor.

şimdi uyuttum bende uyuyacağım.
sanada helal olsun temizlik delisi oldun çıktın başımıza. gurubun en genç anası seni :KK66:
bi dinleneyim uyanınca temizlik beni bekliyor. gecede kandil sohbeti var. yarın eşim gene mesaide olacak. bana bakacak herşey gene
Allah güç kuvvet versin.
Allah'ım güç kuvvet versin canım her iş bize bakıyor napcaz eşim geçen bi banyo temizledi etmediği laf kalmadı bende sıkıldım kendimi temizliğe verdim iyice yapabiliyorum çok şükür ❤️

Canım 💗😍 şu an bir savaştan çıktım yazıyorum size . Bebeğim sürekli uyuyor aç kalmasın diye gece gündüz ciddi bir mücadele veriyorum. Diğer yandan oğlum hastalandı :KK43: doğduğundan beri benden başka kimse ilgilenmedi onunla el değişikliği ve yokluğum oğlumu yıprattı biraz. Ateşi var başındayım sürekli. Sezaryen ağrılarımı mecbur unuttum diyebilirim. Yavaş yavaş ayaklandım artık. Üstüne üstlük dört beş gündür toplasan üç saat uyumadım sanırım. Hele ki doğumdan önceki gece bütün uykum sadece yarım saatti. Bugün doğum sonrası kontrolümüz var hem kızımın hem benim. İnşallah sarılık değilizdir.
Bende hep doğum için büyük oğlumu düşünüyorum. Üzülünce hemen ateşlenir çünkü. Zor bir süreç ama çok şükür sağlıkla kucağına aldın canım. Düzeni oturtmak biraz zaman alıyor. İnşallah sarılık çıkmadan atlatırsınız..

Günaydın kızlar birşey soracaktım aramızda deneyimli olan anneler de var uyandığımdan beri sol kasık ve belimin sol tarafında şiddetli ağrı var ağrı bacağıma kadar vuruyor sizce neyden kaynaklanıyor olabilir :KK12: Daha önce böyle bişe yaşayan oldu mu Doğum kasılmaları mı acaba anlayamadım 🙈
Yorulmuş olabilirsin canım. Doğum sancısı tek taraflı olmaz.. Dinlenince geçiyor mu

Back