• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim kızım 32. Haftada daha başı aşağı dönmüştü geçen hafta 37.hafta kontrolümde başı kanala girmiş dedi doktor. Ancak dün 38. Hafta kontrolümde başı kanaldan çıkmıştı. Yukardaydı bebek. Sonra 35. Haftada 2950 olan kilosu 10 gün sonra 3200 dünki kontrolde yine 3200 çıktı ultrasonda hiçbirşey anlamadım

Kızlar nasılsınız Hifaa Hifaa nörüyon gız 😘

A asitane161719 yokluğun çok belli. özlettin kendini bir günde. 🙁
bol sütlü bol uykulu dinlenmeli günler geceler diliyorum.

Nilayyy Nilayyy kuzum serumlardan sonra kendini nasıl hissediyorsun?
kan değerlerinde artış düzelme oldumu?

bana bugün b12 iğnesi verdi.
kan ilacımı ikiye çıkardı.
d3 ampul bebeğe zararlı dedi halbuki aile hekimi yazısı 8 aylık hamle olduğumu bilerek. .bebeğe zararı varmış :(

d3 damla yazdı... umarım kısa zamanda toparlarız doğumda kan çok önemli.
karapisso karapisso serumlar işe yaradı mı bilmiyorum çünkü öyle farklı bir enerji gelmedi bana. Hatta bu aralar sabah uyanmak daha zor geliyor. Birkaç hafta önce böyle değildim çok rahat uyanıyordum. Tahlil yaptırdım yarın sonuçlarımı alacağım bakalım yükseldi mi. Doktor 2 haftada anca kanda çıkar demişti. Buradan haber veririm. Benim doktorum da bu hafta d vitaminini, omega 3 ü ve magnezyum hapını bıraktırdı. Belki bu son ay bırakmak gerekiyordur. Umarım ilaç ve iğneler işe yarar. Kanlanırız biraz😍😘

d3 ampul bebeğe zararlı dedi halbuki aile hekimi yazısı 8 aylık hamle olduğumu bilerek. .bebeğe zararı varmış :KK43:

Napayım canım temizlik düzen eve taşınalı 3.yilim eşya çokluğundan bı turlu yerlesemedim fazla eşyaları attım bu 3 yılda bu sefer anca yerleştirdim evi şimdi de düzene girdi ya ev temizlik yapasim var devamlı elim kolum durmuyor 😅 ben bayadır vitamin içmeyi unutuyorum magnezyum daha çok içiyorum ama d vitamini ve kan hapı unutuyorum devamlı napcam bilmiyorum ya 🙄

Benimki de 33 lerde 2400 kusurlerdeydi, ama şuan 37+6 dayim geçen hafta kilosu 3100 lerdeydi,tabi ölçüm +400 -400 olabiliyorvw son 4 haftadır günde iki üç muz avuç avuç ceviz yememe rağmen kilosu fazla çıkmadı mesela. Bu arada kilosu hep iki hafta önde cikiyodu ama sonra normale döndü,bende cokmu kilolu olcak nasıl dogururum diye dusunuyodum,doktorda kilo almasin meyveyi kes demişti bir dönem, o yüzden belli olmaz canım, belki haftasıyla uyumlu çıkar,tahmin ettiğin gibi kilolu olmayabilir:) tabi şu var canım, boyu da önde mi gidiyor,45 cm 4 kilo olan bir bebişle 55cm 4 kilo olan bebiş arasında fark oluyo, uzun olduğundan daha zayıf oluyo, normal doğum için engel olmaz bence. Boy ve kilo aynı anda değerlendirilirse daha iyi olur sanki:) arkadaşım 4 kilo doğum yaptı 57 cm di boyu ve zayifti bebiş. Ama 4 kilo 48 cm olan bebekte gördüm tombik tombik oluyo eli yüzü falan
Birde kafa çevresi ölçümü önemli
Boyunun ölçüsünü doktorum hiç söylemedi bende sormadım bu Pazartesi soracağım bakalım 🤔

Hifaa Hifaa Bugün bu saate kadar epey iş hallettim artık yapılacaklar beynime yük oluyor. Bir de burada doğuranları gördükçe stres oluyordum 😀 İşe başlayınca duramıyorum ben de. Ne kadar dikkat de etsem sonuçta yapılmak zorunda. Amin canım Allah razı olsun çok şükür şu zamanda bile iş yapabiliyorum yoksa ne yapardım bilmem. Kimseye minnet etmek istemiyorum çünkü. Hep dua ettim beni şu halimle kimseye muhtaç etme diye.
aynen bende oyle diyorum.Esim kendini nice yoruyosun ki diyor e Ben yapmazsam Kim yapacak? Mecbur yavas yavasta olsa hallediyorum.Annemde gelemiyor herseyi esimle ikimiz halledicez artik napalim.Saglik olsun,

Napayım canım temizlik düzen eve taşınalı 3.yilim eşya çokluğundan bı turlu yerlesemedim fazla eşyaları attım bu 3 yılda bu sefer anca yerleştirdim evi şimdi de düzene girdi ya ev temizlik yapasim var devamlı elim kolum durmuyor 😅 ben bayadır vitamin içmeyi unutuyorum magnezyum daha çok içiyorum ama d vitamini ve kan hapı unutuyorum devamlı napcam bilmiyorum ya 🙄
kan hapini ac karinami aliyorsunuz tok karinami?

d3 ampul bebeğe zararlı dedi halbuki aile hekimi yazısı 8 aylık hamle olduğumu bilerek. .bebeğe zararı varmış :KK43:

Canım 💗😍 şu an bir savaştan çıktım yazıyorum size . Bebeğim sürekli uyuyor aç kalmasın diye gece gündüz ciddi bir mücadele veriyorum. Diğer yandan oğlum hastalandı :( doğduğundan beri benden başka kimse ilgilenmedi onunla el değişikliği ve yokluğum oğlumu yıprattı biraz. Ateşi var başındayım sürekli. Sezaryen ağrılarımı mecbur unuttum diyebilirim. Yavaş yavaş ayaklandım artık. Üstüne üstlük dört beş gündür toplasan üç saat uyumadım sanırım. Hele ki doğumdan önceki gece bütün uykum sadece yarım saatti. Bugün doğum sonrası kontrolümüz var hem kızımın hem benim. İnşallah sarılık değilizdir.

Canım 💗😍 şu an bir savaştan çıktım yazıyorum size . Bebeğim sürekli uyuyor aç kalmasın diye gece gündüz ciddi bir mücadele veriyorum. Diğer yandan oğlum hastalandı :KK43: doğduğundan beri benden başka kimse ilgilenmedi onunla el değişikliği ve yokluğum oğlumu yıprattı biraz. Ateşi var başındayım sürekli. Sezaryen ağrılarımı mecbur unuttum diyebilirim. Yavaş yavaş ayaklandım artık. Üstüne üstlük dört beş gündür toplasan üç saat uyumadım sanırım. Hele ki doğumdan önceki gece bütün uykum sadece yarım saatti. Bugün doğum sonrası kontrolümüz var hem kızımın hem benim. İnşallah sarılık değilizdir.
Canım Allah korusun 🤗 oğluna rabbim şifa versin inşallah ❤️
Herşey biran evvel yoluna girer insallah🤗 Zeyneb Azra mızda da sarılık çıkmaz inşallah ❤️

aynen bende oyle diyorum.Esim kendini nice yoruyosun ki diyor e Ben yapmazsam Kim yapacak? Mecbur yavas yavasta olsa hallediyorum.Annemde gelemiyor herseyi esimle ikimiz halledicez artik napalim.Saglik olsun,
aynen canım Allah'ım bundan geri koymasın halimize şükür ❤️
kan hapini ac karinami aliyorsunuz tok karinami?
Tok alıyordum unutmadan önce 😁

En güzeli sağlık olsun da yavaş da olsa yapılıyor. Benim annem yakınımda ama iş yapacak durumda değil pek, beli tutuluyor kolu ağrıyor bir şey diyemiyorum o yüzden. Kayınvalidem desen o da eltim hamileyken her şeyi o yaptı daha 2 ay oldu doğuralı onun kızına bakıyor. Hoş kimse de gelip de bir yardım edelim hamilesin ne durumdasın demedi. Ben her hafta yanlarına gidiyorum iki tarafa da. Beni iyi görünce herhalde seslerini çıkarmadılar. Ben de hep burnu dik tutan biriyim herkesi öyle de alıştırdım. Olsun ben iyi olayım da kendime yeteyim diyorum. Sonuçta bu bebeği kimseye güvenerek yapmadım. Eşimin boş vakti oldukça fırsat bulup onunla yapmaya çalışıyorum. Temizlikçi alıcam en son derin temizlik için, alamıyorum düzen oturtmadan.

Günaydın kızlar birşey soracaktım aramızda deneyimli olan anneler de var uyandığımdan beri sol kasık ve belimin sol tarafında şiddetli ağrı var ağrı bacağıma kadar vuruyor sizce neyden kaynaklanıyor olabilir :KK12: Daha önce böyle bişe yaşayan oldu mu Doğum kasılmaları mı acaba anlayamadım 🙈

Benimkini 7 ile çarpınca 52.5 çıktı ya normal mi? Yeni doğanlar bu boyda olmuyor mu?

Canım normal, doktor bana ortalama 50 cm dedi mesela kontrolde,ama bebeğin uzun olacak ortalama üstü demişti o zaman, ben çarpınca 53 çıkmıştı, sanırım 2-3 cm eksik söylüyorlar bazen ultrasonda yanılma payı da oluyor ya. Yani her bebek 52 cm doğmaz, arkadaşımın bebeği 37+6 da 57 cm doğdu,doktorum 58 cm bir bebekten bahsetti, 45 cm de doğan var, 50 de bu biraz genetik her bebek farkli,yani takılma haftasıyla uyumlu olsun, fazla olması genetik yani

Canım normal, doktor bana ortalama 50 cm dedi mesela kontrolde,ama bebeğin uzun olacak ortalama üstü demişti o zaman, ben çarpınca 53 çıkmıştı, sanırım 2-3 cm eksik söylüyorlar bazen ultrasonda yanılma payı da oluyor ya. Yani her bebek 52 cm doğmaz, arkadaşımın bebeği 37+6 da 57 cm doğdu,doktorum 58 cm bir bebekten bahsetti, 45 cm de doğan var, 50 de bu biraz genetik her bebek farkli,yani takılma haftasıyla uyumlu olsun, fazla olması genetik yani
İçim rahatladı canım ya her yere baktım boy sınırı olarak bu haftalarda en fazla 48 cm gösteriyor insan korkuyor ortalamadan farklı bir şey olunca. Bir sıkıntı mı var da böyle diye.

Canım sen magnezyum kullanıyormusun

Hayırlı Günler Kızlar.
İki gündür malum yoğunluktan takip edemedim tebriğini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Ne olacak nasıl olacak derken doğumu atlattım şükür. Şu sıralar gündemimde bir an önce iyileşmek bebeğimle yeni hayatımızda düzene girmek var. Hayırlısı ile olur inşallah. Sizlerin de doğum haberi vereceğiniz günler çok yakın artık. Rabbim güzel hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize 💗
Oy maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza ❤️

Back