Canım haftaya 3 mayıs tam 39+0 oluyo. Artık hangi günü verecek bilemiyorum. 2-3 mayıs demişti. Mayısın ilk haftası demişti. Kendi durumuna göre karar verecek inşallah..
Gözün aydın canım.. Maşallah nazlı kuzuya büyümüş.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Hifaa senin bebek erkekti sanırım ama yinede sorayım boyu kaç cm acaba benim kız ve boyu 33 cm diye ölçüldü bugün doktora kısa değilmi dedim hayır normal dedi..ama ben nette bakıyorum hep 40 yada 43 santim falan diyor
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
plasenta yaşlanması başlamış bebeğin Kilo almasına engel olur biliyorum. 38.haftada gideceğim kontrol edecek. sağ salim gelsinler kilo sorun değil.
Kızlar ben geldim kontrolümüz vardı bugün suyumuz azalmaya başlamış doktorumuz bu hafta gelmesini bekliyoruz dedi Pazartesi tekrar çağırdı sizde durumlar nasıl
Bilemedimki canım şimdi kilosu iyiymiş 2100 ama boyu kıda geldi bana..bende babasıda orta boyluyuz ben 160 baba 173 oda kısa olur dimi..keşke babaannesine benzese kızım masaallah boylu boslu kadın :) bu arada benim nst de hafif sancılarım çıktı yinede taburcu edildim normalmi yaa
Kızlar ben geldim kontrolümüz vardı bugün suyumuz azalmaya başlamış doktorumuz bu hafta gelmesini bekliyoruz dedi Pazartesi tekrar çağırdı sizde durumlar nasıl
Bilemedimki canım şimdi kilosu iyiymiş 2100 ama boyu kıda geldi bana..bende babasıda orta boyluyuz ben 160 baba 173 oda kısa olur dimi..keşke babaannesine benzese kızım masaallah boylu boslu kadın :) bu arada benim nst de hafif sancılarım çıktı yinede taburcu edildim normalmi yaa
Normal canım o sancılar olur artık bu haftalarda sonra daha ne istiyorsun annesi anne babaya göre bebiş geliyor sağlıklı olsun da boya bakma uzar sporla beslenmeyle
Hifaa
plasaneta eskiyor artık.. bebeği beslemiyor. .bunu sınırları var tabi. bana başlangıcı dedi. bazısı plasenta kireçlenmesi diyor. Allah korur meleğimi. .bakalım mevlam ne zaman başlatacak doğumumu.
bana biri yalancı doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu anlatabilir mi? bazen kasıklarım çok zonkluyor adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. hemen geçmiyor da. göbeğim davul gibi semsert oluyor. ama gerçek sancı mı yalancı mı bilmiyorum.
Benzerini bende yaşıyorum ya ama bi anda çok ani bi baskı olarak hissediyorum ben canım saniyelik oluyor geçen gece 2-3 kere uykumdan zıpladım normal sanirim
Hifaa
plasaneta eskiyor artık.. bebeği beslemiyor. .bunu sınırları var tabi. bana başlangıcı dedi. bazısı plasenta kireçlenmesi diyor. Allah korur meleğimi. .bakalım mevlam ne zaman başlatacak doğumumu.
bana biri yalancı doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu anlatabilir mi? bazen kasıklarım çok zonkluyor adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. hemen geçmiyor da. göbeğim davul gibi semsert oluyor. ama gerçek sancı mı yalancı mı bilmiyorum.
dün yaşadım aynısını gece geç saatlerde uyuyabildim sabah kalktığımda geçmişti canım ama ne olduğunu bilmiyorum pazartesi ye randevu aldım doktora sorcam
Benzerini bende yaşıyorum ya ama bi anda çok ani bi baskı olarak hissediyorum ben canım saniyelik oluyor geçen gece 2-3 kere uykumdan zıpladım normal sanirim
Kızlar ağrının olduğunda duşa girin, uzanın ve geçiyor zaten yalancı ağrılar olunca. Birde doğum ağrısı belden başlayıp yayılıyor, sadece kasıklarda olmuyor, ben çok yaşadığımdan artık son zamanlarda alıştım. Duş alıyorum yenid n doğmuş gibi rahatliyorum.
Dun fena belim ağrıdı ağlatan cinsten,duş aldım ağrıdan eser kalmadı, doğum kasılması bel ağrısı ile yayılır ve sizi sizden alabilen tarzda oluyormuş,bu önemli nokta. Duş alın uzanın yarım saat , geçmiyorsa doktora gidin.
Bu hafta çok ağrı yaşıyorum bilmeseydim eğer eşim kaç defa doktora goturecekti panik oldu, sakin olun kendinizi dinleyin :) hepimize güzel doğumlar olsun insallah
Birde Sadece kasiklardaki ağrı rutin bişey ,bebek artık aşağı baskı yapiyo agirlasiyoruz.