alemsin kız
giderim geceki duruma göre. gene halsizlik gergin boş kasılmalı birgün yaşadım. kızım acayip baskı yapıyor 38i beklemeyecek gibi hissettiriyor o zaman. en hayırlısını versin Rahman olan Mevlamız.
Kızlarrrr nasılsınız ?
nasıl geçiyor zaman ?
benim halsizlik gene vurdu...
haftaya çık yoğun gececek paşamın Kurân merasimi ayrı programlar. güzel günler olacak hayaller kuruyor paşam .
ben heyecanlanıyorum düşündükçe...
eşim evde kalırsın sabah gideceğim . geceki durumuma göre.
alemsin kız
giderim geceki duruma göre. gene halsizlik gergin boş kasılmalı birgün yaşadım. kızım acayip baskı yapıyor 38i beklemeyecek gibi hissettiriyor o zaman. en hayırlısını versin Rahman olan Mevlamız.
Kızlarrrr nasılsınız ?
nasıl geçiyor zaman ?
benim halsizlik gene vurdu...
haftaya çık yoğun gececek paşamın Kurân merasimi ayrı programlar. güzel günler olacak hayaller kuruyor paşam .
ben heyecanlanıyorum düşündükçe...
Rabbim'e hamdolsun bebeğime sağlıkla kavuştum. Sabah kontrole geldim. Bebeğimin boynunda iki defa kordon dolanması olduğunu öğrendim. Kanala da iyice girdiği için doktorum daha fazla beklemek istemedi. Öğlen doğuma alındım. Darısı sizlere olsun inşallah
Hayırlı Günler Kızlar.
İki gündür malum yoğunluktan takip edemedim tebriğini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Ne olacak nasıl olacak derken doğumu atlattım şükür. Şu sıralar gündemimde bir an önce iyileşmek bebeğimle yeni hayatımızda düzene girmek var. Hayırlısı ile olur inşallah. Sizlerin de doğum haberi vereceğiniz günler çok yakın artık. Rabbim güzel hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize