Kızlar yarınn kontrole gitmeyi düşünüyorum. kasılmalar çok fazla. halsizlik devam ediyor. bi gidesim geldi. nst olayı sıkıyor girmek istemiyorum.
Canım olur mu son haftalarda en iyi ölçüm aleti nst biliyorum senin için 15 dakika yatmak zor ama bebeğinin iyiliği için dayan

Olsun hep aynı olacak değil ya bu sefer aynı hissetmezsin belki. Önemli olan bebişlerin sağlığı

eşim evde kalırsın sabah gideceğim . geceki durumuma göre.
15 dakika yat dinlen kız nolcak evde hep ayaktasin zaten

alemsin kız
giderim geceki duruma göre. gene halsizlik gergin boş kasılmalı birgün yaşadım. kızım acayip baskı yapıyor 38i beklemeyecek gibi hissettiriyor o zaman. en hayırlısını versin Rahman olan Mevlamız.

Kızlarrrr nasılsınız ?
nasıl geçiyor zaman ?
benim halsizlik gene vurdu...
haftaya çık yoğun gececek paşamın Kurân merasimi ayrı programlar. güzel günler olacak hayaller kuruyor paşam .
ben heyecanlanıyorum düşündükçe...

Kaç haftadır gitmedin kuzum iki haftayı geçti dimi
Benim ağrım var canım bu gün yattım hep son zamanlar artık buna da şükür
Masallah paşaya ne güzel heyecanlar yaşıyor rabbim gönlünün muradini versin

3 hafta oldu galiba. hatırlamıyorum kaçnet olarak. şükürler olsun canım benim. sayısı isteyen herkese olsun.

Canım hadi hayırlısı inşallah, sezeryan mi olacak 2 Mayıs'ta. Hakkaten az kaldı , zaman su gibi geçmiş

Evet canım 3. sezeryan benim hep makat gelişli oluyor bebişlerim dönmüyor:)

Sanırım benim için de öyle.. 2 veya 3 mayıs.. Son 15-16 gün falan.. Heyecan dorukta

Aynen canım çok az kaldı ama zor geçiyor artık çok büyüdüler sığmıyorlar:)

Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı başımıza inşallah:)

Mrb hanim bi aksilik olmazsa 2 mayisa doguma giricem varmi benimle ayni gun olan ASEL koyucam ismini kismetse

Ben varım canım inşallah:)

Kizlar sanki oğlum içerde bir hareket yapıyor ve daha alt tarafim seyiriyor karnimda olan seyirmesi vajinamda da hissediyorum sizde de oluyor mu

Hayırlı Günler Kızlar.
İki gündür malum yoğunluktan takip edemedim tebriğini ileten herkese çok çok teşekkür ederim. Ne olacak nasıl olacak derken doğumu atlattım şükür. Şu sıralar gündemimde bir an önce iyileşmek bebeğimle yeni hayatımızda düzene girmek var. Hayırlısı ile olur inşallah. Sizlerin de doğum haberi vereceğiniz günler çok yakın artık. Rabbim güzel hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…