kızlar biz 35. haftanın içindeyiz ellerim ayaklarım çok az şişti çok şükür ödemim yok bundan sonrası için ;herkes dio ki daha çok şişeceksin karnın kocaman olacak ayakların bilmem ne olacak şu an 37-38-39 olan var aramızda acaba nasıl olacak?

Ben acile geldim sabah nst de çok sancım çıkmadı ama vardı, bir parmak açıklık olmuş dedi acildeki doktor tansiyonda olunca yatış verdi..yarın bakalım doktorum ne diyecek..
Geçmiş olsun canım gözetim altında kal yarın doktorun görsün

Kizlar bende adet sancısı gibi bir sancı var bacaklarım uyuşuyor arada oluyor ama sizde de oluyor mu belden aşağı uyuşuyor gibi sızlıyor

Canım banada siseceksin bilmem ne diyenler oldu, ama öyle bişey yaşamadım, akşamları ellerimde hafif bir şişlik görüyorum o kadar oda arada oluyor. Yerinden kalkamicaksin diyen oluyodu bak o durumu yaşıyorum mesela:) herkes aynı olmuyo, benimle aynı haftada olan biri gezip tozarken ve hiç sancı yasamazken ben tam tersiyim. Bırak canım herkes farklı yaşıyor süreci:)

ay bugun arkadaşlarla toplandık onada aynısını dedi bana. mesaj at dikkatini çek dediler. mantıklı geldi deneyeceğim

yok kuzum ya. , kavga ile olacak iş değil haklısın. Allah korusun hepimizi

aynen canım , ALLAHım hepimize kolaylıklar versin inş çok az kaldı hepimizin de... ilk gebeliğimiz olduğu için deneyimliyoruz işte süreci

ay bugun arkadaşlarla toplandık onada aynısını dedi bana. mesaj at dikkatini çek dediler. mantıklı geldi deneyeceğim

yok kuzum ya. , kavga ile olacak iş değil haklısın. Allah korusun hepimizi
Yok canım ben telefonunu bile fırlattım kırılmadı ama adamın da gözü korkmadi hala ayni o kadar kavga gürültüye en güzeli onun yöntemiyle iletişim kurmak

Canım çok çok sevindim, sağlıkla büyüt inşallah. Fırsatın olursa bize de anlatırsın doğum sürecini. Darısı hepimizin başına.

benim de 33+4 te 2000gr çıktı kızım. 2 hafta kadar geriden geliyor, minyon bir bebek olacak herhalde. Bir önceki kontrolde karın çevresi 3 hafta gerideydi ama arada fark azalmış. Doktorum şimdilik endişelenecek bişey yok dedi.... Bence sen de stres yapmamaya çalış.

bazen bunalıyorum. inşallah bebek gelince eline telefon alacak zamanı olmayacak o günler yakındır

Elhamdülillah doğum haberleri gelmeye başladı.
Benimde mayisin 6si gözüküyor doğum için.
Normali bekleyeceğiz.
Olmazsa suni sancı verecekler.
Ama iyice agirlastim sanki.
Zaman geçmiyor.
Bı yere gidiyorum yoruluyorum hemen.
Geceleri zaten uyuyamıyorum.
Ufak tefek birkaç alınacak kaldı.
Onları halletmemiz lazım.
Yururken aşağıya çok baskı oluyor.
Nefes almakta zorlanıyorum.
Sizleri okuyorum.
Hemen hemen aynı hepimizin yaşadıkları .
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar versin inşallah

Kızlar yarınn kontrole gitmeyi düşünüyorum. kasılmalar çok fazla. halsizlik devam ediyor. bi gidesim geldi. nst olayı sıkıyor girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…