Ben acile geldim sabah nst de çok sancım çıkmadı ama vardı, bir parmak açıklık olmuş dedi acildeki doktor tansiyonda olunca yatış verdi..yarın bakalım doktorum ne diyecek..
Ben acile geldim sabah nst de çok sancım çıkmadı ama vardı, bir parmak açıklık olmuş dedi acildeki doktor tansiyonda olunca yatış verdi..yarın bakalım doktorum ne diyecek..
kızlar biz 35. haftanın içindeyiz ellerim ayaklarım çok az şişti çok şükür ödemim yok bundan sonrası için ;herkes dio ki daha çok şişeceksin karnın kocaman olacak ayakların bilmem ne olacak şu an 37-38-39 olan var aramızda acaba nasıl olacak?
kızlar biz 35. haftanın içindeyiz ellerim ayaklarım çok az şişti çok şükür ödemim yok bundan sonrası için ;herkes dio ki daha çok şişeceksin karnın kocaman olacak ayakların bilmem ne olacak şu an 37-38-39 olan var aramızda acaba nasıl olacak?
Canım banada siseceksin bilmem ne diyenler oldu, ama öyle bişey yaşamadım, akşamları ellerimde hafif bir şişlik görüyorum o kadar oda arada oluyor. Yerinden kalkamicaksin diyen oluyodu bak o durumu yaşıyorum mesela:) herkes aynı olmuyo, benimle aynı haftada olan biri gezip tozarken ve hiç sancı yasamazken ben tam tersiyim. Bırak canım herkes farklı yaşıyor süreci:)
Çok haklısın canım ben kavga da edemiyorum evde kızım çok kötü ağlamaya başlıyor krize giriyor resmen biz tartışmaya başladığımız da bizde susuyoruz mecbur bizde ama bakıyorum telefona mi gömüldü bende mesajla ulaşmaya çalışıyorum mesaj atıyorum çağrı atıyorum mecbur iletişim kurmak zorunda kalıyor yoksa bizim evde de iletişim sıfır açıyor satış sayfası arabalara bakıyor çok lazım ya
Canım banada siseceksin bilmem ne diyenler oldu, ama öyle bişey yaşamadım, akşamları ellerimde hafif bir şişlik görüyorum o kadar oda arada oluyor. Yerinden kalkamicaksin diyen oluyodu bak o durumu yaşıyorum mesela:) herkes aynı olmuyo, benimle aynı haftada olan biri gezip tozarken ve hiç sancı yasamazken ben tam tersiyim. Bırak canım herkes farklı yaşıyor süreci:)
Yok canım ben telefonunu bile fırlattım kırılmadı ama adamın da gözü korkmadi hala ayni o kadar kavga gürültüye en güzeli onun yöntemiyle iletişim kurmak
Rabbim'e hamdolsun bebeğime sağlıkla kavuştum. Sabah kontrole geldim. Bebeğimin boynunda iki defa kordon dolanması olduğunu öğrendim. Kanala da iyice girdiği için doktorum daha fazla beklemek istemedi. Öğlen doğuma alındım. Darısı sizlere olsun inşallah
Kızlar 33+2 de bebeğimde karın çevresi geriliği var diye perinatolojiye yolladı doktor. Orada ultrasonda bebeğim 2028 gr çıktı. Karın çevresi de 2 hafta geri. Netten baktığımda kilosu normal görünüyor. Çok mu zayıf sizce
benim de 33+4 te 2000gr çıktı kızım. 2 hafta kadar geriden geliyor, minyon bir bebek olacak herhalde. Bir önceki kontrolde karın çevresi 3 hafta gerideydi ama arada fark azalmış. Doktorum şimdilik endişelenecek bişey yok dedi.... Bence sen de stres yapmamaya çalış.
Günaydın kızlar kontrolden geliyorum şimdilik her şey yolunda gibi görünüyor. 2900 olmuş benimki.
Hayırlısıyla gelsinler inşallah. karapisso
çoğu evlilikte yaşanan bir sorun bu maalesef Telefonlar hepimizde bağımlılık yaptı özellikle erkekler. Ben de zaman zaman telefona çok daldığım için eşime laf söyleyemiyorum. Şu günleri atlatalım sonrasında kendine gelince hesabını alırsın
Elhamdülillah doğum haberleri gelmeye başladı.
Benimde mayisin 6si gözüküyor doğum için.
Normali bekleyeceğiz.
Olmazsa suni sancı verecekler.
Ama iyice agirlastim sanki.
Zaman geçmiyor.
Bı yere gidiyorum yoruluyorum hemen.
Geceleri zaten uyuyamıyorum.
Ufak tefek birkaç alınacak kaldı.
Onları halletmemiz lazım.
Yururken aşağıya çok baskı oluyor.
Nefes almakta zorlanıyorum.
Sizleri okuyorum.
Hemen hemen aynı hepimizin yaşadıkları .
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli güzel doğumlar versin inşallah