Günaydınlar herkeseBiz iyiyiz elhamdülillah. Yarın kontrolümüz var, cuma da 37. haftayı alacağım inşallah.. İş yerindeki son haftam sağolsun canım arkadaşlarım habire bişeyler yapıyolar gder ayak. Dolu dolu geçiyor günler çok bakamadım. A asitane161719 nasılsın canım? Gittin mi kontrole? Hifaa karapisso sizler nasılsınız? Minişleriniz de iyidir inşallah..
Canım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.IYI gecler kizlar.bnm iki gundur bel agrim var adet sancisi gibi.ama kasiklarim agrimiyor sizdede oluyomu
canım doktora gitseydin keşke ya sen anlattıkça ben burda sancılandımCanım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.
hayırlı olsun canım allahım analı babalı büyütsün inş grubumuzun ilk bebişi oldu sanırım:)Kızlar uzun zamandır gelemiyordum geçmişi okuyamadım ama benim erkenci kuşum doğdu cumartesi günü acil sezeryan oldum minicik kızım artık kucağımda bugün evimizede geldik çok şükür artık hızlıca iyileşip kızımı büyüteceğim darısı başınıza inşallah
canım doktora gitseydin keşke ya sen anlattıkça ben burda sancılandım
Canım benim iyi olmanıza sevindim.. Artık geri sayım başladınerelerdesin yokluğun belli canım benim.
ay ne güzel sevilmek mutlu edilmek. maşallah kuzum. şükürler olsun iyiyiz. seninde iyi olmana sevindim. Son haftaların, benimde Son bir ayım... gelecek gibide değil gayet iyiyiz
Allah razı olsun hepimizin evlatları hayırlı olsun darısı başınıza inşallah
Hoşgeldin canım bayadır görmüyorum yazdığını ben iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor ama takmaya çalışıyorumGünaydınlar herkeseBiz iyiyiz elhamdülillah. Yarın kontrolümüz var, cuma da 37. haftayı alacağım inşallah.. İş yerindeki son haftam sağolsun canım arkadaşlarım habire bişeyler yapıyolar gder ayak. Dolu dolu geçiyor günler çok bakamadım. A asitane161719 nasılsın canım? Gittin mi kontrole? Hifaa karapisso sizler nasılsınız? Minişleriniz de iyidir inşallah..
Günaydın canım, amin :)Günaydın kizlarherşey gönlünüzce olsun inşallah
Hoşgeldin canım bayadır görmüyorum yazdığını ben iyiyim çok şükür ağrılar illaki oluyor ama takmaya çalışıyorumne güzel arkadaslar tarafından düşünülmek insan sevildiğini hissediyor artık izne ayril da biraz dinlen bebeğin gelene kadar
Günaydın canımGünaydın canım, amin :)
Canım bendede var belde.hatta dün akşam ve gece dogurucam sandım, omrumde böyle acı yaşamadım,sanki büyük tuvaletim var gibi oluyo arkadan sancı giriyo şiddetli kasiklarima yayılıyordu, lavaboya gidiyorum daha beter artiyo sancılar cok ağladım, sonra yan uzaninca dünyalar benim olmuş gibi rahatladım, gece de sanciyla uyandım defalarca ama daha azdı. Şimdi yine var korkudan yataktan kalkamıyorum, kalcalarimdan bacaklarima akan bir ağrı başladı az önce, ay valla sasirdim ben. İlla herkesde bel agriyip kasiklara yayılan bir ağrı mi oluyor, yani biseyler okudum gaz sancısı gibi olanlar da oluyomus, dün gece ikininca rahatliyodum WC de.4 hafta olacak değişik sancılar ağrılar çekiyorum, hakkaten gece dedim ki anne olmak zor.
Günaydın canım
Kizlar ben bu ara su belgesel kanalında sıradışı hamilelikler var ya onu izliyordum gözümün önüne o kadınlar geliyor kadın ağrısı yok tuvaletim geldi diye WC ye gidiyor orda doğurup çıkıyor bu kadar kolay mi allasen
Aynen öyle canım kadın zaten hamile olduğunu bile bilmiyormuş hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamış doğum yapınca şok oluyor sonra koşa koşa hastaneye gidiyordoğallar bizim gibi hastane gebesi değiller.
ne kontrol ne hazırlık. müdelahesiz doğada doğum işte. bizdeki stres endişe korkular doğumu engelliyor hooop ameliyat .
Aynen öyle canım kadın zaten hamile olduğunu bile bilmiyormuş hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamış doğum yapınca şok oluyor sonra koşa koşa hastaneye gidiyorne güzel haggat
canim zaten dun dr agittim . Bu akinti ilk.dunay alemsin ne güldüm. sinsi ağrılar demek benzetmen harika
anlattığın akıntı şeffaf ve katı olursa nişan derim ben..sümüksü gibi olursa haptan olabilir. şöyle düşün, rahim ağzı tıkacı o katı gelecek olan akıntı. rahim ağzını açan kadar gelir ve sonra açılma başlar. genede bi doktoruna görün istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?