İnşallah canım tek istediğim sağlıkla gelmeleri..
Zaman daraldıkça endişelerimiz artıyor..
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun herşey
İyiyim canım geçti şükür bende gitmedim hastaneye ama tekrarlarsa beklemeden gidicem inşallah seninde iyi olmana sevindim kuzum Allah'ım beterinden esirgesinHifaa naptın kuzum ?
A asitane161719 sen nasılsın şekerim ?
Pisikedii kız sevindim kulak temizliğinden sonra rahat etmişsindir.
Nilayyy durumlar nasıl öğretmenim
H Happinesss26 sesinsedan çıkmıyor nerelerdesin kaçak
leylunehar nasılsın canım
R rkndmt çatı ağrısı bendede başladı kuzum. hadi az kaldı sen izne ayrıldın demi yanlış hayırlamıyorsam?
Kızlar bugun daha iyiyim gün geçtikçe gücümü toparlıyorum şükürler olsun.
kaldığımm yerden devam edebiliyorum hayatıma şükürler olsun
Öğlenden sonra komşuma okumaya gittim çok güzel istifadeli geçti.
veee orda ev sahibinin 4.ye başka bir komşumuzun 5.ye gebe olduğunu öğrendim . ikisininde bebekleri daha çok ufak.
maşallah subhanAllah.
ordan kayınvalideme geçtim. arabayla gidince yorulmadım şükürler olsun.
şimdi geldik çocukları uyuturken yazıyorum.
eşim gene mesaide ama alıştım şükürler olsun,hele toparlanma durumum beni kendime getirdi ya..inanın insan elindekini kaybetmeden kıymet bilmiyor. Allahım kıymet bilenlerden eylesin.
İyiyim canım geçti şükür bende gitmedim hastaneye ama tekrarlarsa beklemeden gidicem inşallah seninde iyi olmana sevindim kuzum Allah'ım beterinden esirgesinsağlık sıhhat versin rabbim sağlıkla doğurmak nasip etsin
Hareketleri normal canım hareketli baya şükür bı değişiklik yok ilk hamileligimi hatırlamıyorum hiç cahillik zamanimdi da bu sefer ilk defa böyle ayrıntılı fark ediyorum oda korkutuyor biraz :)amin canım benim amin. Allah senide sevindirsin :)
inşallah tekrarı olmaz.hareketleri şimdi nasıl ?
takip et sen gene .
Inşallah kavuşur sağlıklı ve hayırlı bir şekilde. Daha önce 2 tane kaybı var. Rahim ağzı dikisi-Seklaj- olduğu haldeHabibeye sevindim canım benim arkadaşım da rahim ağzı dikilmişti onun adı ne oluyorsayattı doğuma kadar kavuştu bebeğine çok şükür Habibe de sağlıkla kavuşur inşallah
Bende 12 kilo aldımNe güzel ya nasıl başarıyorsunuz bu kadar az kilo almayı. Ben maalesef 14 kilo aldım.56 kiloydum hamile kalmadan şimdi 70 im hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım. Hep tatlı canım çekti benim ve tatlı çok yedim. Boyum çok kısa değil Allah'tan. Yoksa nasıl olurdum bilmiyorum. Görenler çok kilo almadın diyorlar ama gel de bana anlat. Neyse ki az kaldı.
Kulaklarım temizlenince baya rahatladım gerçekten. En ufak citirtiyi duyuyorum artıkHifaa naptın kuzum ?
R rkndmt çatı ağrısı bendede başladı kuzum. hadi az kaldı sen izne ayrıldın demi yanlış hayırlamıyorsam?
veee orda ev sahibinin 4.ye başka bir komşumuzun 5.ye gebe olduğunu öğrendim . ikisininde bebekleri daha çok ufak.
maşallah subhanAllah.
eşim gene mesaide ama alıştım şükürler olsun,hele toparlanma durumum beni kendime getirdi ya..inanın insan elindekini kaybetmeden kıymet bilmiyor. Allahım kıymet bilenlerden eylesin.
Haklı kuzumInşallah kavuşur sağlıklı ve hayırlı bir şekilde. Daha önce 2 tane kaybı var. Rahim ağzı dikisi-Seklaj- olduğu haldeen ufak şeyde korkuyor yine mi aynı şeyleri yaşayacağım diye
Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah. Senin az kaldı..Baya zor zamanlar geçirdin. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah paşa ❤Selam kızlar..
Benimde salı günü kontrolüm var. Sabırsızlıkla bekliyorum..
Çatı ağrılarım başladı.. Artık ağırlaştım zorlanıyorum biraz..
Kaç kilo aldınız kızlar..
Ben 10 kilo almışım.
İlk gebeliğimde 13 kilo almıştım. Bu da öyle olacak galiba..
Hareketleri normal canım hareketli baya şükür bı değişiklik yok ilk hamileligimi hatırlamıyorum hiç cahillik zamanimdi da bu sefer ilk defa böyle ayrıntılı fark ediyorum oda korkutuyor biraz :)
ay alemsinInşallah kavuşur sağlıklı ve hayırlı bir şekilde. Daha önce 2 tane kaybı var. Rahim ağzı dikisi-Seklaj- olduğu haldeen ufak şeyde korkuyor yine mi aynı şeyleri yaşayacağım diye
Bende 12 kilo aldım1 ve 2 de bu kiloyla doğurmuştum. Arkadaş diyet yapıyor bugün ben 61kg oldum 62de buluşalım,istersen yanıma gel..elini çabuk tut ben burda çok kalıcı değilim dedim beni görenler de hiç kilo almıyor musun diyor da baskül öyle demiyor valla şimdi karnım var kamufle..karın gidince koca popo çıkacak meydane
Kulaklarım temizlenince baya rahatladım gerçekten. En ufak citirtiyi duyuyorum artıkduymazken daha mı iyiydi bilemedim
Benim eşim de her akşam bir şey buluyor. Spora gidiyor o yoksa işi uzuyor yok şirket yemeği yok veda yemeği motivasyon bilmem nesi... bende alıştım gerçekten. Elhamdülillah çocuklar çok bunaltmiyor beni. Buna da çok şükür..
korkma kuzum, takip dikkat özen bu zamanın gebeliklerinde bunlar şart. herşey oluyor duyuyoruz. Allaha tevekkül bol dua ile .
eşimin her hafta maçı sohbetİ dersi var. çok sinir ediyordu beni bi ara. arkadaşlar bırak üstüne gitme dediler..bıraktım bende. kendime o gece ni proğram yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor uyku düzenleri bozuluyor Vs.
- benimki 3.gebelik ben bile unutmuşum diğerlerini. ablam hatırlıyo aynı böyleydin diyor. demek atlatınca insan unutuyor.
ay alemsinyok yok iyiki temizledin rahat ettin :)
Aynen canım hakkımızda hayırlısı inşallahkorkma kuzum, takip dikkat özen bu zamanın gebeliklerinde bunlar şart. herşey oluyor duyuyoruz. Allaha tevekkül bol dua ile .
- benimki 3.gebelik ben bile unutmuşum diğerlerini. ablam hatırlıyo aynı böyleydin diyor. demek atlatınca insan unutuyor.
eşimin her hafta maçı sohbetİ dersi var. çok sinir ediyordu beni bi ara. arkadaşlar bırak üstüne gitme dediler..bıraktım bende. kendime o gece ni proğram yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor uyku düzenleri bozuluyor Vs.
Üstteki sekmelerden birine basmissin canımbu sayılar nerden çıktı bilmiyorum
sıralar gibi olmuş amahaberim yok
Hifaa naptın kuzum ?
maşallah subhanAllah.
Amin insallah güzel arkadaşım ❤ hayırlısıyla o da evladına kavuşur inşallah. Cinsiyeti de kız..havalara uçtular..Daha bi korkuyor ya bir şey olursa diye..ilk 2si erkekti.Haklı kuzumAllah'ım kucağını boş bırakmasın inşallah rabbim yardımcısı olsun
Yok yoook! Ben akşam bir yere gitme işini kaldırdım. Hele eşim yoksa aman kalsın! Geçen gün kız kardeşim aradı kızına verdi tlf. Benim 1 numaradan 7 ay küçük. Illa gelin babam pasta aldi doğum günümü kutlayacaz. Gittim ama bildiğin perişan oldum. Gündüz yine biraz daha gücüm var..akşam tamamiyle kontağı kapatıyorumkorkma kuzum, takip dikkat özen bu zamanın gebeliklerinde bunlar şart. herşey oluyor duyuyoruz. Allaha tevekkül bol dua ile .
Hay maşallah sen işi baya başa vurmuşsunkarapisso maşallah çok sevindim toparlamana .Komşularına da hayırlı olsun onlar da sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Bu sene çok mu bereketli bebek konusunda yoksa ben hamile olduğum için algıda seçicilik mi yapıyorum?Sadece kendi okulumda ben izne ayrılırken 5 hamile kadın vardık 3 erkek hocanın karısı da hamileydi. Yakınlarımdan arkadaşlarımdan aldığım haberleri saymıyorum bile.
Ben de iyiydim bugün çok şükür yufka aldım böreklerimi sardım buzluğa attım. Bir işi daha bitirmiş oldum.Bugün bebeğimin kapı süsü sepeti ve yastığı da geldi nihayet. Lohusa terlik ve taç aksesuar siparişi verebildim. Gecelik de beğenebildim yarın almaya gidicem bakalım. Epey bir iş halletmişim şimdi farkettim.
karapisso maşallah çok sevindim toparlamana .Komşularına da hayırlı olsun onlar da sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah. Bu sene çok mu bereketli bebek konusunda yoksa ben hamile olduğum için algıda seçicilik mi yapıyorum?Sadece kendi okulumda ben izne ayrılırken 5 hamile kadın vardık 3 erkek hocanın karısı da hamileydi. Yakınlarımdan arkadaşlarımdan aldığım haberleri saymıyorum bile.
Ben de iyiydim bugün çok şükür yufka aldım böreklerimi sardım buzluğa attım. Bir işi daha bitirmiş oldum.Bugün bebeğimin kapı süsü sepeti ve yastığı da geldi nihayet. Lohusa terlik ve taç aksesuar siparişi verebildim. Gecelik de beğenebildim yarın almaya gidicem bakalım. Epey bir iş halletmişim şimdi farkettim.
Aklıma ne geldi..Turkiyede etkenlerin sayisi kadınlardan biraz daha fazla. Ortamda konuşuyoruz önceden kadınlar fazlaydı şimdi erkekler falan filan..bi arkadaş kim artırıyor yahu bu erkek sayısını dedi kız kardeşimde Ayşe tabiki! Baksana habire erkek doğurup duruyor!ortalamaya 1 erkek daha ekledi dedi. O anda herkes güldü de ben gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Ay Allah iyiliğini versinAklıma ne geldi..Turkiyede etkenlerin sayisi kadınlardan biraz daha fazla. Ortamda konuşuyoruz önceden kadınlar fazlaydı şimdi erkekler falan filan..bi arkadaş kim artırıyor yahu bu erkek sayısını dedi kız kardeşimde Ayşe tabiki! Baksana habire erkek doğurup duruyor!ortalamaya 1 erkek daha ekledi dedi. O anda herkes güldü de ben gülsem mi ağlasam mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?