- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Allah yardımcın olsun canım iki çocuğum olsaydı nasıl dinlenirdim bilemiyorum. Ama Allah dağına göre duman veriyor öyle değil mi ? Herkesin meşgalesi uğraşı başka başka.kızım izin vermiyor dinlememe. oğlum okuldan geldi oda izin vermiyor
eşimde geç gelecekne zaman böyle ihtiyacım olsa işi uzuyor.
nerelere gidem ben.
bugün ara ara baş ağrısı yaşıyorum. çay kahveyi kestim tamamen ondan olabilirmi acaba,?
İyi akşamlar canım. Çokça dinlendim bugün. Hiçbir iş yapmadım diyebilirim. Sen neler yaptınİyi akşamlar kızlar ❤ neler yaptınız bugün
İyi akşamlar kızlar ben yine koşturdum bugünÇikolatalarımı süslemeye başladım. Hayatımda ilk defa silikon tabancası kullandım o derece uzağım bu işlere ama youtube videolarını izledim bir şeyler yapmaya çalıştım. Aşağıda birkaç örnek koydum nasıl sizce? Başta en üste kurdele koymamıştım sonradan boş geldi gözüme puantiyeli kurdeleleri ekledim. Hangisi daha iyi?
Ay gerçekten mi çok teşekkür ederim canım.Canım bunlar harika görünüyorlar. Maşallah sana çok güzel olmuşlar. İnşallah güle güle ikram etmek de nasip olurilk defa yapmışsın bir de... Profesyonel bir çalışma gibi görünüyorlar oysaki
Kurdeleyi ekledigin iyi olmuş canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyorİyi akşamlar kızlar ben yine koşturdum bugünÇikolatalarımı süslemeye başladım. Hayatımda ilk defa silikon tabancası kullandım o derece uzağım bu işlere ama youtube videolarını izledim bir şeyler yapmaya çalıştım. Aşağıda birkaç örnek koydum nasıl sizce? Başta en üste kurdele koymamıştım sonradan boş geldi gözüme puantiyeli kurdeleleri ekledim. Hangisi daha iyi?
Çok iyi olmuş canım dinlendiğin bende bişey yapmadım bugün fazla komşu çağırdı da oraya gittim oturdum geldimİyi akşamlar canım. Çokça dinlendim bugün. Hiçbir iş yapmadım diyebilirim. Sen neler yaptın
Ben çok beğendim canımAy gerçekten mi çok teşekkür ederim canım.Epey uğraştım yavaş yavaş yaptım uzun sürdü ama oğlum için kendi ellerimle bir şey yapmanın tadı da başkaymış bana da bir hatıra olacak iyi ki başkasına yaptırmamışım diyorum şimdi ❤
Ay ne güzel biri de beni çağırsa keşkeÇok iyi olmuş canım dinlendiğin bende bişey yapmadım bugün fazla komşu çağırdı da oraya gittim oturdum geldim
Ay ne güzel biri de beni çağırsa keşkevalla dün doktordan sonra öyle bir korkmuşum ki neredeyse yatağa çakacağım kendimi zavallı oğlum anne ilgisinden mahrum kalıyor biraz ama her şey o kardeşine sağlıkla kavuşsun diye zaman geçmiyordu zaten şimdi hepten geçmiyor . Birileri çağırsa kafam dağılırdı belki
Ya ne güzel olur yakın olsak böyle arada güzel oluyor konu komşuAy ne güzel biri de beni çağırsa keşkevalla dün doktordan sonra öyle bir korkmuşum ki neredeyse yatağa çakacağım kendimi zavallı oğlum anne ilgisinden mahrum kalıyor biraz ama her şey o kardeşine sağlıkla kavuşsun diye zaman geçmiyordu zaten şimdi hepten geçmiyor . Birileri çağırsa kafam dağılırdı belki
valla ya. yakın olsak ben seni davet ederdimde taaaa nerelerdeyiz
Kurdeleyi ekledigin iyi olmuş canım ellerine sağlık çok güzel gözüküyor
Çok iyi olmuş canım dinlendiğin bende bişey yapmadım bugün fazla komşu çağırdı da oraya gittim oturdum geldim
Oh dolu dolu gecirmissin gününü yine canımNilayyy
tek kelime ile BAYILDIM, neden çok beğendiğimiz bişey için bu tabiri kullanırız bilmiyorum
ama harika görünüyorlar kız istiyorum ama bende yaaaaaa
bende yapayım kızıma.
daha hiçbişey düşünmedim bile
ellerine sağlık ,can sağlığı ile ikram etmek nasip etsin Mevlam.
A asitane161719 doğru kuzum, Allah ona göre güç veriyor.
baksana oğlum istedi diye arkadaşını davet ettim akşam. kurabiye yaptım iki arada.
onun güzel gönlü oldu ya şükürler olsun.
çay konusunda dikkatediyorum artık..iki gündür papatya ihlamur içiyorum. inşallah halsizlik biter , evvelki günlere göre daha iyiyim.
Hifaa sen nasılsın neler neler yaptın Konya güzeli
ben sabah evimü süpürdüm, oğlum gelene kadar leyla gibi yatakta dolandım. bi ara komşum uğradı ıhlamur içtik.
akşam 7 gibi oğlumun arkadaşını davet ettik , yeni gittiler . bende çocukları uyutuyorum. eşim işte ne zaman gelir belli değil. velhasıl şükürler olsun.
Ya ne güzel olur yakın olsak böyle arada güzel oluyor konu komşudün bizde kızımla ağlastik baya nasıl temiz kalpli oluyorlar küçükken inşallah böyle kalırlar hep ❤inşallah hayırlısı ile doğumdan sonra çok ilgileniriz çocuklarımızla ❤
Ya ne güzel olur yakın olsak böyle arada güzel oluyor konu komşudün bizde kızımla ağlastik baya nasıl temiz kalpli oluyorlar küçükken inşallah böyle kalırlar hep ❤inşallah hayırlısı ile doğumdan sonra çok ilgileniriz çocuklarımızla ❤
Evet canım malesef mesafeler var aramızda fazlaca. Hayat bu hiç belli olmaz belki de bir gün yüzyüze bile tanışırız
Oh dolu dolu gecirmissin gününü yine canım ❤ bizde kızımla öğleden sonra komşuya gittik geldik sakin bir gündü
Nilayyy
tek kelime ile BAYILDIM, neden çok beğendiğimiz bişey için bu tabiri kullanırız bilmiyorum
ama harika görünüyorlar kız istiyorum ama bende yaaaaaa
bende yapayım kızıma.
daha hiçbişey düşünmedim bile
ellerine sağlık ,can sağlığı ile ikram etmek nasip etsin Mevlam.
A asitane161719 doğru kuzum, Allah ona göre güç veriyor.
baksana oğlum istedi diye arkadaşını davet ettim akşam. kurabiye yaptım iki arada.
onun güzel gönlü oldu ya şükürler olsun.
çay konusunda dikkatediyorum artık..iki gündür papatya ihlamur içiyorum. inşallah halsizlik biter , evvelki günlere göre daha iyiyim.
Hifaa sen nasılsın neler neler yaptın Konya güzeli
ben sabah evimü süpürdüm, oğlum gelene kadar leyla gibi yatakta dolandım. bi ara komşum uğradı ıhlamur içtik.
akşam 7 gibi oğlumun arkadaşını davet ettik , yeni gittiler . bende çocukları uyutuyorum. eşim işte ne zaman gelir belli değil. velhasıl şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?