Kolay gelsin canım sana
Çok teşekkürler hifacımm asitanecimmHayırlı alışverişler canım işin en güzel kısımlarından biri de hastane çantası hazırlamak. Yolun sonuna geldiğini daha iyi idrak ediyor insan. Çok şükür Rabbimize
Kesinlikle açlığa tahammülüm yokBen de ilk hamileliğimde kendimi daha iyi hissediyordum doğumdan sonra da çok çabuk toparladım inşallah bunda da öyle olur . İlk çocuğunu bekleyen hamilelere yine yine ve yine sesleniyorum. Kızlar zaten çok az bir zaman kaldı bol bol dinlenin uyuyun tadını çıkarın. Benim ne demek istediğimi çok değil takriben bir ay sonra zaten anlayacaksınız. Hiç değilse bizim yerimize dinlenin
Canım zaten Allah ne verdiyse affetmiyorum.Zaten sorumluluklarımı yerine getirirken yeterince geriliyorum bir de aç kalarak mutsuz olamam tek ama tek umudum doğumdan sonra çabucak eski halime döneceğime inanmak
Görenler çok kilo aldın demiyor ama zaten demelerine de gerek yokZayıflar daha çok kilo alıyor deniyor ya sen belki de bu tezin kurbanı oldun.Bana çok kilo almamışsın diyorlar her yere eşit dağıldığı için ama ben farkı çok fena farkediyorum. Bak sana çok yemişsin gibi gelmiyormuş ben kabahatimi hatta kabahatlerimi çok ama çok iyi biliyorum. hakettim kısaca
Bende şimdi uyandımkahvaltı yaptım geri uyudum kızlar benim bu halim ne olacak
Kesinlikle açlığa tahammülüm yoktok olsam bile canımın çektiğini yemek istiyorum geçen gün kermese gittim oğlanlarla,pasta istediler aldım yan masada isim vermiim bir şey yiyorlardı aslında karnım da gayet toktu görünce bi canım çekti kaltim aldim bi güzel de açmış gibi yedim kesinlikle pişman diilim yine olsa yine yerim
Görenler çok kilo aldın demiyor ama zaten demelerine de gerek yokoğlanın okul görüşmelerini yaparken bi okulun müdürü hamileydi hatta o da mayis sonu haziran başı doğuracakmış. Benim karnım daha büyük ve sivri, onun karnı daha yayvan ve küçük gibi..kadın bana siz çok zayıfsınız ya ondan sanirim, ben sizin yaninizda baya iriyim dedi demekki eski halimi bilse sen neydin ne oldun derdi
Eşim 'yediginin farkında değilsin sanirim o daha fena işte' diyor
Bende şimdi uyandımbüyük erken kalkmıştı dayanamayıp uyuyakalmış küçüğü de öğlen uykusuna yatırınca bende yattım bi güzel uyudum. Ohhhhh misss ❤❤❤
Normalde annem hep ye kızım şundan da ye der beni çıldırtır! Şimdi patlicaksin, çok yedin rahatsız etmesin? Yeter bu kadar..DiyorEn güzeli de yediğimiz ve kilo da aldığımız halde gram pişmanlık duymamakbir daha bulamayabiliriz bu günleri bence iyi değerlendirelim ben de senin gibiyim açken zaten beni kimse tutamaz da tokken bile canımın çektiğini büyük bir aç gözlülükle yiyorum
Normalde annem hep ye kızım şundan da ye der beni çıldırtır! Şimdi patlicaksin, çok yedin rahatsız etmesin? Yeter bu kadar..Diyorseni de memnun edemiyorum! Ye ye diye peşimde geziyordun yiyorum bu defa yeme diyorsun dedim en son
Halimden memnunum. Yaşasın yemek yemek
. Baya kar yağdı dün bugün de yağmur var canım soğuk baya hava dünden beri ama hava almak rahatlatıyor insanıleylunehar naptın canım işlerini hallettinmi?
Pisikedii iyi yaptın yarasın uykunuz.
A asitane161719 gram pişmanlık yok yaşasın yemek yemek diyorsun
Hifaa o kadar soğukmu oralar
bizim burasıda pek soğuk ama hava almaya ihtiyacım var. çıkamadık orası ayrı.
Kızlar eşim evde. ve ben bu halimle kalktım temizlik yapmaya bana ne dese beğenirsinizşaka gibi
ben evdeyim diyemi yapıyorsun. ben yokken yap. halim yok görüyor , aksilik bide müdürü aradı tam süpürgeyi çıkardım iş çıktı ona. kendi işine girişti bende ev işine. derken sinirlendim daha hızı yaptım
her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek
açılmıyorum diye çocuklarıda öyle sanıyorum
Son anda fark ettim çocuklar aç. çorba yaptım kızı uyutuyorum şimdi.
midem ağrıyor iki gündür. yemek istemiyorum, yerken anında kramp giriyor.
uzun süre aç kalınca olurmu acaba ?
akşama yemek yapmam lazım :)
ne yapasım ne yiyesim var. hayrola sonum
Hamileyim ben deNormalde annem hep ye kızım şundan da ye der beni çıldırtır! Şimdi patlicaksin, çok yedin rahatsız etmesin? Yeter bu kadar..Diyorseni de memnun edemiyorum! Ye ye diye peşimde geziyordun yiyorum bu defa yeme diyorsun dedim en son
Halimden memnunum. Yaşasın yemek yemek
Alışkın değiller zarar eder diye düşünüyorlar da..Hiç rahatsız etmiyor..ne hikmetseDemek o az yiyen kızdan sonra çok yiyen göze battı
eşim bana yapmıştı bi kez. kayınvalidem kızdı bırak yesin iki canlı dedi. bende senin gibi pek iştahlı değildim , yiyince göze batıyor bu nedenle
sonra rahatsız ediyormû peki
Kar mi. Baya kar yağdı dün bugün de yağmur var canım soğuk baya hava dünden beri ama hava almak rahatlatıyor insanı
Evet canım bende uzun süre aç kalınca midem almıyor bulantım oluyor etkiliyor aç kalmak midemin ağrısını krampları etkiliyor yemek yiyince de mide yanması oluyor ikisi de fena napsam bilemiyorum bazen :) ama buna da şükür ❤
Hamileyim ben de
Aman takma can boğazdan gelir iki kişilik yiyoruz surda doğurunca zayiflicaz zaten biz dimiAlışkın değiller zarar eder diye düşünüyorlar da..Hiç rahatsız etmiyor..ne hikmetsenormalde yemekten sonra kesinlikle tatlı falan yemem ama şimdi affetmiyorum! Hem öncesinde hem sonrasında yiyebilirim hatta yalniz şöyle bir şey var..hazır tatlı olmicak! Ev yapımı olmalı. Koca borcama ağlayan pasta veya trilece yapıyorum yarışından fazlasını yiyorum. Potansiyelim baya iyi yani
Kar minerdesin sen?
Hamileyim demeye diyorum da bu defa da daha önce de hamile olduğunu gördük hiç böyle yemiyordun diyorlar
Amaaaan takmıyorum kimseyi
Oowww konya o kadar soğuk mu yawwAman takma can boğazdan gelir iki kişilik yiyoruz surda doğurunca zayiflicaz zaten biz dimikonya da yaşıyorum bu arada
Çok fenayım kızlar acile gideceğim.
bi baksınlar , sorun ne?
yatmakta uzanmakla geçmiyor. .baygınlık geçirecek kadar halsizlik var. sanki düşeceğim kalkınca. muhtemelen kansızlık
Belki kan değerlerinde bir değişiklik olmuştur canım git de bir baksınlar niye böyle oldun ? Bence o kadar koşturmaca da nazara geldin sen oku bı kendiniÇok fenayım kızlar acile gideceğim.
bi baksınlar , sorun ne?
yatmakta uzanmakla geçmiyor. .baygınlık geçirecek kadar halsizlik var. sanki düşeceğim kalkınca. muhtemelen kansızlık
Aynen bende öyle ilk doğumdan sonra çok sürmedi eski halime dönmem bunda da öyle olur inşallahOowww konya o kadar soğuk mu yawwneyse az kaldı ısınıyor havalar inşallah. 2 hamileligimden sonra da eski kiloma geri döndüm. Hiç çabasız diyetsiz..bunda da öyle olacaktır. Endişem yok yani. Strese gerek yok! Yemeye devam
Belki kan değerlerinde bir değişiklik olmuştur canım git de bir baksınlar niye böyle oldun ? Bence o kadar koşturmaca da nazara geldin sen oku bı kendini ❤
Aynen bende öyle ilk doğumdan sonra çok sürmedi eski halime dönmem bunda da öyle olur inşallaheşim de öyle diyor sen hızlı zayıflatan hatun takma diyor ama sonrada yine de fazla şeyetme diyor
Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah canım hastaneye nasıl gideceksin peki eşin evde mi şekerli biseyler ye iç belki kendine getirir meyve suyu felan ?rengimm sapsarı, muhtemelende kansızlık.
hala çıkamadım yataktan mecalim geldiği An çıkacağım inşallah dua bekliyorum kızlar.
Aynen canım çok da umrumda değil tek sıkıntı ağırlık canımı yakıyor ağrılarım çoğaldı o yüzdenbende senin gibiyim, iki doğumdan sonra maşallah eskiye döndüm , hatta 2 den sonra bekarlık kg döndüm . bunda daha az aldım . Kilo umrumda değil sizinde olmasın. sağlıklı olun kan değerlerimiz iyi olsun yerin dibine girsin Kilo . bebeklerimize yarasın.
yedim, sürekli aç gibiyim. yemekte yedim aç değilim halbuki . eşim evdeAllah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah canım hastaneye nasıl gideceksin peki eşin evde mi şekerli biseyler ye iç belki kendine getirir meyve suyu felan ?
Aynen canım çok da umrumda değil tek sıkıntı ağırlık canımı yakıyor ağrılarım çoğaldı o yüzdenyoksa millet kilo aldın demiş umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?