Herkese günaydın hayırlı hafta sonları.Oğlumu kursa bırakıp kalan son bi kaç eksiğimizi almak için çarşıya çıkacağım.Yarın ve pazartesi evdeyim.Artık miniğimin ve benim çantalarımızı hazır edeceğim inşallah. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..Allaha emanet olun

Kesinlikle dediğin gibi şükrediyorum tek üzüldüğüm bunlar olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diyorum. Bu hazırlıklar işin süsü olmasa da olur tabii ki. Hamilelik psikolojisinden herhalde benimki.
Hayal ettiği şeyler ulaşılabilir şeyler olunca insan yapamayınca sıkılıyor işte hamilelikte hele daha takıntılı oluyoruz.
Karapisso ya katılıyorum şu konuda 'olayı ticarete dökmüşler ve çok para istiyorlar' kapı süsü güzel oluyor. Hastaneden sonra evin kapısına sonrada çocuğun kapısına takarsın..fotoğrafçılar ve organizasyon işleri ciddi paralar istiyorlar yazık. Her şey yolunda gitsin inşallah.
Hastane ne kadar süper olursa olsun insan evini ve düzenini istiyor..
Çok şükür iyiyim. Sabah 9da uyandım Süper bir kahvaltıdan sonra baya toparladım. Hava baya soğuk burda..evden çıkmaya hiç niyetim yok ama eşim plan yapıp duruyor

Kolay gelsin canım sana

Ben de ilk hamileliğimde kendimi daha iyi hissediyordum doğumdan sonra da çok çabuk toparladım inşallah bunda da öyle olur . İlk çocuğunu bekleyen hamilelere yine yine ve yine sesleniyorum. Kızlar zaten çok az bir zaman kaldı bol bol dinlenin uyuyun tadını çıkarın. Benim ne demek istediğimi çok değil takriben bir ay sonra zaten anlayacaksınız. Hiç değilse bizim yerimize dinlenin

Canım zaten Allah ne verdiyse affetmiyorum. Zaten sorumluluklarımı yerine getirirken yeterince geriliyorum bir de aç kalarak mutsuz olamam tek ama tek umudum doğumdan sonra çabucak eski halime döneceğime inanmak

Zayıflar daha çok kilo alıyor deniyor ya sen belki de bu tezin kurbanı oldun. Bana çok kilo almamışsın diyorlar her yere eşit dağıldığı için ama ben farkı çok fena farkediyorum. Bak sana çok yemişsin gibi gelmiyormuş ben kabahatimi hatta kabahatlerimi çok ama çok iyi biliyorum. hakettim kısaca

Hayırlı alışverişler canım işin en güzel kısımlarından biri de hastane çantası hazırlamak. Yolun sonuna geldiğini daha iyi idrak ediyor insan. Çok şükür Rabbimize

Nilayyy canım sen bilirsin tabi nihayetinde ama oralara ayıracağın o büyük bütçelerle bir yere yardımda bulunsan bir ağaç diksen mesela hatta bunların belgeleri de veriliyor sanırım ve bu belgeyi saklasan büyüdüğünde bebeğine vereceğin çok güzel bir hediye olabilir aslında. Onun kişisel gelişimine de katkıda bulunursun böylece. Yardımlaşma/iyilik duygusunu ailesi kanalıyla tatmış olur. İlk bebeğin olduğu için fazlasıyla merak içindesin ve heyecanlısın anlıyorum ama emin ol doğumdan sonra o kafandaki taşlar yerine oturacak . Dediğim gibi nihai karar senin tatlım. Ben sadece küçük bir öneri sunmak istedim

Sağol canım, sen nst ye girdinmi hic, herkeste cikiyomu acaba sancı bu haftalarda merak ettim

Hayırlısıyla inşallah canım, kendimi hep 39-40 a hazirlamistim kafa olarak ama 37-38 de de gelebilir gibime geliyor artık:) Allah hayırlı doğumlar versin zaten artık kilosu da sınırı geçmiş doğduğunda 2500 un üstünde olması gerekiyormuş çok şükür geçmiş ,o yuzden de çok takmadim kafama:) haftaya yine nst çok heyecanlıyım simdiden

A asitane161719 çok güzel bir fikir zaten çoğu şeyden vazgeçtim ama ayrıca bebeğim için böyle bir yardım da yapabilirim. Maneviyattan uzaklaşmamak gerek dediğin gibi asıl kalıcı olan şeyler bunlar.

Sağol canım, sen nst ye girdinmi hic, herkeste cikiyomu acaba sancı bu haftalarda merak ettim
Girdim canım ama sabahları girdiğim için çıkmıyor hiç. Benim kasılmalar akşam oluyor çünkü genellikle. Ama yalancı kasılmaları ben 20. haftadan beri hissediyorum. Geldiğimiz şu haftada çok normal inan. Geçenlerde benimde beş dk.da bir kasilmalarim oldu korktum hemen dinlenmeye geçtim. Biraz uyumuşum. Uyandığımda geçmişti çok şükür. Normal yani.

Bende arkadaşıma kapı süsü oda süslemesi yaptiricam, bu işlerle ilgileniyor sağolsun çok daha uyguna yapacak,yaptirmayacaktim arkadaşlar yaptır ilk bebeğin birdaha çocuk yapmayı da düşünmüyorsun vs dediler, yaptirmasaydim gelip malzeme alıp susliceklerdi kararlilardi. Bende organize işiyle ilgilenen arkadasa söyledim, kafamda da bişey yok kendi yapicak bana da sürpriz olur:)
Fotoğraf için bende görüşme yapicam ama çok yüksek meblağlar vermem, hamile çekimini çok gerekli değil diye düşünüyorum 1000 lira daha koyuyorlar üstüne çünkü. Birde onun için kıyafet al saç yaptır makyaj falan, doğum öncesi eşle hastane odasında güzel bir çekim olur duruma göre lohusa geceliği falan giyilir eğer anı bir durum olmazsa, doğumda ve doğumdan bir gün sonra hastane odasında bebekle aile fotoları olur, bu çok uygun oluyor. Belki fiyata göre doğumdan 1 ay içinde konsept çekimi olabilir ama çokta düşündüğüm bişey değil. Ben zaten farklı farklı kıyafetlerle hergun çekerim bebeğimi, aylikanı kartları , çarşaf vs , çok kasmamak lazım canım, doğum öncesi doğum esnasında ve birgün sonra odada yapılan çekimler de çok yeterli oluyor, resmen iki uc katına cikiyo diğer türlü ,3000 ler falan diye duyduklarım var o nedir ya dedim. En fazla 1000 lira veririm foto işine piyasayı bilmiyorum daha da az olabilir 1000 bile çok , ben Allah kısmet ederse kurban da kesmek istiyorum sağlıkla doğsun da yavrum, sağlık sigortası da yaptirica, bir sürü masrafı cikicak zaten.

İçimde uhte kalır dersen, foto işini dediğim gibi yaparsın,en azından hiç yapmamaktansa yapmış ta olursun, oda süsleme işini de eğer yapacak kimsen yoksa, sadece malzemelerini kiralayanlar oluyor,elinde var olan malzemeleri getiriyor süslüyor ekstra bişey istemiyosun daha uygun oluyo, ben o şekilde yaptiricam mesela, cikolatami yaptiricam badem şekeri kurabiye alicam onlarida güzel servis kaplarina koyacaklar, dağıtmak için çul çaput almicam ,hepsi çöpe gidiyor çünkü.

Lohusa tacı ve terligini nerden aldınız kizlar

kuzum canım sıkma inşallah herşey çok güzel olacak. bizim başakşehir belediyesi sevgi ormanı yaptı
kızımın ağacı var , A asitane161719 fikrin çok anlamlı derin. kızımın ağacını görünce çok duygulanmıştım.
R rkndmt ben nst ye girsem bende bile sancı çıkar. sürekli kasılıyor ve nefesimi kesiyor yürüyemiyorum.

Herkesin hevesi istekleri farklı ben ilkinde de yapmamıştım sonradan keşke yapsaydım demedim hiç. İnşallah sen de demezsin. Önceliğimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak olsun canım. Onu kucağına aldıktan sonra istersen bu dediklerini daha makul yollarla bile yapabilirsin.

kahvaltı yaptım geri uyudum kızlar benim bu halim ne olacak

Kızın için ne kadar güzel bir duygu olacak kim bilir. Yıl bilmem kaç annem benim için ağaç dikmiş diyecek. Ben yapmadım ama çok istiyorum hem evlatlarım için hem de doğa için çok ama çok anlamlı, hayırlı bir iş kesinlikle. Ve neredeyse ölümsüz... Bir ağacın ömrü insan ömründen uzun oluyor çoğu zaman

Ben de uyumuşum canım ama bana iyi geldi. Uykusuz gecelere tüm hızıyla devam ettiğim için fena alıştım artık oğlan uyusa bile geceleri uyuyamam sanırım

uyurken kasılmalar ile uyandım kaç kez. bölük pörçük elhamdülillah, sağ salim kucağımıza alsak daha ne isteriz .
darısı sana olsun dikersin ikisi içinde annesi

Kızlar Instagram'da onlinecamasir diye bir sayfa var ordan alışveriş yapaniniz oldumu, bebek ve lohusaya dair herşey var

uyurken kasılmalar ile uyandım kaç kez. bölük pörçük elhamdülillah, sağ salim kucağımıza alsak daha ne isteriz .
darısı sana olsun dikersin ikisi içinde annesi

Bekarken gece uykum anlık bile bölünse gün boyu aylak aylak gezerdim kafamı toplayamazdım öyle severdim uykuyu. Şimdi uykularım kevgire döndü delik deşik oldular ama hayata tam gaz devam bazen oğlan tüm gece deliksiz uyuyor ben yine de saat başı neredeyse uyanıyorum . Az daha sıkın dişinizi kızlar kasılmalar güzel bir sonun habercisi ama o son hemen de gelmesin tabi biraz daha büyüsünler. En azından 37 olduğumuzu görelim inşallah

[QUOTE="rkndmt, post: 59425310, member: 598453"Kızlar Instagram'da onlinecamasir diye bir sayfa var ordan alışveriş yapaniniz oldumu, bebek ve lohusaya dair herşey var
[/QUOTE]

ben almadım tatlım bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…