herkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani :KK43:((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..

Canım bebeğe giden kan akışında bir problem yoksa hiç dert etme her bebek tombik olacak diye bir kaide yok belkide minik ve sağlıklı bir kızın olacaktır. Yine de vicdanen elinden geleni yapmış olman adına bol protein almanı tavsiye ederim. Benim de kendimde gözlemlediğim özellikle sütü çoğalttığım ay bebeğim biraz toparlanmıştı. Benimki de çok iri bir bebek değil. Özellikle gece yatmadan önce büyük bir bardak süt içip öyle yat canım. İnşallah etkisi olacaktır.

benim de aynı canım karın çevresi 1 hafta geri çıktı miniğimin beslenmene dikkat et dedi çok önemli değil dedi ;muz-kaşar-ceviz-badem kilo aldırıomuş her gün tüketmeye çalış inş sağlıkla gelişirler

hergün muz, yumurta falan yiyorum zaten ama kaşar ve ceviz daha az yiyorum galiba bunlara dikkat edeyim bakalım... başka tavsiyesi olan varsa onları da alırım :)

kızlar Allah halimizi iyi etsin.

sabah iyi uyandım ama sonra toprlayamadım
:KK43:
yataktan çıkamıyorum oturamıyorum, halsizlikten elimi ayağımı kaldırmıyorum.

eşimde yok evde. akşam geç gelecek :KK43:
Allah'ım kolaylık versin canım bende oyleydim ama mecbur kalkıp kv ye gelmem gerekti burda da dinlenmek ne mümkün
Sen nasıl oldun

kızlar Allah halimizi iyi etsin.

sabah iyi uyandım ama sonra toprlayamadım
:KK43:
yataktan çıkamıyorum oturamıyorum, halsizlikten elimi ayağımı kaldırmıyorum.

eşimde yok evde. akşam geç gelecek :KK43:

Canım dönem dönem modumuz düşüyor sıkma canını bilakis dinlenmeye ihtiyacın var demekki dinlen bol bol. ;)

kızlar halsizlik oluyor tabi ara ara ama yataktan kalkacak mecal yoktu. nasıl geçti bugün anlamadım. sürekli yatakta aç. taaa 3 gibi mecburen çorba içtim zorla ama iyi geldi..şimdi daha iyiyim. Hifaa Hifaa Nilayyy Nilayyy A asitane161719 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 🤗
sizin bebekler siz açken sürekli tepiyormu :D
benim güzel kızım ben açken oda kendinden geçmiş şekilde vuruyor sanki çıkacak yemek için 😅

benn biliyorum sebebini ve hatamı ama inşallah uzun sürmez yarınà topralmış olarak uyanırım.
A asitane161719 sen nasılsın bugün .
ben baya ağırlaştım göbüşüm kocaman ve haraket bolca şükürler olsun.

Geçmiş olsun bir anımız bir anımızı tutmuyor maalesef.

Profilindeki resme bayıldım. öyle küplere çok özeniyorum ama takmıyorum :D

kendime güzel bir tarz oluşturmak istiyorum aslında ama elime fırsat geçmiyor :D
aksEsuar takı kullanan kadınlara hayranım.
öylesine yazmak istedim ;)

kızlar halsizlik oluyor tabi ara ara ama yataktan kalkacak mecal yoktu. nasıl geçti bugün anlamadım. sürekli yatakta aç. taaa 3 gibi mecburen çorba içtim zorla ama iyi geldi..şimdi daha iyiyim. Hifaa Hifaa Nilayyy Nilayyy A asitane161719 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız 🤗
sizin bebekler siz açken sürekli tepiyormu :KK70:
benim güzel kızım ben açken oda kendinden geçmiş şekilde vuruyor sanki çıkacak yemek için 😅

benn biliyorum sebebini ve hatamı ama inşallah uzun sürmez yarınà topralmış olarak uyanırım.
A asitane161719 sen nasılsın bugün .
ben baya ağırlaştım göbüşüm kocaman ve haraket bolca şükürler olsun.

Hamdolsun canım iyi olmana sevindim. Ben de iyiyim çok şükür. Benim kız yatmamdan pek hoşlanmıyor sanırım. Pek hareket etmiyor. Bilakis ayakta ya da otururken daha çok hissediyorum. Ben hiç aç kalmadığım için kızımın tepkisini ölçemedim açlık karşısında :KK70: artık tartıya bile çıkmıyorum saldım gitti 🤭😂

Canım bebeğe giden kan akışında bir problem yoksa hiç dert etme her bebek tombik olacak diye bir kaide yok belkide minik ve sağlıklı bir kızın olacaktır. Yine de vicdanen elinden geleni yapmış olman adına bol protein almanı tavsiye ederim. Benim de kendimde gözlemlediğim özellikle sütü çoğalttığım ay bebeğim biraz toparlanmıştı. Benimki de çok iri bir bebek değil. Özellikle gece yatmadan önce büyük bir bardak süt içip öyle yat canım. İnşallah etkisi olacaktır.
sağol canım... bugün bunları duyunca çok moralim bozuldu ama toparlanıp önümüze bakacağız. Dediğin gibi sütü ve proteini arttıracağım inşallah 2 hafta sonra daha güzel haberler alırız.

sağol canım... bugün bunları duyunca çok moralim bozuldu ama toparlanıp önümüze bakacağız. Dediğin gibi sütü ve proteini arttıracağım inşallah 2 hafta sonra daha güzel haberler alırız.
Sağlığı yerinde olsun da kilosu inan problem değil canım. Çevremde gününü doldurduğu halde zayıf doğan bebekler oluyor ama çok şükür anneleriyle dönüyorlar eve. Zaten doğum kilosu 2.500 üstü olunca normal kabul ediyor doktorlar. Vakti gelene kadar o kalan bir kiloyu da rahat rahat alır annesi sen hiç merak etme ;)

Profilindeki resme bayıldım. öyle küplere çok özeniyorum ama takmıyorum :D

kendime güzel bir tarz oluşturmak istiyorum aslında ama elime fırsat geçmiyor :D
aksEsuar takı kullanan kadınlara hayranım.
öylesine yazmak istedim ;)
☺️Ben de internetten buldum bir resmim olsun dedim çok severim ben de bu tarz küpeleri ve saçı.

herkese merhaba, bizim bugün doktor kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı açıkçası... Gelişimi 32 haftalık değil 30 haftalık ölçüldü, özellikle karın çevresi küçük, suyu da biraz azmış.. doktorum çok endişe etmeyin ama daha yakından takip etmemiz lazım dedi... şimdilik 2 haftada bir bakacağız. Kilosu 1,5 kg çıktı... biraz ufak yani :KK43:((
üstelik henüz dönmemiş hala kafası yukarıda... Neyse moralim bozuldu tabi ama toparlanıp bu iki hafta bebeğime çok iyi bakmam lazım... keşke büyümesi için benim yapabileceğim bişeyler olsa..
Kendini hiç üzme tatlım. 40 haftasını doldurup 2500gr doğan bir sürü bebek var. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi en önemlisi. Gelişimsel bir problemi yoksa kilo işi hallolur 👍
Yumurta, et, balık, yoğurt, kuru yemiş
Daha da önemlisi stressiz hayat 💋

Hamdolsun canım iyi olmana sevindim. Ben de iyiyim çok şükür. Benim kız yatmamdan pek hoşlanmıyor sanırım. Pek hareket etmiyor. Bilakis ayakta ya da otururken daha çok hissediyorum. Ben hiç aç kalmadığım için kızımın tepkisini ölçemedim açlık karşısında :KK70: artık tartıya bile çıkmıyorum saldım gitti 🤭😂

bende tam tersi kız
bazen zorla yiyorum açlıktan midemden sesler geliyor. bazen çok iştahlı uyanıyorum o zaman çok mutlu oluyorum ama bu benim fıtratım. oldum olası böyleyim ;)
sanada yediklerin şifa olsun kızına yarasın anası.

Bugün temizlik yemek ütü ne var ne yok giriştim. En son haftasonu için bir de börek sardım 💪
Allahım yardımcımız olsun inşallah. Islerimizi kolaylaştırsın ❤
OH geçmiş olsun. ne güzel halletmişsin. darısı bana olsun. amin hepimiz inşallah.

bende tam tersi kız
bazen zorla yiyorum açlıktan midemden sesler geliyor. bazen çok iştahlı uyanıyorum o zaman çok mutlu oluyorum ama bu benim fıtratım. oldum olası böyleyim :KK66:
sanada yediklerin şifa olsun kızına yarasın anası.

Aslında en güzeli acıkınca yemek. Ama ben açlıktan çok sıkıntıdan yiyor gibiyim 🤭 geçen eşime dedim ki ne yediysem beni çok şişirdi sonra saymaya başladım yediklerimi şu mu yaptı acaba bu mu derken adamın gözleri açıldı 😂 diyor daha da soruyorsun acaba ne şişirdi diye 😂🤭

Bugün temizlik yemek ütü ne var ne yok giriştim. En son haftasonu için bir de börek sardım 💪
Allahım yardımcımız olsun inşallah. Islerimizi kolaylaştırsın ❤

Bir adet gayretli anne daha 💗 maşallah canım nazarlara gelme. Ben senin bu saydığın işleri üç dört güne yayarak yapıyorum 🤭

Aslında en güzeli acıkınca yemek. Ama ben açlıktan çok sıkıntıdan yiyor gibiyim 🤭 geçen eşime dedim ki ne yediysem beni çok şişirdi sonra saymaya başladım yediklerimi şu mu yaptı acaba bu mu derken adamın gözleri açıldı 😂 diyor daha da soruyorsun acaba ne şişirdi diye 😂🤭
.ay alemsin :KK70:

ben badem erik çıksın diye bekliyorum ya.

kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar yemek yemem. ara öğün meyve yerim. akşamı erken yiyoruz sonra açıkıyorum .

bazen yerim ama aç aç uyuyorum genelde.
yoğurt yeme alışkanlığım yok sen yiyormusun hergün .
hala ayağı kalkamıyorum. ilk kez bamazlqrı oturarak kıldım gün boyu nerdeyse.
arada iyi hissedince Çamaşır serdim yemek yedirdim çocuklara.
Allah yardımcımız olsun.

.ay alemsin :KK70:

ben badem erik çıksın diye bekliyorum ya.

kahvaltı yaptıktan sonra akşama kadar yemek yemem. ara öğün meyve yerim. akşamı erken yiyoruz sonra açıkıyorum .

bazen yerim ama aç aç uyuyorum genelde.
yoğurt yeme alışkanlığım yok sen yiyormusun hergün .
hala ayağı kalkamıyorum. ilk kez bamazlqrı oturarak kıldım gün boyu nerdeyse.
arada iyi hissedince Çamaşır serdim yemek yedirdim çocuklara.
Allah yardımcımız olsun.

Doğurmadan erik yeseydik iyiydi 😂 gaz yapar diye yiyemeyiz sonra. Ben gece kalktığım zaman bile ağzıma bir şeyler atıyorum genellikle 🤭 yoğurt düzenli olmasa da yiyorum ama sütü daha düzenli tüketiyorum son zamanlarda. Peynir ve süt favorilerim son günlerde. Ben namazı çok uzun zamandır oturarak kılıyorum çünkü ayağa kalkmak çok zor oluyordu son zamanlarda. Senin maşallahın var bu haftalara kadar dayanmışsın. Ben şu anda oğlumu otururken bile kucağıma almakta zorlanıyorum göbekten çocuğa yer kalmadı hem de ağır geliyor artık küçük prens 👩‍👦🐣

Back