İyi akşamlar kızlar çok yoruldum ama değdi bir eksigim kalmadı şükür lohusa pijamayi 40 liraya aldım çok içime sindi esimin arkadaşları saolsun
atarım canım atabilrsem ikili lohusa pijama aldım sabahliksiz eşimin arkadaşlarının iş yerinden aldım dediğin gibi giydim şimdi çok rahatmis cidden yıkayıp bavula koycamohhh maşallah yava
kızzz resim atsana neler aldın. eşinin arkadaşının iş yerindenmi aldın
ş yavaş tamamlanıyor eksikler , ağız tadı can sağlığı ile kullanmak nasip olsun.
amin amin inşallah, yar ve yardımcımız Allah olsun. mutluyuz şükürler olsun. inan kullarız şükürler olsun. Allah ağzımızın tadını bozmasın. dönem dönem yaşıyoruz zorlukları. hayatta tam bu işte
aynen canım Allah razı olsunİyi akşamlar canım. Güle güle giy hem içine sinmiş hem de çok uyguna gelmiş bir taşla iki kuş
İyi akşamlar canım. Güle güle giy hem içine sinmiş hem de çok uyguna gelmiş bir taşla iki kuş
atarım canım atabilrsem ikili lohusa pijama aldım sabahliksiz eşimin arkadaşlarının iş yerinden aldım dediğin gibi giydim şimdi çok rahatmis cidden yıkayıp bavula koycam
aynen canım Allah razı olsunAllah'ım güzel günlerde giymek nasip etsin inşallah hepimize ❤
Yıkadım canım bebekle kendime tek bir çanta yaptım. Evdeki işleri sıraya dizdim yavaş yavaş yapıyorum ya o yüzden hastane çantası çıksın aradan dedim. Mesela bugün tek bir odayı detaylara takılmadan temizlemem bir günümü aldı
benim gibi olmuş bi taşla iki kuş.
ay hadi inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız. sen yıkadınmı kendi hazırlıklarını ben daha yıkamadım erken gibi geldi ama sana zaman tamamdır
ay bende gelince üzerimde nasıl duracak diye denedimhalim yok valla kalkıp giyesim geldi
çok güzeller ya. ne kadar şükretsek az. elhamdülillah çok şükür .
Az az derken bitirdin evin işini maşallah sanaYıkadım canım bebekle kendime tek bir çanta yaptım. Evdeki işleri sıraya dizdim yavaş yavaş yapıyorum ya o yüzden hastane çantası çıksın aradan dedim. Mesela bugün tek bir odayı detaylara takılmadan temizlemem bir günümü aldıhanım kızın keyfini kaçırmamak için üstün çaba sarf ediyorum.
karapisso Hifaa A asitane161719 Pisikedii çok teşekkürler kızlar. Serum bittikten sonra doğum eğitimi vardı hemen oraya geçmek zorunda kaldım bakamadım buraya. Bir aksilik çıkmadı çok şükür iyiyim hastanedekiler de sürekli kontrol ettiler serumu da çok yavaş verdiler. Uzun sürdü o yüzden.
ay bende gelince üzerimde nasıl duracak diye denedimmalum biraz kocaman oldum ya sığacakmıyım içinde diye
Az az derken bitirdin evin işini maşallah sanabende eşimi bekliyorum boya yapılacağı için
Yıkadım canım bebekle kendime tek bir çanta yaptım. Evdeki işleri sıraya dizdim yavaş yavaş yapıyorum ya o yüzden hastane çantası çıksın aradan dedim. Mesela bugün tek bir odayı detaylara takılmadan temizlemem bir günümü aldıhanım kızın keyfini kaçırmamak için üstün çaba sarf ediyorum.
Az kaldı çok şükür. Yardım edecek kimse olmayınca başımın çaresine bakıyorum yavaştan.ay bende gelince üzerimde nasıl duracak diye denedimmalum biraz kocaman oldum ya sığacakmıyım içinde diye
Az az derken bitirdin evin işini maşallah sanabende eşimi bekliyorum boya yapılacağı için
benim eve komple yenilik lazım
daha doğrusu bana yeni yapı ev lazım
9.yılımdayım aynı evde. ev eski ve mutfak dolapları inanılmaz dar sığmıyorum
inşallah bu eve badana boya yapana kadar geniş güzel evime çıkarım. 3.çocukla birlikte bereket gelecek inşallah.
az kaldı senin her işin. temizliğin bitti sayılır hastane çantan hazır . Allahım Zeynep Sultânını sağlıkla kucağına versin.
benim iki günlük temizlik işim var. aslında birini ayarlamayı düşünüyorum . öyle yapınca kocam sağolsun , o parayı vermem ben sana yardımcı olurum diyor söz verince mecbur yardım ediyor
Azaldı hamdolsun tek bir oda kaldı epey kolayladım. Ama kendime uzun bir dinlenme vermeye karar verdim bir hafta elimi sürmeyeceğim bir yere
Sen işin yolunu bulmuşsun.Ben de bizimkinden umutluydum ama malesef pek ışık yok gibi o oğlana baksın o da yeter bana
aynen artık her hafta kontrol var zaman azaldıkça heyecan artıyorBende cuma gidicem doktora, nst ye de giricem, herhafta nst ye gireceksiniz dedi hemşire bana geçen hafta, kasılmalar çok olursa beklemeden gelin dedi. Herhafta da doktor kontrolü olacakmisim artık. Nst de kasılma çıktığı için sanirim. Valla bir heyecan oldu bende, Allahım sağlıkla gelsin yavrularimiz
bizim adımız da ELABizimde adımız Ali Kerem
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindirKızlar şimdi serum takıldı bekliyorum 1 saat sürecekmiş alerji ihtimaline karşı inşallah bir aksilik olmaz dua edin
Çok teşekkür ederim canım iyiyim çok şüküraynen artık her hafta kontrol var zaman azaldıkça heyecan artıyor
bizim adımız da ELA ♥
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir
Allah razı olsun oda büyük yardım ama :)
dinlen kız bir hafta ohhh miss.
bende dinleneceğm hacamat bugün beni çok yordu ve iki hafta çok yoğun geçti. inşallah yarın bol bol dinleniriz . ufak tefek işler hepvar elhamdülillah çok şükür .
Gözün aydın canım ne güzel haberler.. Kim bilir nasıl rahatlamıştır içinKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda doktorumuz artık bugünden sonra doğarsak sorun yaşamayız dedi Doğum kanalına daha girmemişiz ama haftaya kadar girer büyük ihtimalle dedi gün tam olarak vermedi hala ama 10 Nisa’nda da gelebilir dedi 30 Nisan da da gelebilir 1 hafta öndeyiz
Ben de bir korse aldım owliymiş markası şimdi baktım e bebektendi o da. Yorumları güzeldi bakalım göreceğiz. Suwen e de bakmıştım oradaki korse inceydi toparlayacağını düşündürmedi bu kalın duruyor.
Ah kesinlikle öyle canım hemde nasıl rahatladı bakalım hangi gün gelecekGözün aydın canım ne güzel haberler.. Kim bilir nasıl rahatlamıştır içinbakalım miniğin kendisi için hangi günü seçecek sağlıkla gelsin inşallah
Biz de Toprak Çağan koydukGünaydın kızlar:)) İsim konusunda netleştiniz mi özellikle erkek bekleyen anneler ne koyuyorsunuz bebişin adını ben oğlum için isim bulamadım hala fikir olsun isimleriniz bana da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?