atarım canım atabilrsem ikili lohusa pijama aldım sabahliksiz eşimin arkadaşlarının iş yerinden aldım dediğin gibi giydim şimdi çok rahatmis cidden yıkayıp bavula koycam
İyi akşamlar canım. Güle güle giy hem içine sinmiş hem de çok uyguna gelmiş bir taşla iki kuş
aynen canım Allah razı olsun Allah'ım güzel günlerde giymek nasip etsin inşallah hepimize

İyi akşamlar canım. Güle güle giy hem içine sinmiş hem de çok uyguna gelmiş bir taşla iki kuş

benim gibi olmuş bi taşla iki kuş.

ay hadi inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız. sen yıkadınmı kendi hazırlıklarını ben daha yıkamadım erken gibi geldi ama sana zaman tamamdır

halim yok valla kalkıp giyesim geldi

çok güzeller ya. ne kadar şükretsek az. elhamdülillah çok şükür .

benim gibi olmuş bi taşla iki kuş.

ay hadi inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız. sen yıkadınmı kendi hazırlıklarını ben daha yıkamadım erken gibi geldi ama sana zaman tamamdır
Yıkadım canım bebekle kendime tek bir çanta yaptım. Evdeki işleri sıraya dizdim yavaş yavaş yapıyorum ya o yüzden hastane çantası çıksın aradan dedim. Mesela bugün tek bir odayı detaylara takılmadan temizlemem bir günümü aldı hanım kızın keyfini kaçırmamak için üstün çaba sarf ediyorum.

halim yok valla kalkıp giyesim geldi

çok güzeller ya. ne kadar şükretsek az. elhamdülillah çok şükür .
ay bende gelince üzerimde nasıl duracak diye denedim malum biraz kocaman oldum ya sığacakmıyım içinde diye
Az az derken bitirdin evin işini maşallah sana bende eşimi bekliyorum boya yapılacağı için

ay bende gelince üzerimde nasıl duracak diye denedim malum biraz kocaman oldum ya sığacakmıyım içinde diye

Az az derken bitirdin evin işini maşallah sana bende eşimi bekliyorum boya yapılacağı için

benim eve komple yenilik lazım
daha doğrusu bana yeni yapı ev lazım

9.yılımdayım aynı evde. ev eski ve mutfak dolapları inanılmaz dar sığmıyorum
inşallah bu eve badana boya yapana kadar geniş güzel evime çıkarım. 3.çocukla birlikte bereket gelecek inşallah.

az kaldı senin her işin. temizliğin bitti sayılır hastane çantan hazır . Allahım Zeynep Sultânını sağlıkla kucağına versin.

benim iki günlük temizlik işim var. aslında birini ayarlamayı düşünüyorum . öyle yapınca kocam sağolsun , o parayı vermem ben sana yardımcı olurum diyor söz verince mecbur yardım ediyor

Az kaldı çok şükür. Yardım edecek kimse olmayınca başımın çaresine bakıyorum yavaştan. Allah size de kolaylık versin canım boya uzun iş .

Azaldı hamdolsun tek bir oda kaldı epey kolayladım. Ama kendime uzun bir dinlenme vermeye karar verdim bir hafta elimi sürmeyeceğim bir yere

Sen işin yolunu bulmuşsun. Ben de bizimkinden umutluydum ama malesef pek ışık yok gibi o oğlana baksın o da yeter bana

Allah razı olsun oda büyük yardım ama :)
dinlen kız bir hafta ohhh miss.

bende dinleneceğm hacamat bugün beni çok yordu ve iki hafta çok yoğun geçti. inşallah yarın bol bol dinleniriz . ufak tefek işler hepvar elhamdülillah çok şükür .

aynen artık her hafta kontrol var zaman azaldıkça heyecan artıyor
Bizimde adımız Ali Kerem
bizim adımız da ELA
Kızlar şimdi serum takıldı bekliyorum 1 saat sürecekmiş alerji ihtimaline karşı inşallah bir aksilik olmaz dua edin
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda doktorumuz artık bugünden sonra doğarsak sorun yaşamayız dedi Doğum kanalına daha girmemişiz ama haftaya kadar girer büyük ihtimalle dedi gün tam olarak vermedi hala ama 10 Nisa’nda da gelebilir dedi 30 Nisan da da gelebilir 1 hafta öndeyiz

Evet canım sen son günlerde epey yoruldun dinlenmeyi çoktan hak ettin. Dinlenelim sefamiz olsun. Miniklerimiz güzel güzel büyüsünler bu sırada içerde

Gözün aydın canım ne güzel haberler.. Kim bilir nasıl rahatlamıştır için bakalım miniğin kendisi için hangi günü seçecek sağlıkla gelsin inşallah

Bana da bir arkadaş vermişti, bel fıtığı için verilen korse gibi, doğumdan sonra bı bakarım kullanışlı mi diye artık, iç çamaşırı gibi giyilenler de oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…