Bildiğim kadarıyla normal canım benim ki de öyle bazen çok hareketli bazen de çok hareketsiz merhabask

Hayırlı sabahlar kızlar.
oğlum dün gece çok geç uyudu diye sabah okula gözleri kapalı gitti :)
sizler nasılsınız
benim burnum akıyor gene.. bütün gece burnumun kaşıntısıyla akmasıyla kızımın aşağı baskı yapmasıyla uyanıp durdum elhamdülillah

sizler kaç gibi kahvaltı yapıyorsunuz?
ben bu aralar çok geç yapıyorum.
iştahım yok sonra aniden midem gurulduyor, yiyorum yoksa gitmiyor.

Bildiğim kadarıyla normal canım benim ki de öyle bazen çok hareketli bazen de çok hareketsiz merhabask

canım bazı bebekler çok hareketli. benim kızım 30 haftadan sonra güzel başladı. yani daha net ve sık. hatta bazen gene sesi çıkmıyor akşama kadar alıştım artık. inan ilk başlarda çok endişe ettim hatta 3.bebek ama neden hissetmiyorum dedim 24.haftalara kadar yoktu şimdi çok sakin arada bi çok hareketli.

Bildiğim kadarıyla çok normal. Nasilki bizim günümüz günümüze uymuyor karnimizda bile olsa onunda uymayabilir biraz dinlen,2 bardak su iç, muz ballı yoğurt falan ye sonra bak bakalım neler yapıyor ☺
Ağlama sesine o kadar alıştım ki duymuyorum sanki geçen gün gorumcemin kızı kv gitmiş. Anneanne ayşe yengemi arayalım da gelsin demiş kv ayy yok yok yok hamza çok ağlıyor sessiz sessiz oturalım,2 kelime ettirmiyor demiş o sırada bende kapının zilini çaldım beni görünce hortlak görmüş gibi oldu başka bi zaman da başka Gorumcem kızıyla kv gidiyor kızı yengemi arayalım da gelsin demiş aynı cümleyi o da kurmuş zili çalınca kapıyı ben açtım yine şok şok şok insanlar beni seviyor aslında ama cocuum çok sesli ve sıkıntılı naapalim
Benim 1 numara uykuya baya düşkün. Geçen gün bana 'az uyuduğum zaman çok sinirli oluyorum herkese kızıyorum ben artık erken yatacam ' dedi sanki ben zorla geç yatırıyormuşum gibi
Kahvaltıyı 9.30-10 gibi yapıyorum genelde. bazen daha geç bazen daha erken de olabiliyor tabi.

Hay maşallah 65 çok iyi canım valla bende önceki hamileliğimde de 80i gördüm bu sefer de böyle oldu 8 hafta da bı 10 kilo almam inşallah
Sizi istemeyenler utansın canım kendi ayiplari

Günaydın canım Allah'ım bugunümüz den geri koymasin
Bizde saat 10dan sonra yapıyoruz kahvaltı çünkü 10 da kalkiyoruz kızımla ama erken kalktığımızda erken yapıyoruz açken çok midem bulanıyor maalesef

ahahaaa adama bak sen. maşallah çok biliyorlar uyusun erkenden mademmm
işte seni seviyorlar ama kendilerince haklılar valla bende görümcemin iki tane çok ağlayan kızLarına tahammül edemiyorum, benimki çok ağlamaz ama onun küçüğü. .Allah ona yardım etsin. annesi bile başka odaya gidiyor. .çocuk her sofra serildiğinde karnı yokken bile ağlıyor :)
birde sebebi belli evlerini istiyorlar . grmcem şehir içinde ama gelince 2 haftaya yakın kalıyor

Hay maşallah 65 çok iyi canım valla bende önceki hamileliğimde de 80i gördüm bu sefer de böyle oldu 8 hafta da bı 10 kilo almam inşallah
bende 66 kiloyum bakalım kaçta kapatavağız tükkanı

Günaydın canım. Benim oğlan da bu gece çok hareketliydi. Bugün de tekmeleyip duruyor. Kahvaltıyı normalde çalıştığım zamanlar erken yapıyordum ama artık ben de geç saate kalıyorum. Bugün annemde kahvaltıdayım bu saate kaldık komşularını çağırmıştı onları bekledik. Ben de acıktım da oğlum daha çok acıktı sanki yemeğe başlayana kadar tekmeledi.

ohhh mis geç yedin iyi ye bari.:)

Boyum kısa benim, 158im. 48-49 kilodan bu kilolara gelince ve kiloyu büyük oranda belden aşağıdan alınca devlesmis gibi hissediyorum. Şimdi yine karnım var belli olmuyor. Doğumdan sonra kocaman bir popo ve irice bacaklar beni bekliyor
2 hamileligimde de 49 ile başladım 61 ile doğurdum. Bunda da 48 ile başladım ama 61 oldum bile. Doğuma kadar 65 falan olurum işte.. Daha fazla olmam inşallah
Valla ilk başta bi üzüldüm istemiyorlar bizi diye..sonra amaaan dert ettigim şeye bak dedim. Geçici günler bunlar..rabbim başka dert vermesin inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız son hazırlıklar nasıl gidiyor
Çok şükür iyiyiz biz. Ben pek hazırlık falan yapmıyorum daha çok var yaa..1.de 37de hazırladım 39da doğdu,2.de 36da hazırladım 37de doğdu giysileri yıkayıp ütülemek yerleştirmek 2 günümü almaz. Temizlik iside kolay..rahatım yaaa

bende 66 kiloyum bakalım kaçta kapatavağız tükkanı
O değilde kendimi taşıyamıyorum derdim o
Of bide daha temizlik işi var Allah'ım napcam ben ya

En küçük gorumcemin 1 kızı var. 7yil sonra tedaviyle oldu. Şuanda 4 yaşında. Benim 2 numarayı hiç istemiyor. Yanıma oturmasın, o oyuncak benim dokunmasın, bana dokunmasın, yanımdan gitsin falan filan..yürek daralması yani gücü gücü yetene dayilaniyor işte. Oynayan çocuğu bile ağlatıyor öyle olunca al sana bi dalaş! Gorumcem zaten benim oğlanlara yan baktin diye bile bağıran biri ama sen onun şımarık kızına çit edemezsin ona göre kızı çok paylaşımcı da benim gördüğüm öyle değil neyse...
Kız senin görümce gelince niye kalıyor? Hem madem evi de yakın..dönsün ya evine alla allaaa..
Gitmiyor valla hiç kipirdayasim gelmiyor o konuda günaydın bu arada canım ❤
Al benden de o kadar hiç bir yere gidemiyor

benim eksikler bitti. doğuma hazırım :)
çok şükür iyiyiz sen nasılsın ?
Pisikedii çok şükür canım bende dün ev temizliğini bitirdim halılarımı falan hep yıkattım geldi sağolsun kaynanam yardım etti ama mahvoldum yerimden kıpırdayamıyorum yorgunluktan bütün eksiklerimiz bitti sayılır kızımın herşeyi hazır hastane çantamız falanda dağıtılacak hediyelerimi hazırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…