• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada kızlar kontrolüm vardı bugün. Bebişim iyi çok şükür sadece kordonu başının yanında. Henüz dolanmamış ama dikkat et dedi doktor çok dönüp durma dedi 👍 bir dahaki kontrol inşallah üç hafta sonra. Ardından haftada bire düşecek .

Doktora sordum "Hocam sol yukarda neresi var bir de hele çok sıkıştırıyor " 🤭 totosu varmış meğer. 😍
Maşallah maşallah barekallah 😘 bak sen zilli kıza 🤭 totoyu yaslamış annenin göğsüne 😅

Ya bende öyle haldeyim. Yapsam yaparim tüm işleri ama sonrasında aşırı agrım oluyor yürüyemiyorum bile :KK43: O yüzden dinlene dinlene günlere bolerek yapıyorum. Ilk 2 hamileligimde maşallah dipçik gibiydim 🤭 ama bunda kendimi iyice bitmiş hissediyorum :KK43:

Ben de yolun sonuna bu kadar yaklaşmışken tedbirsiz davranmak istemiyorum o yüzden öyle küçük küçük bölüyorum ki işleri bitmiyorlar. Mesela temizliğe haftaya başlasam üç haftada ancak çıkarım içinden . Ama normalde maksimum üç gün 🤭

Off of kızlar günaydın tam tatile girdim seviniyorum akşam eşimle yürüyüşe çıktım gayet iyiydim gün içinde ara ara mide ağrısı gibi bir şey olmuştu çok önemsememiştim. Ama gece mide ağrısı baş ağrısı hafif ateş ve ishal den uyuyamadım tansiyonum düştü bol su haşlanmış patatesle sabaha karşı daha iyiydim azıcık uyumuşum. Bende halsizlik var diyordum iki gündür meğer bundanmış. Eşim de birkaç gün önce aynı benim gibi olmuştu sanırım bir virüs bulaştı. Araştırdım biraz salgın varmış bebeğe geçmez deniyor ama doktoruma danışacağım yine de. Neyse ki şimdi mide ağrım kalmadı kollarım bacaklarım ağrıyor biraz da halsizim. :KK43:
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et hazır izindesin dinlen bol bol mevsim geçişlerinde çok gafil avlıyor bu virüsler insanı. Neyse ki doğuma daha zamanın var önemli olan o sıralarda sağlıklı olman ;)

zaman su gibi akıyor hele iki çocukluklulara. bak ne kaldı şunun şurasında 31 mayısa... okulun Son günü sonrası bayram. .çocuklar gibi seviniyorum ya. bayram denince 🤗
Dogum 31 mayistami yoksa okulmu 31 mayista tatil oluyo.

Bu arada kızlar kontrolüm vardı bugün. Bebişim iyi çok şükür sadece kordonu başının yanında. Henüz dolanmamış ama dikkat et dedi doktor çok dönüp durma dedi 👍 bir dahaki kontrol inşallah üç hafta sonra. Ardından haftada bire düşecek .

Doktora sordum "Hocam sol yukarda neresi var bir de hele çok sıkıştırıyor " 🤭 totosu varmış meğer. 😍

merhaba benim sıpada 2 aydır kordonla haşır neşir :)

Gece dişim yine ağrımaya başladı, baktım sislikte var hemen sabahına dış hekiminin kapısının önüne bittim. Antibiyotik başladı :( kadın doğuma sordum sorun yok kullanabilirsin dedi. Hemen başladım. Doğumdan sonra nasipse cektirecem dişimi :( uyuşturucu iğne falan yapacak sonuçta.. emzirmeye etkisi var mı? Diye de sordum. Hiç bir etkisi yok gayet devam edebilirsin dedi. Hep onu düşünüyordum naaparim diye..şuanda içim baya rahat.
Dıs benmde agriyo yaa.mos mor disim cekilcek.dogumdan sonra artk.simdilik cok asiri agrimiyo ama o tarafla yiyemiyorum

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et hazır izindesin dinlen bol bol mevsim geçişlerinde çok gafil avlıyor bu virüsler insanı. Neyse ki doğuma daha zamanın var önemli olan o sıralarda sağlıklı olman ;)
Çok teşekkür ederim canım evet iyi ki izindeyim rahatça dinleniyorum. Öğretmen olduğum için salgınlar mutlaka bana da uğrardı. Ama ilk defa bu sene son haftalarıma kadar hiç hasta olmamıştım. Ki ben her sene mutlaka 1-2 defa hasta olurdum kışın. Annem de çok korkuyordum hasta olacaksın diye ama maşallah bu sene iyi atlattın demişti. Herkes kendime iyi baktığımı söyleyip duruyordu işte nazar mı aldık nedir? Son 2-3 haftadır bir hastalık furyası başladı bende. İnşallah bu son olur.

arkadaş mayıs bebeklerimizde ağustos kurbanbayramında yani 10-17 ağustosta tatile antalyaya gidlir mi yanar mı çocuk ya da nereye gitmek lazım? bodrum da hep rüzgarlı ve esintili serin oluyor. yer önerisi olan var mı

amin canım benim amin 💞
çok güzel zaman ramazana girmeden herşeyin hazır olacak iş güç biyer bekleyiş başlar. benim mayıs sonu doğum. ben Mayıs'ın ikinci haftası koltuk halı ne varsa hallederim inşallah. Allah o güzel günleri sağlıkla yaşamayı nasip etsin.
İnşallah canım. AMİN!! İnşallah :KK200:
Gece dişim yine ağrımaya başladı, baktım sislikte var hemen sabahına dış hekiminin kapısının önüne bittim. Antibiyotik başladı :KK43: kadın doğuma sordum sorun yok kullanabilirsin dedi. Hemen başladım. Doğumdan sonra nasipse cektirecem dişimi :KK43: uyuşturucu iğne falan yapacak sonuçta.. emzirmeye etkisi var mı? Diye de sordum. Hiç bir etkisi yok gayet devam edebilirsin dedi. Hep onu düşünüyordum naaparim diye..şuanda içim baya rahat.
Çok geçmiş olsun canım.. Benimde bi diş tedavim olmuştu ikinci trimesterda. Doktorum adrenalin içeren bi ilaç dışında uyuşturulabileceğini söyledi. Diş doktoru da öyle söylemişti. Çok şükür uyuşturmadan hallettiler dişim ölmüştü çünkü kanalı acısız oldu. Çok kamandırırsa seni aklında olsun..

:KK70:totosunu yesinler.. Maşallah canım.. Gözlerin aydın. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Çok teşekkür ederim canım evet iyi ki izindeyim rahatça dinleniyorum. Öğretmen olduğum için salgınlar mutlaka bana da uğrardı. Ama ilk defa bu sene son haftalarıma kadar hiç hasta olmamıştım. Ki ben her sene mutlaka 1-2 defa hasta olurdum kışın. Annem de çok korkuyordum hasta olacaksın diye ama maşallah bu sene iyi atlattın demişti. Herkes kendime iyi baktığımı söyleyip duruyordu işte nazar mı aldık nedir? Son 2-3 haftadır bir hastalık furyası başladı bende. İnşallah bu son olur.

Nazar da olabilir ama muhtemelen bahsettiğin gibi eşinden kapmışsın. Bir de insan ne zaman rahata çıkıp kendini salarsa o zaman hasta oluyor daha çok. Sen de izne yeni ayrıldın ya bıraktın muhtemelen kendini ;)

Çok geçmiş olsun canım.. Benimde bi diş tedavim olmuştu ikinci trimesterda. Doktorum adrenalin içeren bi ilaç dışında uyuşturulabileceğini söyledi. Diş doktoru da öyle söylemişti. Çok şükür uyuşturmadan hallettiler dişim ölmüştü çünkü kanalı acısız oldu. Çok kamandırırsa seni aklında olsun..

:KK70:totosunu yesinler.. Maşallah canım.. Gözlerin aydın. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Hele bir gelsin totosundan başlayacağım yemeye az etmedin bana diye 😅🤭 şaka bir yana yakın zaman için tek duam tek niyazım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım 💗

Ben de yolun sonuna bu kadar yaklaşmışken tedbirsiz davranmak istemiyorum o yüzden öyle küçük küçük bölüyorum ki işleri bitmiyorlar. Mesela temizliğe haftaya başlasam üç haftada ancak çıkarım içinden . Ama normalde maksimum üç gün 🤭
Amaaan noolacak..yavaş yavaş yaparsın işte. Ben hep diyorum eski zaman degilki evde kaynana kayınpeder dırdır etsin..keyfimin kahyasi kimse yok hamdolsun. Baktin hiç yapamıyorsun alırsın bi yardımcı 1 güne evi mis yapar verir sana 😎
Daha doğmaya niyeti yok çok şükür buradan bunu anladım 😊 zaten en az bir ay daha uslu uslu dursun içerde. 🤭
Aman sakın erken merken gelmesinler. Zamanlı zamanli gelsinler bizi de darlamasinlar 🤗
Dıs benmde agriyo yaa.mos mor disim cekilcek.dogumdan sonra artk.simdilik cok asiri agrimiyo ama o tarafla yiyemiyorum
Benim dişimde morarmaya başlamış enfeksiyon diğer dış etlerime doğru yayılmaya başlamış :(
arkadaş mayıs bebeklerimizde ağustos kurbanbayramında yani 10-17 ağustosta tatile antalyaya gidlir mi yanar mı çocuk ya da nereye gitmek lazım? bodrum da hep rüzgarlı ve esintili serin oluyor. yer önerisi olan var mı
3 aylık olacak. Onunla her yere gidilir annesi 😍 zaten güneşe çıkarmayacaksın, maksimum dikkat edersen hiç bir şey olmaz.

Canım dişim kurtarilabilecek durunda değil. Kanal tedavisi yapılmış güya ama içerde demekki sinir kalmış, yoksa ağrı olmazdı :( kaplama dişti. Içerde kırıldı kaplaması düştü düşünce de biraz daha kırıldı :( içten bitmiş dedi doktor. Doğumdan sonra çektirip implant yaptıracam inşallah.

Amaaan noolacak..yavaş yavaş yaparsın işte. Ben hep diyorum eski zaman degilki evde kaynana kayınpeder dırdır etsin..keyfimin kahyasi kimse yok hamdolsun. Baktin hiç yapamıyorsun alırsın bi yardımcı 1 güne evi mis yapar verir sana 😎

Aman sakın erken merken gelmesinler. Zamanlı zamanli gelsinler bizi de darlamasinlar 🤗

Benim dişimde morarmaya başlamış enfeksiyon diğer dış etlerime doğru yayılmaya başlamış :KK43:

3 aylık olacak. Onunla her yere gidilir annesi 😍 zaten güneşe çıkarmayacaksın, maksimum dikkat edersen hiç bir şey olmaz.

Canım dişim kurtarilabilecek durunda değil. Kanal tedavisi yapılmış güya ama içerde demekki sinir kalmış, yoksa ağrı olmazdı :KK43: kaplama dişti. Içerde kırıldı kaplaması düştü düşünce de biraz daha kırıldı :KK43: içten bitmiş dedi doktor. Doğumdan sonra çektirip implant yaptıracam inşallah.

Bi şekilde hallolacak hepsi çok da düşünmüyorum aslında . Dediğin gibi başımızda dırdır edenimiz yok yaptığımız işi elestirenimiz yok hem kaliverse ne olur sanki sonra bile halledilir Allah'ın izniyle 👍

kuzum hiç halim yok bugün sağolasın evdeyim böyle bir yorgun bitkin. :(
sanada geçmiş olsun bende doğurayım hemen iki dişime kanal tedavsiné gideceğim inşallah. özeller pahalı devlette var bi tane iyi doktor
idare ediyorum şimdilik. diş kökü kaşınıyor benim.

sermed sermed 31 mayıs okulun kapanma tarihi. ama doktorum da ağacı yukarı o zaman doğar bu bebek demişti. muhtemel doğum 25 mayıs ama. bayram bebeği olacak sanırım.

yerim senin o yeni doğmuş bebeğini. anam doğurmuşta tatile gidiyor bizim kız 🤗💗💗💗
Pisikedii Pisikedii ciğimin dediği gibi 3 aylık olacak heryere gidilir. hemde bir bebekle 😅
ben 2 çocuk bir bebekle o tarihte gideceğim mkısmet olursa. balıkesir tarafına.

n
nazar olurum ben hemen. .kendi kendimi ederim hemde :D
içimden desem ay şükür hasta olmadım bi bakarsın diğer gün yataklık oldum. Allah korusun gitsin gelmesin hastalıklar anneler hasta olmasın yahu 💗💗💗

Back