Hayırlı Günler Kızlar 💗
Ben buralara ugrayana kadar çok şey konuşmuşsunuz hangisini alıntılasam diye şaşırdım o yüzden toplu ve karışık bir mesaj olsun benimki de 😅🤭

Artık geceleri uyuyamıyorum hele ki dün doktor yatarken çok dönüp durma deyince bu gece hep soluma yattım ve resmen çürüdü koptu sol yanım kaba etlerim ağrıyor 😅 oturarak uyumayı bile deniyorum artık. Sabahları erken kalkıyorum uyku tutmayınca o yüzden kahvaltıyı birkaç gündür sabahın nurunda 6.30 da yapıyorum eşimle 😂 sizin kahvaltı yaptığınız saatlerde tekrar acıkıyorum tabi sonra bir tur daha dolanıyorum mutfağı 🤭 kilolar aldı başını gidiyor ama hiç umrumda değil valla kızıma yarasın yeter bana hayatımda ilk kez kilo takıntım yok 😂

Benim kız da bazen çok hareketli bazen sakin başlarda çok endişe ediyordum ama artık üzerinden bir gün geçmedikçe sessizce bekliyorum hanımın keyfini 👍

Bugün hava çok güzel burada ve bu beni gerçekten çok motive ediyor. Hava ağladığı zaman ben de ağlamak istiyorum 😪 yavaş yavaş hazırlıklara devam ediyorum bu gün de. Biraz ütüm var birikmiş onu yapacağım birazdan. 💪 Çok mu uzun yazdım ne idare ediverin gari 🤭

Hayırlı Günler Kızlar 💗
Ben buralara ugrayana kadar çok şey konuşmuşsunuz hangisini alıntılasam diye şaşırdım o yüzden toplu ve karışık bir mesaj olsun benimki de 😅🤭

Artık geceleri uyuyamıyorum hele ki dün doktor yatarken çok dönüp durma deyince bu gece hep soluma yattım ve resmen çürüdü koptu sol yanım kaba etlerim ağrıyor 😅 oturarak uyumayı bile deniyorum artık. Sabahları erken kalkıyorum uyku tutmayınca o yüzden kahvaltıyı birkaç gündür sabahın nurunda 6.30 da yapıyorum eşimle 😂 sizin kahvaltı yaptığınız saatlerde tekrar acıkıyorum tabi sonra bir tur daha dolanıyorum mutfağı 🤭 kilolar aldı başını gidiyor ama hiç umrumda değil valla kızıma yarasın yeter bana hayatımda ilk kez kilo takıntım yok 😂

Benim kız da bazen çok hareketli bazen sakin başlarda çok endişe ediyordum ama artık üzerinden bir gün geçmedikçe sessizce bekliyorum hanımın keyfini 👍

Bugün hava çok güzel burada ve bu beni gerçekten çok motive ediyor. Hava ağladığı zaman ben de ağlamak istiyorum 😪 yavaş yavaş hazırlıklara devam ediyorum bu gün de. Biraz ütüm var birikmiş onu yapacağım birazdan. 💪 Çok mu uzun yazdım ne idare ediverin gari 🤭
Ütü bende de var canım bakalım eve saat kaçta gelip ise başlarım şimdi çıkıyorum sağlık ocağına sonuç almaya gidicem ordan da pazara gidicem sebze alışverişi var ordan da eve bakalım 😅 kolay gelsin sana da canım

En küçük gorumcemin 1 kızı var. 7yil sonra tedaviyle oldu. Şuanda 4 yaşında. Benim 2 numarayı hiç istemiyor. Yanıma oturmasın, o oyuncak benim dokunmasın, bana dokunmasın, yanımdan gitsin falan filan..yürek daralması yani 😒 gücü gücü yetene dayilaniyor işte. Oynayan çocuğu bile ağlatıyor öyle olunca al sana bi dalaş! Gorumcem zaten benim oğlanlara yan baktin diye bile bağıran biri 🤬 ama sen onun şımarık kızına çit edemezsin 😡 ona göre kızı çok paylaşımcı da benim gördüğüm öyle değil :( neyse...
Kız senin görümce gelince niye kalıyor? Hem madem evi de yakın..dönsün ya evine alla allaaa..

Al benden de o kadar :D hiç bir yere gidemiyor 😂

Ha bak tam içimden geçeni yazdın. 2 numara başka yerde durduk yeremi ağlıyor. bak demek birielşndne bişeyi alıyor işte. benim kızma öyle biri oyununu bozsa elindekini alsa al sana kıyamet .

Arabaları yok karşıdan geliyor evi çok yakın sayılmaz ama metroya ile bile 1.5 saati buluyor en fazla oda bi gidiyoruz oraya ama o metroya yollarında gelemiyor çekmiyor halbuki kardeşi beni her yere metro ve otobüs ile götürür. her neyse illa gelince o kadar yolu geldim der kalır en az On gün. ve abilerinden biri araba ile getirir götürür ona ragMen kalıyor. ve annesi istemiyor. ikiside çok yaşlı kv Kp.

Ha bak tam içimden geçeni yazdın. 2 numara başka yerde durduk yeremi ağlıyor. bak demek birielşndne bişeyi alıyor işte. benim kızma öyle biri oyununu bozsa elindekini alsa al sana kıyamet .

Arabaları yok karşıdan geliyor evi çok yakın sayılmaz ama metroya ile bile 1.5 saati buluyor en fazla oda bi gidiyoruz oraya ama o metroya yollarında gelemiyor çekmiyor halbuki kardeşi beni her yere metro ve otobüs ile götürür. her neyse illa gelince o kadar yolu geldim der kalır en az On gün. ve abilerinden biri araba ile getirir götürür ona ragMen kalıyor. ve annesi istemiyor. ikiside çok yaşlı kv Kp.
Bende kv me 2 saatte giderim iki vasıta ile ama kalmak istemem hiç onlar ara mesafe uzak otobüsle uğraşmayin kalın sabah işe giderken bırakalım derler öyle mecbur kalırız iş yeri benim eve yakın olunca aman elimde olsa yürüyerek bile dönmek istiyorum yani bana saçma geliyor bizim arabamız da yok ama saat 1 e kadar otobüsler çalışıyor düzen bozmaya ne gerek var 🙄

Hayırlı Günler Kızlar 💗

oooooo gözümün nuru gelmiş 😍💞💞💞
hoşgeldin kuzum. ne güzel işte ye iç ömürden kaç kez Kilo alıp mutlu olmak var Allah aşkına 🤗
bende ütü yapsammı ki aklıma soktun 😘

Bende kv me 2 saatte giderim iki vasıta ile ama kalmak istemem hiç onlar ara mesafe uzak otobüsle uğraşmayin kalın sabah işe giderken bırakalım derler öyle mecbur kalırız iş yeri benim eve yakın olunca aman elimde olsa yürüyerek bile dönmek istiyorum yani bana saçma geliyor bizim arabamız da yok ama saat 1 e kadar otobüsler çalışıyor düzen bozmaya ne gerek var 🙄

kuzum ve annesi sese dayanamayınca kadıncağıza kızıyor. ysşlı kadın yani olut p kadsr. gene iyi idare ediuor valla.ne gerek var az empati kv benim kızı daha çok seviyor sessiz diye. ama biz orda en fazla 3 saat oturuyoruz. odada kızà karışan eden olmasa sesi çıkmaz . iyi bir kızcağız ama işte ortası yok. sende ben gibisin kalamam. memlekete gidiyorum çok gezerim 20 gün kalırım onda bile Son gondermek yeter dedirtiyor bana. ki en az 3 bpn masraf yapıp gidiyorum é 20 gün normal oluyor.

Hayırlı Günler Kızlar 💗

uyku konusunda Allah yardımcin olsun zor kuzum benim. yat istediğin şekilde. oku bol bol. O kordandan hiçbişey olma biiznillah.

Al benden de o kadar şimdi fırsatım var ama çıkıp alışveriş yapasım gelmiyor hep erteliyorum ☺️
kızlar kendinize özel alışveriş yapın ya. az özenle böyle şevkle. alın bikaç takım pijama veya işte be bileyim başörtüsü veya takı. hevesle bekleyelim ki güzel hayaller kuralım. ben aldım ya hemde ne heveslerle. Allahım o güzel günleri sağlıkta yaşamayı nasip etsin. hele sizin 1.2.bebek daha keyifli olur inşallah.

kızlar kendinize özel alışveriş yapın ya. az özenle böyle şevkle. alın bikaç takım pijama veya işte be bileyim başörtüsü veya takı. hevesle bekleyelim ki güzel hayaller kuralım. ben aldım ya hemde ne heveslerle. Allahım o güzel günleri sağlıkta yaşamayı nasip etsin. hele sizin 1.2.bebek daha keyifli olur inşallah.
Canım doğru söylüyorsun ama karnım çok şişmediği zaman vaktim olmadı şimdi vakit var ama gözüm korkuyor alışveriş merkezine bir yere gitmeye uzun süre ayakta durmak yürümek beni zorluyor çatı ağrım ve kalça ağrım oluyor. Hevesim çok var internetten aldım birkaç şey bakalım mecbur çıkıcam bi kendime geleyim de.

Canım doğru söylüyorsun ama karnım çok şişmediği zaman vaktim olmadı şimdi vakit var ama gözüm korkuyor alışveriş merkezine bir yere gitmeye uzun süre ayakta durmak yürümek beni zorluyor çatı ağrım ve kalça ağrım oluyor. Hevesim çok var internetten aldım birkaç şey bakalım mecbur çıkıcam bi kendime geleyim de.

internette neler aldın bakem 🤗😍

benim kız çok hıçkırıyor sizinkilerde öylemi. burdan anlıyorum ki baş aşağı duruyor.

Hifaa Hifaa karapisso karapisso ütüyü yaptım da geldim kızlar darısı başınıza 💪🤭 bu hafta biraz daha hızlı geçiyor sanki bana. Ne ara Çarşamba oldu anlamadım havalar güzelleşince zaman da daha hızlı akmaya başladı sanki. Zaten zaman çabuk geçsin de prensesime hayırlısıyla kavuşayim istiyorum. 😍

Hayırlı Günler Kızlar 💗

Merhaba, neden dönüp durma dedi doktorunuz kordon yüzünden mi? bir alakası var mıymış ki? ben de çok dönüyorum geceleri bir sağ bir sol rahat edemiyorum bir türlü... benim kız da aynı sizinki gibi bazen çok hareketli bazen çok sessiz... yavaş yavaş ben de panik yapmamaya başladım. :)

internette neler aldın bakem 🤗😍

benim kız çok hıçkırıyor sizinkilerde öylemi. burdan anlıyorum ki baş aşağı duruyor.

ben hıçkırığı ilk defa dün hissettim galiba... aşağılarda hissettim ama emin değilim dönmüş olduğuna, sanki kafası hala sağ tarafımda ortada gibi. İnşallah dönmüştür tabi, normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum ben. Hayırlısı tabi sağlıkla gelsin de...

Merhaba, neden dönüp durma dedi doktorunuz kordon yüzünden mi? bir alakası var mıymış ki? ben de çok dönüyorum geceleri bir sağ bir sol rahat edemiyorum bir türlü... benim kız da aynı sizinki gibi bazen çok hareketli bazen çok sessiz... yavaş yavaş ben de panik yapmamaya başladım. :)

Evet canım kordon yüzünden. Kordonu başının yanında şu anda. Ben dönüp durdukça onun pozisyon değiştirme olasılığı çoğalıyor o yüzden. Gerçi bebek eğer içeride yönünü değiştirecekse hareketsiz bile kalsan bir önemi olmaz yapacağını yapar ama ben tetikleyici sebep olmak istemiyorum :KK66: kontrole gidene kadar çok dikkat etmiyordum açıkçası uyuma şeklime sağıma yatıp uzun uzun öyle kaldığım da oluyordu ama doktor öyle deyince biraz korkmadım değil. Sonra birkaç video izledim de rahatladım. Zaten şu anda dolanma yok çok şükür :KK66:

Daha dün dedimki arkadaşıma , insanın evladına olan tahammülü başka çocuğa karşı olmuyor. Allahın işi işte. başkasının evladı öyle ağlasa sen ölmüştün çoktan :KK70:
iştee başkalarıda senin evladının mızmızlığını çekemiyor. dediğin gibi eşin ve evlatların sana yeter. benim Ailem bile istemiyor ses yapan çocuğu daha değil eş Dost. hatta eş Dost daha anlayışlı diyebilirim kayınvalidem bile. ki biz burda birlikteyiz ama memlekete ayda yılda bir gidiyorum çok abarttılar sesli oyun oynamaları bile rahatsız etti. Allah muhtaç etmesin.

10 dk bi tekme bile iyi bildiğim kadarıyla 1 saatte 10 tekme atması gerekiyor. belki yoruldun bebekte yoruldu?

doktoruma sordum abartma dedi zaten sorun yok 27 dakikada 10 tekme zaten süper dedi:110:

ben hıçkırığı ilk defa dün hissettim galiba... aşağılarda hissettim ama emin değilim dönmüş olduğuna, sanki kafası hala sağ tarafımda ortada gibi. İnşallah dönmüştür tabi, normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum ben. Hayırlısı tabi sağlıkla gelsin de...

benim 32 hafta da dönme mönme yok ters taklalar atıyor hatta. dönmesi mi gerekiyordu

Back