• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın hanımlar bi sorum olacaktı. normalde bebeğim 9-10 arası dehşet hareketli olur. dün de balık gibiydi. ama akşamdan beri o kadar seyrek tekme atıyor ki çok endişe ediyorum. normalde mesela 10 tekmeyi 10 dakika olmadan atıyorsa şimdi saydım 10 tekmeyi 27 dakikada attı. bi şey olmuş olabilir mi? doktor kontrolüm cuma günü.

Hayırlı sabahlar kızlar.
oğlum dün gece çok geç uyudu diye sabah okula gözleri kapalı gitti :)
sizler nasılsınız 💗💗💗💗💗
benim burnum akıyor gene.. bütün gece burnumun kaşıntısıyla akmasıyla kızımın aşağı baskı yapmasıyla uyanıp durdum elhamdülillah 💞

sizler kaç gibi kahvaltı yapıyorsunuz?
ben bu aralar çok geç yapıyorum.
iştahım yok sonra aniden midem gurulduyor, yiyorum yoksa gitmiyor.

Bildiğim kadarıyla normal canım benim ki de öyle bazen çok hareketli bazen de çok hareketsiz merhabask merhabask

canım bazı bebekler çok hareketli. benim kızım 30 haftadan sonra güzel başladı. yani daha net ve sık. hatta bazen gene sesi çıkmıyor akşama kadar alıştım artık. inan ilk başlarda çok endişe ettim hatta 3.bebek ama neden hissetmiyorum dedim 24.haftalara kadar yoktu şimdi çok sakin arada bi çok hareketli.

günaydın hanımlar bi sorum olacaktı. normalde bebeğim 9-10 arası dehşet hareketli olur. dün de balık gibiydi. ama akşamdan beri o kadar seyrek tekme atıyor ki çok endişe ediyorum. normalde mesela 10 tekmeyi 10 dakikda atıyorsa şimdi 10 dakikada 1 tekme belki atıyor. bi şey olmuş olabilir mi? doktor kontrolüm cuma günü.
Bildiğim kadarıyla çok normal. Nasilki bizim günümüz günümüze uymuyor karnimizda bile olsa onunda uymayabilir 🤭 biraz dinlen,2 bardak su iç, muz ballı yoğurt falan ye sonra bak bakalım neler yapıyor ☺
Daha dün dedimki arkadaşıma , insanın evladına olan tahammülü başka çocuğa karşı olmuyor. Allahın işi işte. başkasının evladı öyle ağlasa sen ölmüştün çoktan :KK70:
iştee başkalarıda senin evladının mızmızlığını çekemiyor. dediğin gibi eşin ve evlatların sana yeter. benim Ailem bile istemiyor ses yapan çocuğu daha değil eş Dost. hatta eş Dost daha anlayışlı diyebilirim kayınvalidem bile. ki biz burda birlikteyiz ama memlekete ayda yılda bir gidiyorum çok abarttılar sesli oyun oynamaları bile rahatsız etti. Allah muhtaç etmesin.

10 dk bi tekme bile iyi bildiğim kadarıyla 1 saatte 10 tekme atması gerekiyor. belki yoruldun bebekte yoruldu?
Ağlama sesine o kadar alıştım ki duymuyorum sanki 😒 geçen gün gorumcemin kızı kv gitmiş. Anneanne ayşe yengemi arayalım da gelsin demiş kv ayy yok yok yok hamza çok ağlıyor sessiz sessiz oturalım,2 kelime ettirmiyor demiş o sırada bende kapının zilini çaldım beni görünce hortlak görmüş gibi oldu 😂 başka bi zaman da başka Gorumcem kızıyla kv gidiyor kızı yengemi arayalım da gelsin demiş aynı cümleyi o da kurmuş zili çalınca kapıyı ben açtım yine şok şok şok 🤣 insanlar beni seviyor aslında ama cocuum çok sesli ve sıkıntılı naapalim 😬
Hayırlı sabahlar kızlar.
sizler nasılsınız 💗💗💗💗💗
benim burnum akıyor gene.. bütün gece burnumun kaşıntısıyla akmasıyla kızımın aşağı baskı yapmasıyla uyanıp durdum elhamdülillah 💞

Benim 1 numara uykuya baya düşkün. Geçen gün bana 'az uyuduğum zaman çok sinirli oluyorum herkese kızıyorum ben artık erken yatacam ' dedi 😳 sanki ben zorla geç yatırıyormuşum gibi 😅
Kahvaltıyı 9.30-10 gibi yapıyorum genelde. bazen daha geç bazen daha erken de olabiliyor tabi.

Ooo günün baya bi yoğun geçmiş. Eve dönesiye 40 kapı yaptım derim ben,seninkide öyle olmuş 🤭 benim 2 numara gittigim hiç bir yerde doğru düzgün durmuyor, cok karistiriyor her yeri kurcaliyor,onlari yapmazsa aşırı derecede ağlıyor :KK43: O yüzden kimse beni bir yere çağırmıyor artık 😒
Dişimyine şişti doktora gittim antibiyotik başladı. Eczaneden alırken tartıldım 60i gördüm. Doğurana kadar 65 falan olurum belkide daha fazla 😬 Eşim de bana takiliyor..oh oh oh maşallah maşallah diyo..baloncu amca kaç balonun var diye soruyor eşşek yaaa 😂 allah'ım ömrünü sağlıklı uzun etsin ❤

Zaman geçtikçe daha çok yoruluyorum. Vücudum kiloya alışkın olmadığı için bu kilolar da beni yoruyor :KK43: neyse doğurunca her şey düzelecek inşallah ❤
Ne güzel bir hafta planın var. Ben artık pek bir yere girmiyorum. Davet edenler belli..bana gelin diyorum genelde. 2 numara baya zorlu sıkıntılı bir çocuk o yüzden kimse bizi istemiyor 🙄 naapalim? Kader böyle..hamdolsun kimseye ihtiyacım yok. Eşim evlatlarim bana yeter ❤
Hay maşallah 65 çok iyi canım valla bende önceki hamileliğimde de 80i gördüm bu sefer de böyle oldu 8 hafta da bı 10 kilo almam inşallah 🙄
Sizi istemeyenler utansın canım kendi ayiplari 😉❤️

Hayırlı sabahlar kızlar.
sizler nasılsınız 💗💗💗💗💗

Günaydın canım ❤️ Allah'ım bugunümüz den geri koymasin 😍
Bizde saat 10dan sonra yapıyoruz kahvaltı çünkü 10 da kalkiyoruz kızımla 😊 ama erken kalktığımızda erken yapıyoruz açken çok midem bulanıyor maalesef 😣

Bildiğim kadarıyla çok normal. Nasilki bizim günümüz günümüze uymuyor karnimizda bile olsa onunda uymayabilir 🤭 biraz dinlen,2 bardak su iç, muz ballı yoğurt falan ye sonra bak bakalım neler yapıyor ☺

Ağlama sesine o kadar alıştım ki duymuyorum sanki 😒 geçen gün gorumcemin kızı kv gitmiş. Anneanne ayşe yengemi arayalım da gelsin demiş kv ayy yok yok yok hamza çok ağlıyor sessiz sessiz oturalım,2 kelime ettirmiyor demiş o sırada bende kapının zilini çaldım beni görünce hortlak görmüş gibi oldu 😂 başka bi zaman da başka Gorumcem kızıyla kv gidiyor kızı yengemi arayalım da gelsin demiş aynı cümleyi o da kurmuş zili çalınca kapıyı ben açtım yine şok şok şok 🤣 insanlar beni seviyor aslında ama cocuum çok sesli ve sıkıntılı naapalim 😬

Benim 1 numara uykuya baya düşkün. Geçen gün bana 'az uyuduğum zaman çok sinirli oluyorum herkese kızıyorum ben artık erken yatacam ' dedi 😳 sanki ben zorla geç yatırıyormuşum gibi 😅
Kahvaltıyı 9.30-10 gibi yapıyorum genelde. bazen daha geç bazen daha erken de olabiliyor tabi.
ahahaaa adama bak sen. maşallah çok biliyorlar uyusun erkenden mademmm ;)
işte seni seviyorlar ama kendilerince haklılar valla bende görümcemin iki tane çok ağlayan kızLarına tahammül edemiyorum, benimki çok ağlamaz ama onun küçüğü. .Allah ona yardım etsin. annesi bile başka odaya gidiyor. .çocuk her sofra serildiğinde karnı yokken bile ağlıyor :)
birde sebebi belli evlerini istiyorlar . grmcem şehir içinde ama gelince 2 haftaya yakın kalıyor 😕

Hay maşallah 65 çok iyi canım valla bende önceki hamileliğimde de 80i gördüm bu sefer de böyle oldu 8 hafta da bı 10 kilo almam inşallah 🙄
Sizi istemeyenler utansın canım kendi ayiplari 😉❤️
bende 66 kiloyum bakalım kaçta kapatavağız tükkanı :D

Hayırlı sabahlar kızlar.
sizler nasılsınız 💗💗💗💗💗

Günaydın canım. Benim oğlan da bu gece çok hareketliydi. Bugün de tekmeleyip duruyor. Kahvaltıyı normalde çalıştığım zamanlar erken yapıyordum ama artık ben de geç saate kalıyorum. Bugün annemde kahvaltıdayım bu saate kaldık komşularını çağırmıştı onları bekledik. Ben de acıktım da oğlum daha çok acıktı sanki yemeğe başlayana kadar tekmeledi.

Günaydın canım. Benim oğlan da bu gece çok hareketliydi. Bugün de tekmeleyip duruyor. Kahvaltıyı normalde çalıştığım zamanlar erken yapıyordum ama artık ben de geç saate kalıyorum. Bugün annemde kahvaltıdayım bu saate kaldık komşularını çağırmıştı onları bekledik. Ben de acıktım da oğlum daha çok acıktı sanki yemeğe başlayana kadar tekmeledi.
ohhh mis geç yedin iyi ye bari.:)

Sizi istemeyenler utansın canım kendi ayiplari 😉
Boyum kısa benim, 158im. 48-49 kilodan bu kilolara gelince ve kiloyu büyük oranda belden aşağıdan alınca devlesmis gibi hissediyorum. Şimdi yine karnım var belli olmuyor. Doğumdan sonra kocaman bir popo ve irice bacaklar beni bekliyor 😅
2 hamileligimde de 49 ile başladım 61 ile doğurdum. Bunda da 48 ile başladım ama 61 oldum bile. Doğuma kadar 65 falan olurum işte.. Daha fazla olmam inşallah :(
Valla ilk başta bi üzüldüm istemiyorlar bizi diye..sonra amaaan dert ettigim şeye bak dedim. Geçici günler bunlar..rabbim başka dert vermesin inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız son hazırlıklar nasıl gidiyor :halay:
Çok şükür iyiyiz biz. Ben pek hazırlık falan yapmıyorum 😁 daha çok var yaa..1.de 37de hazırladım 39da doğdu,2.de 36da hazırladım 37de doğdu 😅 giysileri yıkayıp ütülemek yerleştirmek 2 günümü almaz. Temizlik iside kolay..rahatım yaaa 😆

bende 66 kiloyum bakalım kaçta kapatavağız tükkanı :KK70:
Boyum kısa benim, 158im. 48-49 kilodan bu kilolara gelince ve kiloyu büyük oranda belden aşağıdan alınca devlesmis gibi hissediyorum. Şimdi yine karnım var belli olmuyor. Doğumdan sonra kocaman bir popo ve irice bacaklar beni bekliyor 😅
2 hamileligimde de 49 ile başladım 61 ile doğurdum. Bunda da 48 ile başladım ama 61 oldum bile. Doğuma kadar 65 falan olurum işte.. Daha fazla olmam inşallah :KK43:
Valla ilk başta bi üzüldüm istemiyorlar bizi diye..sonra amaaan dert ettigim şeye bak dedim. Geçici günler bunlar..rabbim başka dert vermesin inşallah.

Çok şükür iyiyiz biz. Ben pek hazırlık falan yapmıyorum 😁 daha çok var yaa..1.de 37de hazırladım 39da doğdu,2.de 36da hazırladım 37de doğdu 😅 giysileri yıkayıp ütülemek yerleştirmek 2 günümü almaz. Temizlik iside kolay..rahatım yaaa 😆
O değilde kendimi taşıyamıyorum derdim o 🤣
Of bide daha temizlik işi var Allah'ım napcam ben ya 😅

ahahaaa adama bak sen. maşallah çok biliyorlar uyusun erkenden mademmm :KK66:
işte seni seviyorlar ama kendilerince haklılar valla bende görümcemin iki tane çok ağlayan kızLarına tahammül edemiyorum, benimki çok ağlamaz ama onun küçüğü. .Allah ona yardım etsin. annesi bile başka odaya gidiyor. .çocuk her sofra serildiğinde karnı yokken bile ağlıyor :)
birde sebebi belli evlerini istiyorlar . grmcem şehir içinde ama gelince 2 haftaya yakın kalıyor 😕
En küçük gorumcemin 1 kızı var. 7yil sonra tedaviyle oldu. Şuanda 4 yaşında. Benim 2 numarayı hiç istemiyor. Yanıma oturmasın, o oyuncak benim dokunmasın, bana dokunmasın, yanımdan gitsin falan filan..yürek daralması yani 😒 gücü gücü yetene dayilaniyor işte. Oynayan çocuğu bile ağlatıyor öyle olunca al sana bi dalaş! Gorumcem zaten benim oğlanlara yan baktin diye bile bağıran biri 🤬 ama sen onun şımarık kızına çit edemezsin 😡 ona göre kızı çok paylaşımcı da benim gördüğüm öyle değil :( neyse...
Kız senin görümce gelince niye kalıyor? Hem madem evi de yakın..dönsün ya evine alla allaaa..
Gitmiyor valla hiç kipirdayasim gelmiyor o konuda :KK48: günaydın bu arada canım ❤
Al benden de o kadar :D hiç bir yere gidemiyor 😂

benim eksikler bitti. doğuma hazırım :)
çok şükür iyiyiz sen nasılsın ?
Pisikedii Pisikedii çok şükür canım bende dün ev temizliğini bitirdim halılarımı falan hep yıkattım geldi sağolsun kaynanam yardım etti ama mahvoldum yerimden kıpırdayamıyorum yorgunluktan bütün eksiklerimiz bitti sayılır kızımın herşeyi hazır hastane çantamız falanda dağıtılacak hediyelerimi hazırlıyorum :dua:

Back