kuzum ve annesi sese dayanamayınca kadıncağıza kızıyor. ysşlı kadın yani olut p kadsr. gene iyi idare ediuor valla.ne gerek var az empati kv benim kızı daha çok seviyor sessiz diye. ama biz orda en fazla 3 saat oturuyoruz. odada kızà karışan eden olmasa sesi çıkmaz . iyi bir kızcağız ama işte ortası yok. sende ben gibisin kalamam. memlekete gidiyorum çok gezerim 20 gün kalırım onda bile Son gondermek yeter dedirtiyor bana. ki en az 3 bpn masraf yapıp gidiyorum é 20 gün normal oluyor.
Benim kv kp elinde olsa yanımıza taşının tekrar diyorsa ben kendimi zor kurtardım Allah göstermesin diyorum ama cidden benim bile fazla sesi kafam goturmezken yazık yaşlı başlı insanlara karşıdan gelince herhalde kıta değiştirdim moduna giriyor senin görümce Allah'ım akıl fikir versin 😅 senin gibi uzun yoldan gelse ailesine bi sürü masraf neyin yapıp normal de bu türlüsü acayip :olamaz:
Al benden de o kadar şimdi fırsatım var ama çıkıp alışveriş yapasım gelmiyor hep erteliyorum ☺
Kalk kız ben pazardan biseyler aldım geldim bak kendime elimde herşeye yapışan kızımla sende basarabilirsin 😁 üstüne bide benimle yarım saat çene kavgası yaptı sıpa bende bunu alacam anne kendime banane diye 😁
kızlar kendinize özel alışveriş yapın ya. az özenle böyle şevkle. alın bikaç takım pijama veya işte be bileyim başörtüsü veya takı. hevesle bekleyelim ki güzel hayaller kuralım. ben aldım ya hemde ne heveslerle. Allahım o güzel günleri sağlıkta yaşamayı nasip etsin. hele sizin 1.2.bebek daha keyifli olur inşallah.
Ay inşallah Allah'ım güzel günlerde kullanmak nasip etsin ❤️😊

benim 32 hafta da dönme mönme yok ters taklalar atıyor hatta. dönmesi mi gerekiyordu
Baş aşağı durması gerekiyor gebelik takvimindeki gibi son haftalarda kadar dönebilir normal doğum pozisyonuna

Baş aşağı durması gerekiyor gebelik takvimindeki gibi son haftalarda kadar dönebilir normal doğum pozisyonuna

hmm benimki gayet yanlamasına yatoyor bence çünkü tekmeleri bi sağda hissediyorum bi solda

kızlar merhaba ;kontrole gittim ben karın çevresi 1 hafta geriden geliyor miniğimin,çok anormal değil dedi ama bilemedim ne yapmalıyım

çok dert etmeyin bence benimki de 1 hafta önde gidiyor doktor önemli değil dedi

internette neler aldın bakem 🤗😍

benim kız çok hıçkırıyor sizinkilerde öylemi. burdan anlıyorum ki baş aşağı duruyor.
Öyle çok bir şey almadım aslında bebeğin kıyafetlerini filan hep internetten hallettim çoğunlukla. Kapı süsü, takı yastığı, hediyelik sepetini yaptırdım. Hastane odası süslemek için uygun fiyata bir tanıdık buldum onu ayarladım. Çikolata ve hediyeliklerim kaldı onlara bakıyorum bir yandan. Lohusa pijama takımı aldım ama asıl gecelik sabahlık takımını hala beğenemedim. Bebişin çoğu eşyası bitti. Arabası, puseti, küveti ıvır zıvırları. Odasını sipariş verdim o da bitmek üzere bu hafta boyayacağız yerleştirdikten sonra eksikleri görüp ona göre tekrar çıkacağım alışverişe. Ateşölçer, sallanan anakucağı, telsiz kamera vs kaldı onları da internetten alıyorum. Asıl gerekli olanları tamamladım gibi kalanlar sonrasında da hallolabilecek şeyler. Acil olarak kendim için olanlar kalmış. 😀 Lohusa tacı, terliği vs ama internette beğenemiyorum bir türlü istediğim gibi yok. Ya çok kokoş ya da çok sade arasını bulamadım. Çıkıp bir görmem lazım inşallah havalar güzel gider de rahatça yaparım kalan alışverişimi. Ben hıçkırık gibi bir şeyler hissettim ama emin olamadım. Düzenli ve kısa aralıklarla olan hareketleri oluyor tahminimce odur diyorum. Ama çok hıçkırmıyor benimki☺️

Hifaa Hifaa karapisso karapisso ütüyü yaptım da geldim kızlar darısı başınıza 💪🤭 bu hafta biraz daha hızlı geçiyor sanki bana. Ne ara Çarşamba oldu anlamadım havalar güzelleşince zaman da daha hızlı akmaya başladı sanki. Zaten zaman çabuk geçsin de prensesime hayırlısıyla kavuşayim istiyorum. 😍
Aynen canım ya havalar güzelleştikçe daha hızlı geçiyor sanki zaman..Bizleri bugünlere ulaştıran Rabbime şükürler olsun..

Öyle çok bir şey almadım aslında bebeğin kıyafetlerini filan hep internetten hallettim çoğunlukla. Kapı süsü, takı yastığı, hediyelik sepetini yaptırdım. Hastane odası süslemek için uygun fiyata bir tanıdık buldum onu ayarladım. Çikolata ve hediyeliklerim kaldı onlara bakıyorum bir yandan. Lohusa pijama takımı aldım ama asıl gecelik sabahlık takımını hala beğenemedim. Bebişin çoğu eşyası bitti. Arabası, puseti, küveti ıvır zıvırları. Odasını sipariş verdim o da bitmek üzere bu hafta boyayacağız yerleştirdikten sonra eksikleri görüp ona göre tekrar çıkacağım alışverişe. Ateşölçer, sallanan anakucağı, telsiz kamera vs kaldı onları da internetten alıyorum. Asıl gerekli olanları tamamladım gibi kalanlar sonrasında da hallolabilecek şeyler. Acil olarak kendim için olanlar kalmış. 😀 Lohusa tacı, terliği vs ama internette beğenemiyorum bir türlü istediğim gibi yok. Ya çok kokoş ya da çok sade arasını bulamadım. Çıkıp bir görmem lazım inşallah havalar güzel gider de rahatça yaparım kalan alışverişimi. Ben hıçkırık gibi bir şeyler hissettim ama emin olamadım. Düzenli ve kısa aralıklarla olan hareketleri oluyor tahminimce odur diyorum. Ama çok hıçkırmıyor benimki☺️

halletmişsin çoğunu tatlım. sağlıkla kullanırız hepsini inşallah. zamanında güzelce 💖
Aynen canım ya havalar güzelleştikçe daha hızlı geçiyor sanki zaman..Bizleri bugünlere ulaştıran Rabbime şükürler olsun..

şükürler olsun 🤗💕💕💕
bana çok hızlı geçmiyor hala 30.haftadayım :D
bazen çok hızlı bazen sanki bitmeyecek gibi aslında ikisi bir arada 😊

kızlar merhaba ;kontrole gittim ben karın çevresi 1 hafta geriden geliyor miniğimin,çok anormal değil dedi ama bilemedim ne yapmalıyım

yani yanlış anlama ama bu doktorlar neden bu kadar ayrıntıyı anlatır hastalarına. sonra sorun değil aslında der geri çekilirler.
geçen bi arkadaşa gene bacakları hafta olarak geri ama sorun değil demişti. bana göre bunu bize söylemelerine gerek yok. sonuçta stres olmaktan başka bişey değil. benimki 2 hafta küçüktü onda bile doktor Normalmi değilmi anlamak için birdhaaki kontrolde anlarız dedi. beni motive etti çıkarken bile minyondur bence dedi.
sana ne yapman gerektiğini söyledimi doktorun. yani mesela besleenme ile ilgili değişecek birşeym
bana bol dinlenme muz badem ceviz meyve ye demişti.

Benim kv kp elinde olsa yanımıza taşının tekrar diyorsa ben kendimi zor kurtardım Allah göstermesin diyorum ama cidden benim bile fazla sesi kafam goturmezken yazık yaşlı başlı insanlara karşıdan gelince herhalde kıta değiştirdim moduna giriyor senin görümce Allah'ım akıl fikir versin 😅 senin gibi uzun yoldan gelse ailesine bi sürü masraf neyin yapıp normal de bu türlüsü acayip :olamaz:

Kalk kız ben pazardan biseyler aldım geldim bak kendime elimde herşeye yapışan kızımla sende basarabilirsin 😁 üstüne bide benimle yarım saat çene kavgası yaptı sıpa bende bunu alacam anne kendime banane diye 😁

Ay inşallah Allah'ım güzel günlerde kullanmak nasip etsin ❤️😊

yà işte bazen anlamıyor insan karşıdakini içini ne yaşadığını. kendince anasının evi ve istediği zaman gelebilir. 😅
maşallah analı kızlı güzel pazar alışverişiİ yapmışınız.

yà işte bazen anlamıyor insan karşıdakini içini ne yaşadığını. kendince anasının evi ve istediği zaman gelebilir. 😅
maşallah analı kızlı güzel pazar alışverişiİ yapmışınız.
😁 Hiç sorma çok güzel pazar alışverişi yaptık herkes bize güldü bizim alışveriş herkese çok iyi geldi 😁😁😁😁😁😁

Kızlar gittim sohbete.
çok kalabalık değildi harika oyuncaklar vardı kızımın en sevdiği minik mutfak ev Vs.
neyse çıkarken hanımefendi çıkmayalım evde oturalım dedi. arkadaş araba ile aldı. daha biner binmez, anneme küstüm benİ zorla çıkarttı dedi ben şok 😛
evden isteyerek çıktı çünkü.
sonrası malum gittik orda ağla ağla neden geldik beye geldik. hiçbişeyle oynamadı. abisinin okulu hemen karşıda, abim gelsin ben gideyim. velhasıl günüm zor geçti. .şimdi yorgun uykulu halsizim. ve yarınki kahvaltıyada gelemeyecekmiş 🤔
ay ben napayım ya.
bu kız 2.5 yaşında
ne çok biliyorlar pes!

Amiiiiin canım 💗 Bugün acaip şevke geldim hastane çantası hazırlıyorum 😅 biraz erken oldu aslında ama dursun kenarda dedim erteledikce değişen bir şey olmayacak zaten. Hem ne ekleyecegim ne çıkaracağım sakin kafayla daha doğru kararlar veririm inşallah 😊

A asitane161719 maşallah ütü işi bitmiş. zaman geçsin tabi gelsin fıstık prensesin. bu sabah hepinize ayrı ayrı dua ettim namazdann sonra. hepinize hemde 🤗
dedim hep böyle tek tek dua etmeyi nasip etsin Rabbim.

Oyy canım Rabbim gani gani razı olsun dualarına Hüsnü kabul ile icabet buyursun . Zaman daraldıkça en büyük ihtiyacımın hayır dua olduğunu hissediyorum. 💗

Kızlar gittim sohbete.
çok kalabalık değildi harika oyuncaklar vardı kızımın en sevdiği minik mutfak ev Vs.
neyse çıkarken hanımefendi çıkmayalım evde oturalım dedi. arkadaş araba ile aldı. daha biner binmez, anneme küstüm benİ zorla çıkarttı dedi ben şok 😛
evden isteyerek çıktı çünkü.
sonrası malum gittik orda ağla ağla neden geldik beye geldik. hiçbişeyle oynamadı. abisinin okulu hemen karşıda, abim gelsin ben gideyim. velhasıl günüm zor geçti. .şimdi yorgun uykulu halsizim. ve yarınki kahvaltıyada gelemeyecekmiş 🤔
ay ben napayım ya.
bu kız 2.5 yaşında
ne çok biliyorlar pes!

Kuzum benim yaaa annesi sana duygularını isteklerini kanıtlamaya çalışıyor sanki ben ne istediğimi biliyorum der gibi 🤭 bir süre suyuna gitmeni tavsiye ederim karakter şekillendiriyor şu anda küçük hanım. Kendisini değerli hissederse eminim bu tafralar uzun sürmez 😅

halletmişsin çoğunu tatlım. sağlıkla kullanırız hepsini inşallah. zamanında güzelce 💖

şükürler olsun 🤗💕💕💕
bana çok hızlı geçmiyor hala 30.haftadayım :KK70:
bazen çok hızlı bazen sanki bitmeyecek gibi aslında ikisi bir arada 😊

yani yanlış anlama ama bu doktorlar neden bu kadar ayrıntıyı anlatır hastalarına. sonra sorun değil aslında der geri çekilirler.
geçen bi arkadaşa gene bacakları hafta olarak geri ama sorun değil demişti. bana göre bunu bize söylemelerine gerek yok. sonuçta stres olmaktan başka bişey değil. benimki 2 hafta küçüktü onda bile doktor Normalmi değilmi anlamak için birdhaaki kontrolde anlarız dedi. beni motive etti çıkarken bile minyondur bence dedi.
sana ne yapman gerektiğini söyledimi doktorun. yani mesela besleenme ile ilgili değişecek birşeym
bana bol dinlenme muz badem ceviz meyve ye demişti.
baş ve bacak haftayla uyumlu karın çevresi 1 hafta geri beslenmene dikkat et dedi zayıf bir Bebek de olabilir dedi canım ben vitamini kesmiştim 1 aydır tekrar başlıcam sanırım

Kuzum benim yaaa annesi sana duygularını isteklerini kanıtlamaya çalışıyor sanki ben ne istediğimi biliyorum der gibi 🤭 bir süre suyuna gitmeni tavsiye ederim karakter şekillendiriyor şu anda küçük hanım. Kendisini değerli hissederse eminim bu tafralar uzun sürmez 😅

kız ne diyon, bacak kadar kıza bakıp evde otur diyon ama :D

planları bozan kız . valla oğlum gezme için bayılıyor hiç bana yapışmaz. bu kız korktu 2 hafta önce ne olduysa sonra oldu
matkap sesinden korktu sonra insanlardan korkmaya başladı. yarınki gurup hep görüştüğümüz anneler. inşallah yabancılık çekmez 😣
yoksa gene zor olacak.

ohhh senle hastane çantanda hazır
şükürler olsun bu günlerimize 🤗💞💞💞

bende Son 2 ay 10 gün.
kader kısmet bakarsın üst üste gelirler. çok aşağıda benim kız. belki 40 haftayı beklemez. abisi 38.haftada geldi..kızım 41.haftada. bunu merakla bekliyoruz 😍🤗💞💞💞

Oyy canım Rabbim gani gani razı olsun dualarına Hüsnü kabul ile icabet buyursun . Zaman daraldıkça en büyük ihtiyacımın hayır dua olduğunu hissediyorum. 💗

Sana bir hadisi şerif söylicem 💕💕💕
Rasûlullah (sav) diyorki, bir kimse aklınıza gelirse hemen dua edin
Rabbin onun hayır muradını senin lisanın ile kabul buyuracak demektir bu 💞💞💞
Aklıma kim gelse hemen ellerimi açar dua ederim bu hadisi şerifi öğrendiğimden beri. Sen Hep aklımdasın

Sonra topikte kimin ne hastalığı olsa aklıma geliyor dua ediyorum heMen
Mevlam kabul buyursun hayırlısıyla 🤗

Dünya ahiret göz aydınlığı olacak evlatalrımız olsun canım benim. emkler iki taraf için olsun kazananlardan olmak ümidiyle 🤗

Kalk kız ben pazardan biseyler aldım geldim bak kendime elimde herşeye yapışan kızımla sende basarabilirsin 😁 üstüne bide benimle yarım saat çene kavgası yaptı sıpa bende bunu alacam anne kendime banane diye
😀Ben de gidicem pazara canım en yakın zamanda, kumaş filan bakmam lazım. İyi yapmışsın tek başına gitmektense kızınla gitmek çok daha iyi ne güzel ileride sana yoldaş olacak. ☺️

Back