• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A asitane161719 gözün aydın. O totoyu sıvazlagitsin az öte :D
işini gücünü yavaş yavaş yapıyorsun şükürler olsun. bende ev küçük olunca elim sekli bi büyük işte. kaç kez cam perde temizliği yaptım. küçük ev bu konuda kolay ama çok sık dağılıyor orası zor. dolap düzeni yaptım geçenlerde leylunehar leylunehar dolap düzenlemesi dedi aklıma geldi . güya yaptım ama mevsim geçişi olduğu için gene bi temizlik ister verilecekler çıkar muhtemelen.
akşama kayınvalideME yemeğe gideceğim Allahtan iş yaptım bugun yemek yapma telaşım yok. bi halsizlik yorgunum. halbuki sabah erkenn uyandım kahvaktı yapıp kızı bahçeye parka çıkardım. neden sonra böyle oldu analamadım.
sizler nasılsınız. benim kontrol inşallah bu c.tesi kızımı özledim.
bir yandan büyük kızım çok sardı bana
.sürekli.korkuyor okuyorum ama geçmiyor :(
Allahtan şükürler olsun oğlum mutlu okula gidiyor bende mutlu oluyorum 💕💕💕
Allah hepimizé sağlık afiyet versin ;)

merhaba kızlar, valla yoğunluktan yazamadım ama arada girip okuyorum sizleri. İşteki son haftam bu inşallah epey de yoğun. Bir bitsin evde dinlenmeyi iple çekiyorum. Hamilelik asıl 30. haftadan sonra başlıyormuş galiba cidden :)
Ne güzel tatil hayalleri bile kurulmaya başlanmış. Biz de inşallah ağustosta taile gideceğiz. Çok hevesle bekliyorum o günleri :)
yemeklerden sonra karnım taş gibi çok rahatsız oluyor benim, özellikle akşamları, size de oluyor mu?

merhaba kızlar, valla yoğunluktan yazamadım ama arada girip okuyorum sizleri. İşteki son haftam bu inşallah epey de yoğun. Bir bitsin evde dinlenmeyi iple çekiyorum. Hamilelik asıl 30. haftadan sonra başlıyormuş galiba cidden :)
Ne güzel tatil hayalleri bile kurulmaya başlanmış. Biz de inşallah ağustosta taile gideceğiz. Çok hevesle bekliyorum o günleri :)
yemeklerden sonra karnım taş gibi çok rahatsız oluyor benim, özellikle akşamları, size de oluyor mu?

hoşgeldin tatlım ;)
ya sendemi tatil planları yapıyorsun inşallah yaşarız güzelce hayallerimizi. ben ne yaparım bilmiyorum bi bebek iki evlatla 🤗💗💗💗
daha dur dermişim en zoru bende doğum 3 hafta kala falan . bebek taşımak zorlaşıyor.
benim yemeklerim Boll salata ve hafif oluyor fark ettim bende hafifliyorum. kabızlık yok ama mide bulantısı geçmedi :(
31 haftalık ve hala midem bulanıyor :(

hadi inşallah izne ayrıl o zamanda yazma görürüm seni. hadi şimdi iş var yazamıyorsun :D

Hele bir gelsin totosundan başlayacağım yemeye az etmedin bana diye 😅🤭 şaka bir yana yakın zaman için tek duam tek niyazım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım 💗
amin kuzum amin. düşünsene bu platformda belki bin kere bu duaları yazdık ettik , Allahım kabul etsin. sağ salim en güzel ve hayırlı huzurlu şekilde gelsinler ve yazalım güzel günlerimizi. tatilleri mutluluklarımızı, amin 🤗💞💞💞

kuzum hiç halim yok bugün sağolasın evdeyim böyle bir yorgun bitkin. :KK43:
sanada geçmiş olsun bende doğurayım hemen iki dişime kanal tedavsiné gideceğim inşallah. özeller pahalı devlette var bi tane iyi doktor
idare ediyorum şimdilik. diş kökü kaşınıyor benim.
Benim kanal tedavimi özelde çokta iyi bir doktor yapmıştı sonuç rezalet! Her zaman özel iyi olmuyor işte :(
yerim senin o yeni doğmuş bebeğini. anam doğurmuşta tatile gidiyor bizim kız 🤗💗💗💗
Pisikedii Pisikedii ciğimin dediği gibi 3 aylık olacak heryere gidilir. hemde bir bebekle 😅
ben 2 çocuk bir bebekle o tarihte gideceğim mkısmet olursa. balıkesir tarafına.
Küçük bebeğin istekleri de küçük 😌 o yüzden bana göre her yere rahatlıkla gidilebilir. 5 yaş üstü de iyi de 2-4 yaş aralığı fena.. aman allah'ım hepsinden elimde mevcut 😱 tamam sakiiiin sakiiin..büyüyecekler ve rahatlayacaz 🤗

A asitane161719 gözün aydın. O totoyu sıvazlagitsin az öte :KK70:
işini gücünü yavaş yavaş yapıyorsun şükürler olsun. bende ev küçük olunca elim sekli bi büyük işte. kaç kez cam perde temizliği yaptım. küçük ev bu konuda kolay ama çok sık dağılıyor orası zor. dolap düzeni yaptım geçenlerde leylunehar leylunehar dolap düzenlemesi dedi aklıma geldi . güya yaptım ama mevsim geçişi olduğu için gene bi temizlik ister verilecekler çıkar muhtemelen.
akşama kayınvalideME yemeğe gideceğim Allahtan iş yaptım bugun yemek yapma telaşım yok. bi halsizlik yorgunum. halbuki sabah erkenn uyandım kahvaktı yapıp kızı bahçeye parka çıkardım. neden sonra böyle oldu analamadım.
sizler nasılsınız. benim kontrol inşallah bu c.tesi kızımı özledim.
bir yandan büyük kızım çok sardı bana
.sürekli.korkuyor okuyorum ama geçmiyor :KK43:
Allahtan şükürler olsun oğlum mutlu okula gidiyor bende mutlu oluyorum 💕💕💕
Allah hepimizé sağlık afiyet versin :KK66:

Benim evim de küçük canım dolana dolana yavaş yavaş olup gidiyor işte bir şekilde 🤭😅 kızcağızın nazlaniyordur annesi biliyorsun kızlar ilgi ve sevgiye doymuyor genellikle bir de kardeşinin olacağının farkındaysa belki de o yüzden ruhsal anlamda bir yoksunluk yaşıyordur şimdiden. Ama kardeşine de çok çabuk alışır diye umuyorum. Kardeşim doğduğunda 3 yaşımdaymışım tam eve getirmişler annemin kucağında görünce çok sinirlenmişim kardeşimi kıskançlıkla suçlamışım beni kıskandı da çıktı geldi diye 😅🤭 ama sonra öyle bir sahiplenmişim ki yaramaz çocukları olan misafirler gelince kardeşime zarar veremesinler diye odalara kilitlermişim kardeşimi 😅😅

Okula giden cocugum olmayinca bilmiyorum taylm k.bakma
aşk olsun tatlım ne varki sormanda 😘
Benim evim de küçük canım dolana dolana yavaş yavaş olup gidiyor işte bir şekilde 🤭😅 kızcağızın nazlaniyordur annesi biliyorsun kızlar ilgi ve sevgiye doymuyor genellikle bir de kardeşinin olacağının farkındaysa belki de o yüzden ruhsal anlamda bir yoksunluk yaşıyordur şimdiden. Ama kardeşine de çok çabuk alışır diye umuyorum. Kardeşim doğduğunda 3 yaşımdaymışım tam eve getirmişler annemin kucağında görünce çok sinirlenmişim kardeşimi kıskançlıkla suçlamışım beni kıskandı da çıktı geldi diye 😅🤭 ama sonra öyle bir sahiplenmişim ki yaramaz çocukları olan misafirler gelince kardeşime zarar veremesinler diye odalara kilitlermişim kardeşimi 😅😅

ya şimdi bizimkilerde birbirini çok koruyor. .paşa abim güzel bal tulumba kardeşim :D
ama dediğin doğru olabilir kızım çok yapıştı bana çok. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız :KK54:bugün sabah kalktığımdan beri yeni oturup forum a giriyorum çok yoruldum siz ne yaptınız ?😊

iyiyiz kuzum hoşgeldin. temizlik mi yaptın?

aşk olsun tatlım ne varki sormanda 😘

ya şimdi bizimkilerde birbirini çok koruyor. .paşa abim güzel bal tulumba kardeşim :KK70:
ama dediğin doğru olabilir kızım çok yapıştı bana çok. Allah yardımcımız olsun.

iyiyiz kuzum hoşgeldin. temizlik mi yaptın?
Hosbuldum canım ❤️ bugün bende baya kalkamayacak gibiydim gece 4 e kadar uyuyamadim ama sabah 9 da sağlık ocağı hemşiresi aradı haydi sizi bekliyoruz egtim var diye kostur kostur oraya gittim iki saat felan sürdü emzirme bebek bakımı felan sağlık bakanlığından yetkililer gelmiş onlarla eğtim verdiler sonra gebe izlem varmis kan verdim oğluşumun kalp sesini dinledim kızımla çok güzeldi ❤️😍 ordan da kermes için erişte kesiyorlarmis komşular oraya uğradım bırakıp gelemedim erişte kestik bayaaa bir eve girdiğim saat 6 idi çok şükür fazla eğilip kalkıp iki büklüm kalınca beden yoruluyor maalesef ama buna da çok şükür 😊
Bu arada 79 kiloyu gördüm bugün tartıda piskolojim bozuldu 😣 eve geldim eşim aşkım iyi kilo almamissin ben 90 100 felan oldun zannediyorum dedi 🤨 ölür müsün öldürür müsün ? Oldum bian 😅
Çok şükür bu günümüze. Iyiyim ❤ Bugün pek bir şey yapmadım.Halim yoktu :KK43:
Sen neler yaptin?

Hosbuldum canım ❤️ bugün bende baya kalkamayacak gibiydim gece 4 e kadar uyuyamadim ama sabah 9 da sağlık ocağı hemşiresi aradı haydi sizi bekliyoruz egtim var diye kostur kostur oraya gittim iki saat felan sürdü emzirme bebek bakımı felan sağlık bakanlığından yetkililer gelmiş onlarla eğtim verdiler sonra gebe izlem varmis kan verdim oğluşumun kalp sesini dinledim kızımla çok güzeldi ❤️😍 ordan da kermes için erişte kesiyorlarmis komşular oraya uğradım bırakıp gelemedim erişte kestik bayaaa bir eve girdiğim saat 6 idi çok şükür fazla eğilip kalkıp iki büklüm kalınca beden yoruluyor maalesef ama buna da çok şükür 😊
Bu arada 79 kiloyu gördüm bugün tartıda piskolojim bozuldu 😣 eve geldim eşim aşkım iyi kilo almamissin ben 90 100 felan oldun zannediyorum dedi 🤨 ölür müsün öldürür müsün ? Oldum bian 😅

ay alem adammış seninki :D
çok güzel birgün geçirmişsin ne güzel.
Çok şükür bu günümüze. Iyiyim ❤ Bugün pek bir şey yapmadım.Halim yoktu :(
Sen neler yaptin?

ay biz hepimiz aynımıyız :)
sanki hepimizin yaşadıkları hafta olarak aun gidiyor. ben halsizim dedim bugün. sonra kayınvalideme gittik yeni geldik. kalabalıkta zaman daha kolay ve keyifli geçiyor bana
yarında sohbete gideceğim inşallah.
öbürgün okuldan annelerle kahvaltı
cuma günü inşallah komşularlâ hatim duası. bu haftayı güzel kapatacağım inşallahû teâlâ 🤗💗💗💗💗💗💗💗
hafta sonu kontrolum var. bakalım kızım kaç kg olmuş içerde durumlar nasıl.

ay alem adammış seninki :KK70:

sanki hepimizin yaşadıkları hafta olarak aun gidiyor. ben halsizim dedim bugün. sonra kayınvalideme gittik yeni geldik. kalabalıkta zaman daha kolay ve keyifli geçiyor bana
cuma günü inşallah komşularlâ hatim duası. bu haftayı güzel kapatacağım inşallahû teâlâ 🤗💗💗💗💗💗💗💗
Çok alemdir saolsun beni sinir etmekten zevk alıyor napiim 10 yıldır böyle kabul ettim yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür ❤️❤️❤️

Çok alemdir saolsun beni sinir etmekten zevk alıyor napiim 10 yıldır böyle kabul ettim yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür ❤️❤️❤️

takılamayı seven erkekte iyidir. suratsız sinirli olmasından iyidir. Eşimde çok güldürür beni sağolsun , öyle yerinde manidar :D
Allah başımızdà daim etsin💗💗💗
sağlıkla afiyetle uzun ömürlü olmayı nasip etsin. 🤗💞💞💞💞💞💞💞

takılamayı seven erkekte iyidir. suratsız sinirli olmasından iyidir. Eşimde çok güldürür beni sağolsun , öyle yerinde manidar :KK70:
Allah başımızdà daim etsin💗💗💗
sağlıkla afiyetle uzun ömürlü olmayı nasip etsin. 🤗💞💞💞💞💞💞💞
Aamin Allah'ım yokluklarini göstermesin ❤️ 😊 Allah'ım biliyor da es diye veriyor çok şükür ❤️ ben yapamazdim devamlı somurtkan insanla mesela sinirlidir çok ama öğrendim çok şükür sakinleşti bayadir 😍 Allah'ım sağlık mutluluk versin hepimize ❤️

Hosbuldum canım ❤ bugün bende baya kalkamayacak gibiydim gece 4 e kadar uyuyamadim ama sabah 9 da sağlık ocağı hemşiresi aradı haydi sizi bekliyoruz egtim var diye kostur kostur oraya gittim iki saat felan sürdü emzirme bebek bakımı felan sağlık bakanlığından yetkililer gelmiş onlarla eğtim verdiler sonra gebe izlem varmis kan verdim oğluşumun kalp sesini dinledim kızımla çok güzeldi ❤😍 ordan da kermes için erişte kesiyorlarmis komşular oraya uğradım bırakıp gelemedim erişte kestik bayaaa bir eve girdiğim saat 6 idi çok şükür fazla eğilip kalkıp iki büklüm kalınca beden yoruluyor maalesef ama buna da çok şükür 😊
Ooo günün baya bi yoğun geçmiş. Eve dönesiye 40 kapı yaptım derim ben,seninkide öyle olmuş 🤭 benim 2 numara gittigim hiç bir yerde doğru düzgün durmuyor, cok karistiriyor her yeri kurcaliyor,onlari yapmazsa aşırı derecede ağlıyor :( O yüzden kimse beni bir yere çağırmıyor artık 😒
Dişimyine şişti doktora gittim antibiyotik başladı. Eczaneden alırken tartıldım 60i gördüm. Doğurana kadar 65 falan olurum belkide daha fazla 😬 Eşim de bana takiliyor..oh oh oh maşallah maşallah diyo..baloncu amca kaç balonun var diye soruyor eşşek yaaa 😂 allah'ım ömrünü sağlıklı uzun etsin ❤
ay alem adammış seninki :KK70:

Zaman geçtikçe daha çok yoruluyorum. Vücudum kiloya alışkın olmadığı için bu kilolar da beni yoruyor :( neyse doğurunca her şey düzelecek inşallah ❤
Ne güzel bir hafta planın var. Ben artık pek bir yere girmiyorum. Davet edenler belli..bana gelin diyorum genelde. 2 numara baya zorlu sıkıntılı bir çocuk o yüzden kimse bizi istemiyor 🙄 naapalim? Kader böyle..hamdolsun kimseye ihtiyacım yok. Eşim evlatlarim bana yeter ❤

günaydın hanımlar bi sorum olacaktı. normalde bebeğim 9-10 arası dehşet hareketli olur. dün de balık gibiydi. ama akşamdan beri o kadar seyrek tekme atıyor ki çok endişe ediyorum. normalde mesela 10 tekmeyi 10 dakikda atıyorsa şimdi 10 dakikada 1 tekme belki atıyor. bi şey olmuş olabilir mi? doktor kontrolüm cuma günü.

yerim senin o yeni doğmuş bebeğini. anam doğurmuşta tatile gidiyor bizim kız 🤗💗💗💗
Pisikedii Pisikedii ciğimin dediği gibi 3 aylık olacak heryere gidilir. hemde bir bebekle 😅
ben 2 çocuk bir bebekle o tarihte gideceğim mkısmet olursa. balıkesir tarafına.

:)) :KK200::KK200::KK200:

Ooo günün baya bi yoğun geçmiş. Eve dönesiye 40 kapı yaptım derim ben,seninkide öyle olmuş 🤭 benim 2 numara gittigim hiç bir yerde doğru düzgün durmuyor, cok karistiriyor her yeri kurcaliyor,onlari yapmazsa aşırı derecede ağlıyor :( O yüzden kimse beni bir yere çağırmıyor artık 😒
Dişimyine şişti doktora gittim antibiyotik başladı. Eczaneden alırken tartıldım 60i gördüm. Doğurana kadar 65 falan olurum belkide daha fazla 😬 Eşim de bana takiliyor..oh oh oh maşallah maşallah diyo..baloncu amca kaç balonun var diye soruyor eşşek yaaa 😂 allah'ım ömrünü sağlıklı uzun etsin ❤

Zaman geçtikçe daha çok yoruluyorum. Vücudum kiloya alışkın olmadığı için bu kilolar da beni yoruyor :( neyse doğurunca her şey düzelecek inşallah ❤
Ne güzel bir hafta planın var. Ben artık pek bir yere girmiyorum. Davet edenler belli..bana gelin diyorum genelde. 2 numara baya zorlu sıkıntılı bir çocuk o yüzden kimse bizi istemiyor 🙄 naapalim? Kader böyle..hamdolsun kimseye ihtiyacım yok. Eşim evlatlarim bana yeter ❤

Daha dün dedimki arkadaşıma , insanın evladına olan tahammülü başka çocuğa karşı olmuyor. Allahın işi işte. başkasının evladı öyle ağlasa sen ölmüştün çoktan :D
iştee başkalarıda senin evladının mızmızlığını çekemiyor. dediğin gibi eşin ve evlatların sana yeter. benim Ailem bile istemiyor ses yapan çocuğu daha değil eş Dost. hatta eş Dost daha anlayışlı diyebilirim kayınvalidem bile. ki biz burda birlikteyiz ama memlekete ayda yılda bir gidiyorum çok abarttılar sesli oyun oynamaları bile rahatsız etti. Allah muhtaç etmesin.
günaydın hanımlar bi sorum olacaktı. normalde bebeğim 9-10 arası dehşet hareketli olur. dün de balık gibiydi. ama akşamdan beri o kadar seyrek tekme atıyor ki çok endişe ediyorum. normalde mesela 10 tekmeyi 10 dakikda atıyorsa şimdi 10 dakikada 1 tekme belki atıyor. bi şey olmuş olabilir mi? doktor kontrolüm cuma günü.

10 dk bi tekme bile iyi bildiğim kadarıyla 1 saatte 10 tekme atması gerekiyor. belki yoruldun bebekte yoruldu?

Back