Bu haftada artmaya basladi.doktora gitmelimiyim.yoksa normalmi.kizimdada olmustu ama bilmiyorm.mesela bugun biraz is yapiyim yada bi 10 dakika yuruyum eve gelince her adimda zonkluyo
Aynı durumlar bende de var. Adim atarken zorlaniyorum ağrı gibi değil resmen sancıyor..içsel bir şey! Çocuk karnıma saplaniyor tobe estağfurullah 2.oğlumda son ayimda olurdu bu işler bu çok erken başladı
Günaydınlar herkese,hayırlı cumalar..Bizim kontrolümüz var bugün doktora gidiyoruz.Dualarınızı bekliyorum..
Hayırlı cumalar canım. Güzel haberlerle dön bize inşallah ❤
Hayırlı Cuma'lar hayırlı sabahlar canalr
Hayırlı cumalar canım. Nasılsın?

Gunaydin simdi kontrolden gedin 31.2 gunluk kilosu 1650 sizce nasil

Gayet normal. Demekki iri bir bebek değil normal kilolu bir bebek. Benim bebeğimin boy ve kilo ölçüleri de yaklaşık bir hafta geriden geliyor ama sorun etmiyorum. Genetik olduğunu düşünüyorum. Babası da ben de çok iri değiliz çünkü. +-2 haftalık değişimler önemli kabul edilmiyor zaten

Normal dedi bide size sormak istedim tesekkurler bacak boyu icin bir hafta geriden geliyor dedi o kafama takildi sorun degil dedi. Ama icim rahat degil
Canım ultrason da yapılan ölçümler hiç bir zaman %100 sonuç vermiyor o yüzden kafana takıp stres yapma için rahat olsun senin sıkıntın bebeğini etkiler bunu unutma gayet sağlıklıyıms işte kuzucuk

Normal dedi bide size sormak istedim tesekkurler bacak boyu icin bir hafta geriden geliyor dedi o kafama takildi sorun degil dedi. Ama icim rahat degil

USG ölçümüne çokmlafayı takma. bazıları eksi artı ölçebiliyo.
şükürler olsun tatlım , kızım iki gündür maşallah kıpır kıpır. çok mutlu oluyorum .
senin gibi benimde kasılmalar çok erken başladı ve olduğunda hareket edemiyorum o kadar fena oluyor. sende ne var ne yok öpüyorum seni

benim oğlum enson 3.500 falan ölçülmüştü bi geldi 4.110 gr. çok şaşırmıştık. .ondan beri USG ölçümüne pek takmıyorum. hatta bilirsin benim bebeğede bir hafta geriden dedi. sonra ara açıldı 2 haftaya. şimdi 2 hafta geride ve biz doğum tarihini değiştik. hiç boyu kilosu mühim değil. sağlıklı olsunlar birde bol hareketli

Nasılsın kuzum bugün

Bugün adet ağrısı gibi ağrım var belimden aşağısi çok fena Allah'ım hayra çıkarsın
gelde dün boş boş döndüğün günü arama ev işi yapacaktim bide ben

Haklısın USG ölçümü doğru çıkmıyor çoğu zaman. Benim oğluma da doğumdan dört gün önce 3300 demişti doktor 3180 doğdu

Hamdolsun canım iyiyim mutfaktan yazıyorum şu anda sana yemek yapıyorum eşim gelecek birazdan sen nasılsın

Yani oyle tabi ayrintili ultrasonda hersey normal cikmisti

oyy maşallah kuzum tarih bile belirlendi desene
A asitane161719 nisan sonu sen mayıs başı hadi bismillah
çok güzel artık izinde evesin bol bol dinlenirsn.

kuzum gebe sizin 200 dr bişey değil benimki +600 gr olunca
ben inanamadım nasıl eksik ölçer diye. afiyet olsun kuzum. bende arkadaşa gideceğim, kızı kurana geçti merasimi var. heyecanlıyım oğlumda orda bekliyor bizi.

Bugün adet ağrısı gibi ağrım var belimden aşağısi çok fena Allah'ım hayra çıkarsın
yat dinlen kız boşver , yarına yaparsın inşallah. .çok geçmiş olsun. üşüttün galiba.

kızlar nicimizin yanında " ANNE" yazıyordu ne iş ben anlamadım. bİ çıktı bi gitti.

Gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun Allah'ın izniyle birkaç gün arayla doğum yapacağız tabi bizim minikler daha erken gelmeye kalkışmazsa

Eksiğiyle fazlasıyla sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah maşallah kız çevren geniş zamanın dolu dolu geçiyor Allah bereketli kılsın inşallah. Miniklere de ayrıca maşallah ne güzel sevindiriyorlar ailelerini

yat dinlen kız boşver , yarına yaparsın inşallah. .çok geçmiş olsun. üşüttün galiba.
Olabilir canım eşimin de dediği gibi ayağı çıplak her yere basarsam böyle olurmuş bende hem dinleniyorum hem oglusuma yelek örüyorum
kızlar nicimizin yanında " ANNE" yazıyordu ne iş ben anlamadım. bİ çıktı bi gitti.
Deneme yapılıyor herhalde canım yenilikler için

oyy maşallah kuzum tarih bile belirlendi desene
A asitane161719 nisan sonu sen mayıs başı hadi bismillah
çok güzel artık izinde evesin bol bol dinlenirsn.
Çook teşekkür ederim canım benim. Evet günü de az çok belli olunca daha yakın hissettim kendimi bebeğime. Bu arada 32. hafta raporu çalışmak için aldım canım. Allahtan bir mani çıkmazsa bi 5 hafta daha çalışacağım.
Gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun Allah'ın izniyle birkaç gün arayla doğum yapacağız tabi bizim minikler daha erken gelmeye kalkışmazsa
Allah razı olsun canımmm amin! Evett inşallah öyle olmazsa ard arda doğum yapacağız.. Akılıllı uslu dursunlar. Vaktiyle gelsinler inşallah..

Yengem çağırdı aile arası toplantı yani 2 değil resmen 3 kişilik yedim. Önceden bu yediğimin çeyreğini yesem oflayıp puflardım, rahatsız ederdi yediklerim..şimdi hiç yememiş gibiyim maşallah bana..hiçte yiyemiyorum hiçte istahim yok yarim danayı yiyorum resmen
E="Hifaa, post: 59230474, member: 726525"]
[/QUOTE]
Hifaa geçmiş olsun diim hemen geçsin inşallah. Hamilelikte bir gün diğerini tutmuyor işte. Yat dinlen boş ver. Kafana vuran yoook iş hizmet bekleyen yok
Maşallah maşallah. Her şey yolunda süper heyecan artıyor. Doğumlar artık yaklaştı

Hifaa geçmiş olsun diim hemen geçsin inşallah. Hamilelikte bir gün diğerini tutmuyor işte. Yat dinlen boş ver. Kafana vuran yoook iş hizmet bekleyen yok

Maşallah maşallah. Her şey yolunda süper heyecan artıyor. Doğumlar artık yaklaştı
[/QUOTE]
Evet canım çok şükür..

Zaman belli olunca hem çok az kalmış gibi geliyor hem de daha varmış gibi . Ben artık hafta hesabı yapıyorum şu kadar hafta kaldı diye pazartesi günü 6 haftam kalmış olacak inşallah mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…