- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
İnşallah hayirlisiyla :)İnşallah seni aramızda görmek isteriz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayirlisiyla :)İnşallah seni aramızda görmek isteriz inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Bu benim testim kızlar bata 2 gün var. Pazartesi kan veriyorum inşallah.
Inşallah canım benimde 10 haftalık bir düşüyüm var bizimde 5 ay oldu hayla beklemedeyizKızlar hepinize merhaba. Henüz mayıs annesi olup olmadığım belli değil, yumurtlama günlerim bile yarın yeni başlıyo ama uğur getirmesi için topiğinizi takip edicem :) inşallah ben de mayıs annesi olabilirim de sizlerle olurum. Bu arada benim aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var. O bebeğim ilk ayda gelmişti. Kürtajdan sonra 5 ay korundum. 4 aydır da korunmuyoruz ama hala gelmedi bebiş, inşallah bu ay gelsin
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba öncelikle hepiniz inşallah tez zamanda hamile kalırsınız. Ben 3 negatif aşılamadan sonra tam tüp bebeğe geçecekken hamile kaldım çok şükür Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Rabbim bir an önce bize de nasip etsin, sağlıkla kucağına al yavrunu canım :)Kızlar merhaba öncelikle hepiniz inşallah tez zamanda hamile kalırsınız. Ben 3 negatif aşılamadan sonra tam tüp bebeğe geçecekken hamile kaldım çok şükür Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
Bizim de bu ay 5.ay olucak canım, artık gelsin bebişler nasipseInşallah canım benimde 10 haftalık bir düşüyüm var bizimde 5 ay oldu hayla beklemedeyiz
Amin inşallah canımm darısı sizlerin başına inşallahHayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımm inşallah sizlerinde başına olsun :)Rabbim bir an önce bize de nasip etsin, sağlıkla kucağına al yavrunu canım :)
Aminn canım inşallah hayırlısıylaBizim de bu ay 5.ay olucak canım, artık gelsin bebişler nasipse
Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum kalp atışlarını duymadan insan hamileyim diyemiyo resmen. Benim de 8 haftalık bi kürtajım var malesef, 8 hafta diken üstündeydim, nasip olmadı ama. İnşallah bu kez sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım. Yerleşme kanaması herkeste olan bi şey değil, yani kimyasal mı normal bi gebelik mi yerlşeşme kanamasından anlaşılacak bi şey de değil. Şimdilik 2 günde bir kanda hcg artışını takip et, o en doğrusu. Bir hafta 10 güne kadar da keseyi görürsün zaten hayırlısıylaMerhaba hanımlar, üç gün önce hamile olduğumu ogrendim,kan testim 150 civarı çıkmıştı,44 saat sonra ikinci test sonucunda 380 lerde çıktı çok sitresli bir durum henüz sevineniyorum bile, üç ay önce kimyasal yaşamıştım,değerlerim katlanirken düşmeye baslamisti, o yüzden hep tedirgin oluyorum,Allah kimseye olumsuzluk yaşatmasın, insanın kaybı olunca keseyi görmeden evet hamileyim deyip sevinemiyo,tek istediğim isteyen herkesle beraber benimde hamileliğim sağlıklı olsun birdaha üzülmeyim birde kimyasal olan gebeliğimde 40 -80-97 diye artmış sonra düşmüştü, çok düşük degerlerdi o yüzden bu sefer umutluyum. Birde 4 gün önce lekelenmem oldu regl oluyorum sanmıştım meğer hamileymisim,yerleşme kanamasi yaşamışim sanirim,yerleşme kanaması olduğunda bebek tutundu anlamına mı geliyor? Kimyasal da sağlıksız oldugundan tutunamayip düşüyor diye biliyorum?
İnşallah,güzel haberler alırım,isteyen herkese nasip olsun insallahMerhaba canım seni çok iyi anlıyorum kalp atışlarını duymadan insan hamileyim diyemiyo resmen. Benim de 8 haftalık bi kürtajım var malesef, 8 hafta diken üstündeydim, nasip olmadı ama. İnşallah bu kez sağlıkla yavrunu kucağına alırsın canım. Yerleşme kanaması herkeste olan bi şey değil, yani kimyasal mı normal bi gebelik mi yerlşeşme kanamasından anlaşılacak bi şey de değil. Şimdilik 2 günde bir kanda hcg artışını takip et, o en doğrusu. Bir hafta 10 güne kadar da keseyi görürsün zaten hayırlısıyla
Amin canım inşallahİnşallah,güzel haberler alırım,isteyen herkese nasip olsun insallah
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızmerhabalar benimde bat 30 temmuz iki testtede silik ikinci çizgiyi gördüm bugün sağlık ocağında kan verdim yarın alıcam sonucu..ikinci gebeleiğim olucak kısmetse hepimize hayırlısını nasip etsin Rabbim