- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
Bat 30 Ağustos beklemedeyim bakalimİnş cnm sen ne durumdasın varmı gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 30 Ağustos beklemedeyim bakalimİnş cnm sen ne durumdasın varmı gelişme
İnş hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorumBat 30 Ağustos beklemedeyim bakalim
İnsallah canım :)İnş hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım güzel haberlerle dön ins.Merhabalar hanımlar. Bende de var biseyler :)
Pazartesi günü kan vermeye gidecem. Bu benim 2. Gebeliğim olacak. 1. Düşürdüm maalesef. Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah.
İnşallah sağolHadi bakalım güzel haberlerle dön ins.
Bat günlerimiz aynı, ben de 2. İçin uğraşıyorum 11. Deneme olacak , artık ümidim azaldı ;(Mrb lar benim bat 30 agustos 2.cocugum olsun istiyorum ama bu 4.ay sanırım arayı bu kadar açtığımız icin olmuyor bilmiyorum bu ayda umudum yok aslında ama buraya yazmak geldi icimden belki şans getirir ins Ovulasyon testi kullaniyorum düzenli iliskimiz var tarçın bal çörek otu karışımını da denedim bu ay ins gelir melegim
Testiniz koyulaştı mı ? Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinizMerhabalar hanımlar. Bende de var biseyler :)
Pazartesi günü kan vermeye gidecem. Bu benim 2. Gebeliğim olacak. 1. Düşürdüm maalesef. Rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah.
Kesinlikle umidiniz azalmasın ,oğluma evliligimin 2. yıllında hamile kaldım :) yumurtlama hesabı öğrendiğim ve gercekten bilinçli davranmamizin üstünden de 15 ay geçmişti yani :) çok şükür kavuştuk :) şimdikini de tam tamına 14 aydır istiyoruz :) güya çok olmasın dedik araları ama yaradanin bizim planlarimizin üstünde planları var :)Bat günlerimiz aynı, ben de 2. İçin uğraşıyorum 11. Deneme olacak , artık ümidim azaldı ;(
Evet canım çok şükür test yaptimTestiniz koyulaştı mı ? Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Çok teşekkür ederiz sağolun :)Bende Mayıs 2018 de doĝum yaptım. Zaman öyle çabuk geçiyor ki yeni Mayıs anneleri geliyor. Hadi gözünüz aydın. Allah saĝlıkla kucaginiza almayi nasip etsin bebişlerinizi
İnşallah seni aramızda görmek isteriz inşallahSelam hanimlar :) hamileliğini ogrenenleri tebrik ederim öncelikle :) 24 aylık bir oğlum var ikinciyi istiyoruz :) henüz reglim bitti nedense bu ayın topigine yazmak istedim inşallah gelir minik meleğim :)
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağina alırsın umarım.Bu benim testim kızlar bata 2 gün var. Pazartesi kan veriyorum inşallah.
Çok çok teşekkür ederim dilerim en kısa zamanda sende sağlıkla hamile kalir ve kucagina alirsin.Tebrik ederim. Sağlıkla kucağina alırsın umarım.
Ayni durumdayız bende 2.yi istiyorum 4aydir deneme yapıyoruz ilk defa bi topige umudum pek olmasada yazıyorum belki şans getirir burası ama hiç bir belirtim yok baslarda bel agrim falan vardı göğsüm bile acımıyor umudum yok malesefSelam hanimlar :) hamileliğini ogrenenleri tebrik ederim öncelikle :) 24 aylık bir oğlum var ikinciyi istiyoruz :) henüz reglim bitti nedense bu ayın topigine yazmak istedim inşallah gelir minik meleğim :)
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :) bakalım hayırlısı :) belki hayirli vakit gelmiştir belki de daha vakit vardır :) ilk hamile kalamayinca çok üzülüyordum ama bu kez gerçekten rabbime bıraktım:)Ayni durumdayız bende 2.yi istiyorum 4aydir deneme yapıyoruz ilk defa bi topige umudum pek olmasada yazıyorum belki şans getirir burası ama hiç bir belirtim yok baslarda bel agrim falan vardı göğsüm bile acımıyor umudum yok malesef