aaa seninde mi başladı canım, benim de dün başladı bugün hala var. Hele yemek yersem daha kötü. Allah kolaylık versin bize
Bir geldi tam geldi ben daha masum bir bulantı sanıyordum :) vallahi yardım etsin ben daha ağır geçireceğe benziyorum hiç böyle olmazdm diş ağrısı geçti derken farenjit olmuşum

Bir geldi tam geldi ben daha masum bir bulantı sanıyordum :) vallahi yardım etsin ben daha ağır geçireceğe benziyorum hiç böyle olmazdm diş ağrısı geçti derken farenjit olmuşum
Ayy canımm ya sen bol bol vitamin al. Her şey tamam da o diş şakaya gelemez inletir insanı , ilaçta alamayız. Dikkat et kendine. Mide bulantısı için kraker leblebi falan ye.

Kizlar benim hic bulantim yok hersey yolunda mi diye endiseleniyorum.bulanti belirtisi olmayan vae mi
benim de yok hiç canım. Diyorum biraz kusaydım keşke bebek olduğunu hissederdim bir çok kişide olmuyormuş aslında. çevreme benim karnım neden bulanmıyor diye sordum yarısından çoğu bende de yoktu dedi. Doktor da daha erken demişti bulantılar için

Ayy canımm ya sen bol bol vitamin al. Her şey tamam da o diş şakaya gelemez inletir insanı , ilaçta alamayız. Dikkat et kendine. Mide bulantısı için kraker leblebi falan ye.
Rabbime şükür diş ağrım geçti süt ürünleri ve çok şekerli olmayan meyvelere ağırlık verdim 12. Haftadan sonra diş tedavisi serbestmiş Allahtan. bulantı şuan sadece yemek yerken oluyor Vücut alışacak bebişe az kaldı inşallah tek üzüldüğüm herşeyin üst üste gelip bebişime haksızlık ettiğim

Dün bende öyle diyordum bu sabah nevrim döndü aman diyim kendine nazar etme canım

Canım evet 2. trimester da çoğu şey yapılabiliyormuş. Hamileliğin balayısı diyorlar :) Ayrıca senin suçun yok ki bebeğine neden haksızlık edesin. Ahh işte annem hep derdi, Analık çok zor diye :)

ayy çok sağol canım ya içim rahatladı

kızlar yarın kan vermesine sabırsızlıktan bekliyorum adetime 4 gün kala 11 çıkmıştı ikiye katlar mı diye çok merak ediyorum şimdiye kadar kasıklarım ve belim ağrı devam ediyor sanki adet olacakmış gibi sizde öyle miydi? en son şubatta 2 gün gecikince 36 değeri çıktı sonra ikiye katlamadan düşürmeye başladı düşük oldum bu yüzden korkuyorum açıkçası

inşallah 2 ye katlar canım umarım güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…