günaydın kızlar beta hcg 4 gün önce 60 dı dün bakıldı 760 olmus çok fazla artmıs gibi geldi bana korktum. kontrolüm de persembe günü saat 9 da
Günaydın canım, hayırlı olsun korkma kötü düşünme, belkide ikizdir :) Hayırlısını versin.
Benim adete 5 gün kala 78 di 2 sonra 366 çıktı senin biraz daha yüksek çıkmış.

günaydın kızlar beta hcg 4 gün önce 60 dı dün bakıldı 760 olmus çok fazla artmıs gibi geldi bana korktum. kontrolüm de persembe günü saat 9 da
İlk başlarda bu artış bekleniyor canım, benim ilk beta hcg değerim 87, 47 saat sonra 295di. 3 katından fazla artmış. 295 beta hcgden 6 gün sonra 2000 küsurlara ulaşmış büyük ihtimalle ki 4+4'de karından keseyi net gördük.
Her şey yolunda rahat ol :)

Beta hcg değerine çok takılmayın kızlar ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 3400 lü bir değerle öğrendim ve 5 gün geçmişti adet tarihim başta ikiz mi dış gebelik mi diye düşünmüştüm çünkü genelde 200 lü değerler duyuyordum aynı zamanda hamile olanlarda
Ama hiç bir sorun yaşamadım tek hamilelik ve sağlıklı bir doğum oldu

kizlar catlak kremi almak istiyorum simdiden kullanayim diye . siz kullaniyor musunuz bisey

Herkese merhaba.Araniza yeni katıldım.Adetim 1 gün geçti.Henuz belli değil.Sat 12 Ağustos.İdrar testinde ne zaman belli olur.Birkac gün daha beklemeli miyim?

B

Benim 2 gün varken 23 regl günü 60 5 gün sonra 1410 3 gün sonrada 4774 dü sonrasını ölçtürmedim. 1 gün sonra ölçtürsen seninde 1400lü çıkardı bir sorun yok değerinde endişe etme normal değerlerin :)

Herkese merhaba.Araniza yeni katıldım.Adetim 1 gün geçti.Henuz belli değil.Sat 12 Ağustos.İdrar testinde ne zaman belli olur.Birkac gün daha beklemeli miyim?
Benim erken gebelik testinde adetime 6 gün varken çıkmıştı. İnşallah hamişsindir canım.

Kizlar benim hic bulantim yok hersey yolunda mi diye endiseleniyorum.bulanti belirtisi olmayan vae mi
Valal ebnimde 2 güne kadar yoktu. Dün bir başladı şiddetle artıyor. Hele yemek yersem. Kaç haftalıksın yakında başlayabilir. İnşallah hiç başlamaz güzel bir hamilelik geçirirsin

Sabah istifra ederek uyandım şuanda da kötü dün iyiki bulanmıyor dedim
aaa seninde mi başladı canım, benim de dün başladı bugün hala var. Hele yemek yersem daha kötü. Allah kolaylık versin bize

Benim erken gebelik testinde adetime 6 gün varken çıkmıştı. İnşallah hamişsindir canım.

Normal test yaptım negatif çıktı.Hayirlisi olsun.2.bebegim olacaktı olsaydı.Bu ay çalışmaya devam.Sizlerde inşaallah bebeklerinizi sagliklica kucağınıza alırsınız.

Normal test yaptım negatif çıktı.Hayirlisi olsun.2.bebegim olacaktı olsaydı.Bu ay çalışmaya devam.Sizlerde inşaallah bebeklerinizi sagliklica kucağınıza alırsınız.
Canım belkide normal testte çıkmamıştır. Belli olmaz. istersen biraz daha bekle tekrar dene

Canım belkide normal testte çıkmamıştır. Belli olmaz. istersen biraz daha bekle tekrar dene

Oğlum adetim 2 gün geçince belli olmuştu. Bakalım bugün de olmazsam yarın kan testi yaptırırım inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…