Hadi ya ins. kimyasal gebelik değildir, oyle bile olsa kimyasal gebelikten sonra hamile kalan çok kisi var sonraki aylar icin..Ben aceleci davranmışım sanırım. Dün gece ve bu sabah idrar testi yaptım evde, testler öncekine göre silik çıktı. Hatta o kadar silik ki zor görüyorum. Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum. Herkese bol şans dilerim. Dileyen herkes bu ay sağlıklı doğuracağı bebeğin yola çıkış haberini alsın. Hoşçakalın.
Herşeyi bıraktım regl olmayı bekliyorum. Neredeyse hiç umudum yok. Cevabın için teşekkür ederim.Hadi ya ins. kimyasal gebelik değildir, oyle bile olsa kimyasal gebelikten sonra hamile kalan çok kisi var sonraki aylar icin..
Ne çabuk pes ettin öyle? Bende dün test yaptim bir önceki günden daha silik çıktı aradan 3-4 saat geçti hiç sıvı almadım o arada tekrar yaptim ve çok daha koyu çıktızHerşeyi bıraktım regl olmayı bekliyorum. Neredeyse hiç umudum yok. Cevabın için teşekkür ederim.
Ben testi tekrarladım, artık ikinci çizgi yok. Maalesef fark çok belli. Daha önce de kaybım var. Sekiz aydır öyle yoruldum ki. 2019'a kadar bırakmaya karar verdim. Umarım birkaç gün sonra kesin sonucu alır ve sonuna kadar sağlıkla götürebileceğin bir gebelik yaşarsın.Ne çabuk pes ettin öyle? Bende dün test yaptim bir önceki günden daha silik çıktı aradan 3-4 saat geçti hiç sıvı almadım o arada tekrar yaptim ve çok daha koyu çıktız
Çok teşekkür ederim canım. Allah büyüktür inşallah gönlüne göre verir rabbimBen testi tekrarladım, artık ikinci çizgi yok. Maalesef fark çok belli. Daha önce de kaybım var. Sekiz aydır öyle yoruldum ki. 2019'a kadar bırakmaya karar verdim. Umarım birkaç gün sonra kesin sonucu alır ve sonuna kadar sağlıkla götürebileceğin bir gebelik yaşarsın.
Bel ve kasik agrisi en belirgin belirtidir :) hadi hayırlısıHayırlı bayramlar kızlar bugün bende az bel agrisi var ama neden bilmiyorum belki yorgunluktandir var mi böyle bi belirti yaşayan
İnsallah canim umutlanmak istemiyorum daha adetime 10 gün var bakalımBel ve kasik agrisi en belirgin belirtidir :) hadi hayırlısı
Her zaman umut vardır:) yumurtlama günlerinizi degerlendirdiniz mi?İnsallah canim umutlanmak istemiyorum daha adetime 10 gün var bakalım
Aynen adet olana kadar umut var denektir yumurtlama günlerini söyle degerlendirdim test 2 gün pozitif çıktı silik çıktığı günü ve 2.cizginin koyu çıktığı günü degerlendirdik güzel günler ama bakalım geçen ayda degerlendirmistim bu şekilde olmadi maalesef bu ay uzayan akıntı çalışmayı bırakınca ertesi gün geldi ama o gün eşim yoktu böyle iste ins tutmuşturHer zaman umut vardır:) yumurtlama günlerinizi degerlendirdiniz mi?
İnşallah tutmuştur. İnşallah bebek vardır :)Aynen adet olana kadar umut var denektir yumurtlama günlerini söyle degerlendirdim test 2 gün pozitif çıktı silik çıktığı günü ve 2.cizginin koyu çıktığı günü degerlendirdik güzel günler ama bakalım geçen ayda degerlendirmistim bu şekilde olmadi maalesef bu ay uzayan akıntı çalışmayı bırakınca ertesi gün geldi ama o gün eşim yoktu böyle iste ins tutmuştur
İns canim sende var mi birseyler belirti yada test yaptın mi tekrardanİnşallah tutmuştur. İnşallah bebek vardır :)
Evet canım tekrardan test yaptım bu sabah adete 3 gün kaldı. Kasik agrisi ve göğüslerim agriyor sizliyor. Buda bugün ki testim :)İns canim sende var mi birseyler belirti yada test yaptın mi tekrardan
Hadi insallah canim çok silik bir çizgi var ins vardır bebisEvet canım tekrardan test yaptım bu sabah adete 3 gün kaldı. Kasik agrisi ve göğüslerim agriyor sizliyor. Buda bugün ki testim :)
İnşallah canim :)Hadi insallah canim çok silik bir çizgi var ins vardır bebis
İki kere test yaptım ikisindede çıktı.pzartesi günü kan vericem bakalım güzel haberler olsun inşMerhaba hanımlar var mı güzel haberler
Aa super darisi tüm bekleyenlere.. demek ki ağızda tat degisikliği belirtiymis sağlıkla devam etsin ins.İki kere test yaptım ikisindede çıktı.pzartesi günü kan vericem bakalım güzel haberler olsun inş
İnş cnm sen ne durumdasın varmı gelişmeAa super darisi tüm bekleyenlere.. demek ki ağızda tat degisikliği belirtiymis sağlıkla devam etsin ins.