2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Aslında pek yapılacak biseyte yok sanki. Düzenli olarak kontrollere gitmek gerekir. Her hamileliğin başlangıcinda korkular ve endişeler olur herşey düzene girene kadar

İnşallah benim korkum kistten dolayı kese oluşursa onu almaları ya da yumurtalıkları filan çünkü benim gibi olup böyle olanlar da varmış ama iyi ihtimali düşünmeye çalışıyorum belki küçülür bebeğe zarar vermez diye bakalım iki hafta sonra kontrol var anlıycaz inşallah :)

Küçülür küçülür positif ol bakalim :)

Merhaba canım. Gözünaydin. Sakin ol oldukça dikkat et kendine. Benimde maalesef 1 düşüğüm var bebeğim 11 haftaliken kalbi durdu. Onun için bu sefer olursa daha sakin olucam sende öyle olmayi dene :) iyi şanslar
Benim de öyle canım kalp atışlarını duymamıştık. Sakin olmakta fayda var dediğin gibi. Hayırlısı olsun

Benim de öyle canım kalp atışlarını duymamıştık. Sakin olmakta fayda var dediğin gibi. Hayırlısı olsun
Hayırlısı tabi ki rabbimden hayirli ve sağlıklı evlat isteyelim sadece evlat istemeyelim,doğru zamanda versin inşallah :) şey ben herşeyi unutuyorum sende gebelik yok henüz demi? Bata kac gün var? Benim 5-6 gün var :)

Test yaptım canım çift çizgiyi gördüm . Tatilden sonra dr a gidip kan testi yaptıracağım. Kalp atışını duymadan da söylemeyeceğim kimseye. Daha önce söyledim sonra herkese açıklama yapmak moral bozucu oluyor.

Merhaba hanımlar, içimden hep Mayıs annesi olmayı istiyordum, ins. bu ay hamilelik haberi veririm bata 10 gun var, bu topik acilsin diye bekliyordum Kurumus-Maskara açmış topiği hayırli olsun

Aa hayırlı olsun bende beta ölçtürmek istiyorum ama birtaraftanda korkuyorum.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
İnşallah çok sağolun darısı başınıza.. Bata 5 kala yaptığım idrar testinde 7 saat sonra pozitifi gördüm. 4 kala yaptığımda 50 dk sonra... Bayram için test stokladınız mı?

İnşallah Mayıs annesi olalım bende beklemedeyim bata 5 gün var .Bulantılar oluyor ağzımın tadında bozukluk var. Ama piskolojikte olabir tabi
İnşallah sanirim ikinci gebeliğin senin de

İnşallah çok sağolun darısı başınıza.. Bata 5 kala yaptığım idrar testinde 7 saat sonra pozitifi gördüm. 4 kala yaptığımda 50 dk sonra... Bayram için test stokladınız mı?
BaBakalım birazdan duşarı çıkabilirsem alıcam.ama yıllardır beklediğim için eşime test alayım demeye bile çekiniyorum

Bulantım var birde ağzımın tadı çok bozuk.Birde bu ay yumurtlama gününe çok dikkat ettik ondan ümitleniyorum
Mesela bulantı aslında 5. haftadan sonra başlar deniyor ya bende de hem bulantı hem baş dönmesi olmuştu bu ay. Biz de ovulasyon testiyle güya yumurtlama gününü denk getirecektik. Üst üste üç gün iliski oldu ama henüz test kopkoyu olmamıştı. Ertesi gün test koyulaştı, ben hastalandım yattım. Bi sonraki gün test açıldı, eşimin gece de çalışması gerekti yapamadık. Öyle bi ağladım ki... Ama tutmuş. Umarım sizinki de tutmuştur.

İnşallah tutmuştur.Bu ağız tadı değişikliği konusunda bir bilgin varmı.Benim ağzımın tadı şu an sanki çok sıcak birşey içmişimde dilim yanmış gibi.Ağızda metal tad denilen şey bumu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…