- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
Hayirli olsun tatlim Allah saglicakla kucagina almayi nasip eder insallahBen de dün öğrendim, adetim bir gün geçti evde test yaptım çizgi kıpkırmızıydı sonra kan verdim 148 çıktı 2 haftalık yepyeni inşallah büyür tutunur hayırlısıyla ilk gebelik
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallahBen de dün öğrendim, adetim bir gün geçti evde test yaptım çizgi kıpkırmızıydı sonra kan verdim 148 çıktı 2 haftalık yepyeni inşallah büyür tutunur hayırlısıyla ilk gebelik
Hayirli olsun tatlim Allah saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahBen de dün öğrendim, adetim bir gün geçti evde test yaptım çizgi kıpkırmızıydı sonra kan verdim 148 çıktı 2 haftalık yepyeni inşallah büyür tutunur hayırlısıyla ilk gebelik
Hayirli olsun tatlim darısı basimixa insallahmerhaba kızlar adetim bugün başladı bitince çalışmaya başlayacağız hayırlısı bakalım
amin cümlemizle inşallahHayirli olsun tatlim darısı basimixa insallah
Merhaba canım. Gözünaydin. Sakin ol oldukça dikkat et kendine. Benimde maalesef 1 düşüğüm var bebeğim 11 haftaliken kalbi durdu. Onun için bu sefer olursa daha sakin olucam sende öyle olmayi dene :) iyi şanslarBen de test yaptım . Hamileyim. Daha dr a gitmedim. Haftaya giderim. Düşük olmaz inşallah daha önce düşük oldu. Allah hayırlısını versin
Selam. İnşallah vardır bebis :) hayırlı haberlerini bekliyoruzHerlese slm mayıs annesi henüz hiç yok sanırım.ben eğer ki hamile kalmış olursam.Doğum tarihi 2 mayıs olarak görünüyor.bat 23 veya 25 .Bazen 28 bazen 30 günde geliyor.İnşallah bu ay olur yıllardır bekliyorum.9 yaşında bir oğlum var .beş senedir.1 dış gebelik 2 düşük yaptım inş bu ay. Artık yüzümüz güler
Hiç bir bilgim yok ama böyle durumlarda beklemek be stres yapmamak çok önemli,biliyorum kolay değil böyle bir durumda ama kese benim bildiğim kadariyla 6. Haftada falan gözükür. Yanlışım varsa lütfen biri düzeltsin beni :) gönlünü ferah tut emiKızlae bilen var mı acaba bu konuda bişey 3-4 haftalık hamileyim tam ne kadarlık olduğunu bilmiyoruz dr. Da net bişey diyemiyor. Son adet tarihine bakarsak 5 haftası bitti. Neyse ilk önce özele gittim gebelik var sağlıklı ama kist var dedi kese ultrasonla görülmedi. Sonra bi kliniğe gittik bugün vajinal ultrasonla bakıldı ve yine görülmedi ama değerler çok yüksek kesin gebelik var diyor doktor. Kist var 6 cm yumurta çatladığında oluşan kistlerden de değilmiş. Kanamış galiba yumurta çatlayınca kistin etrafına dolmuş filan ama yine kese görülmedi. İki hafta sonraya randevumuz var doktor risk yok umutluyum görücez diyo ama ben telaşlandım iyice. Kisti olan ve benim gibi kesesi geç görünen var mı acaba?
Hiç bir bilgim yok ama böyle durumlarda beklemek be stres yapmamak çok önemli,biliyorum kolay değil böyle bir durumda ama kese benim bildiğim kadariyla 6. Haftada falan gözükür. Yanlışım varsa lütfen biri düzeltsin beni :) gönlünü ferah tut emi
İnşallah :) ilk mi?İnşallah riskli bi durum yoktur bekliyorum düşğnmeyeye çalışıyorum