Geçmiş olsun, sağlıkla gelsin minikler..Aynen ikinci gebelik ama 5 senedir istiyoruz 1 dış gebelik 2 düşük yaşadım.tabi bu arada yaş giderek ilerledi artık son şaslarım .
O zaman kız olma ihtimali yüksekMesela bulantı aslında 5. haftadan sonra başlar deniyor ya bende de hem bulantı hem baş dönmesi olmuştu bu ay. Biz de ovulasyon testiyle güya yumurtlama gününü denk getirecektik. Üst üste üç gün iliski oldu ama henüz test kopkoyu olmamıştı. Ertesi gün test koyulaştı, ben hastalandım yattım. Bi sonraki gün test açıldı, eşimin gece de çalışması gerekti yapamadık. Öyle bi ağladım ki... Ama tutmuş. Umarım sizinki de tutmuştur.
Çok haklısın her açıklama yaptığında tekrar tekrar yaşıyorsun. Çok sevindim senin adına. Bende 2 gündür çok silikte olsa 3 dakika da çıkan 2. Çizgi görüyorum bekleyip görecezTest yaptım canım çift çizgiyi gördüm . Tatilden sonra dr a gidip kan testi yaptıracağım. Kalp atışını duymadan da söylemeyeceğim kimseye. Daha önce söyledim sonra herkese açıklama yapmak moral bozucu oluyor.
Gözünaydin canım. Sağlıkla kucağına alHerkese merhaba... bat hcg 27. Dileyen herkes aynı haberi alır umarım.
Teşekkür ederim canım. İnşallah görürsün çift çizgiyi en kısa zamanda :) aramıza hosgeldinMerhaba hanımlar, içimden hep Mayıs annesi olmayı istiyordum, ins. bu ay hamilelik haberi veririm bata 10 gun var, bu topik acilsin diye bekliyordumKurumus-Maskara açmış topiği hayırli olsun
Merhabalar. İyi şanslar diliyorum.2 günde 1 iliskiye özen gösterin o zaman yumurtlama gününü kacirmaniz imkansız gibi bisey.Mrb lar benim bat 30 agustos 2.cocugum olsun istiyorum ama bu 4.ay sanırım arayı bu kadar açtığımız icin olmuyor bilmiyorum bu ayda umudum yok aslında ama buraya yazmak geldi icimden belki şans getirir ins Ovulasyon testi kullaniyorum düzenli iliskimiz var tarçın bal çörek otu karışımını da denedim bu ay ins gelir melegim
Sanırım yumurtlama günlerim geçti bugün 17. günüm testte silik çıkıyor ama yinede yola devamMerhabalar. İyi şanslar diliyorum.2 günde 1 iliskiye özen gösterin o zaman yumurtlama gününü kacirmaniz imkansız gibi bisey.
Hadi bakalım. Mutlu haberlerini bizimle paylasmayi unutma lütfen! :)Sanırım yumurtlama günlerim geçti bugün 17. günüm testte silik çıkıyor ama yinede yola devam
İns yazarım buraya hepimizin güzel haberlerini alırız umarım sizde var mi bebek şimdiHadi bakalım. Mutlu haberlerini bizimle paylasmayi unutma lütfen! :)
Henüz bilmiyorum :)İns yazarım buraya hepimizin güzel haberlerini alırız umarım sizde var mi bebek şimdi
İns güzel haberlerini alırız seninde bayramda mutlu oluruz hepimiz bat ne zaman seninHenüz bilmiyorum :)
İnşallahhhhh. Benim bat 25-26 Ağustos hangi gün tam bilmiyorumİns güzel haberlerini alırız seninde bayramda mutlu oluruz hepimiz bat ne zaman senin
Evet ağızda paslı bir tat, dolayısıyla sürekli su içme isteği ve yoğun tuvalet ihtiyacı, bu var. Ama benim dikkatimi asıl çeken şey, bhcg idrara karıştıktan sonra idrar antibiyotik içmiş gibi kokmaya başlıyor. Rengi de tuhaflaşıyor. Hadi herşey psikolojik diyelim, idrar kokusu da mı psikolojik... Var mı öyle bi şey?İnşallah tutmuştur.Bu ağız tadı değişikliği konusunda bir bilgin varmı.Benim ağzımın tadı şu an sanki çok sıcak birşey içmişimde dilim yanmış gibi.Ağızda metal tad denilen şey bumu acaba.
Babası çok sevinir kız olursaO zaman kız olma ihtimali yüksekben ogluma yumurtlama gününde hamile kalmıştım yani cizgi yeni siliklesmeyw basladiğında
Çok sağol. Gönlündeki karnındadır umarımGözünaydin canım. Sağlıkla kucağına al
Hımm ona dikkat etmedim .Bakalım idrar kokusunda değişiklik varmı onda dikkat edecem.Evet ağızda paslı bir tat, dolayısıyla sürekli su içme isteği ve yoğun tuvalet ihtiyacı, bu var. Ama benim dikkatimi asıl çeken şey, bhcg idrara karıştıktan sonra idrar antibiyotik içmiş gibi kokmaya başlıyor. Rengi de tuhaflaşıyor. Hadi herşey psikolojik diyelim, idrar kokusu da mı psikolojik... Var mı öyle bi şey?
Ay yerim ben senii nasıl güzel bir söz böyle :) çok sağol. Bugün yine silik 2. Çizgiyi gördüm ama bati 1 gün geçince kan tahlili yapacam :)Çok sağol. Gönlündeki karnındadır umarım
Çok teşekkür ederiz:) zor evet biliyorum Ama o duyguyu tatmak istiyorum:)2018mayis annesiyim bebeğim 3 buçuk aylık oldu bile çok güzel bir serüven sizleri bekliyor ve çokta zor Allah yardımcınız olsun çabucak Mayıs gelsin benimki yaşını dolduran sizinkiler doğsun