Nasıl yaptırıyoruz bu testi? Kadın doğumcu direk istiyor öu kendisi biz mi yaptırıyoruz?
2 düştükten sonra doktorum kendisi istedi canım ve sonuçlar 1 ile 2 aya yakın sürede çıkıyor 1 düşükte bile testleri yapmaya gerek duymuyorlar

Slm kızlar ben henüz kalp atışı için gitmedim geceden beri inanılmaz regl ağrısı gibi ağrılarım var geçen hafta da olmuştu doktor normal dedi ama bu defa geçmek bilmiyor 9 ay bir geçse
Geçmiş olsun canım, geçmeyen regl ağrısı normal değil canım, doktorunun normal demesi de ayrı bir gariplik.doktorum hafif ağrılar olur ama regl sancısı gibi dayanılmayan fazla ağrı olursa derhal gel dedi.
Bir arkadaşım da regl gibi ağrılar vardı doktoru normal demişti,ama baya baya günlük yaşamını çok etkileyen bir haldeydi.arkadasta doktor normal dediği için evde bekliyordu, ve kanama geçirdi ağrılar bir iki hafta surdukten sonra. Ve başka doktora gitti kanama olunca ve doktor şunu söyledi bende ordaydim, ağrı normal değil, bu tarz ağrılar kanamayı tetikler ve düşüğe yol açabilir dedi.cok şükür arkadaşımın bebeği gayet sağlıkli,6 aylık oldu.
Bu örneği korkman için vermedim yanlış anlama, tedbir amaçlı yazdım,tecrübemi paylaştım.eger imkanın varsa doktora git.sakin ihmal etme canım.

Ben yaşamadım ama, pazartesi kese için gittiğimde doktorum sordu yeşilimsi sarı akıntın oluyormu diye. Ona göre sanırım ilaç falan verecekti , olmadığı için detaylı bişey sormadım. Doktoruna danış belki ilaç falan kullanmak gerekir

Günaydın :)
Ankara
Yaş 31
İlk bebeğim olacak
Boy 170
Kilo 60
Sat 07.08.2018
Tahmini Doğum tarihim 14.05.2019
Keseyi 4+4’de dün karından gördük
Galiba bir şey unutmadım :)
Ankara
Yaş 31
İlk bebeğim olacak
Boy 170
Kilo 60
Sat 07.08.2018
Tahmini Doğum tarihim 14.05.2019
Keseyi 4+4’de dün karından gördük
Galiba bir şey unutmadım :)

Bu mesajı yazmıştım ama etiketlemeyince arada kaynadı sanırım :) 5 54Kbr54

ben de yeni öğrendim hamileliği ama henüz gitmedim doktora.

ankaralılar hastane olarak nereye gidiyorsunuz, gideceksiniz?

Zekai Tahir'in çayyolundaki semt polikliniğine giden var mı? Eskiden merkezi randevu sistemiyle randevu alınıp gidilebiliyordu ama şimdi ne zaman randevu almaya çalışsam, aradığınız kriterlere uygun randevu bulunamadı yazıyor.

Kağıda not aldım cimcime bi kızım var ondan fırsat bulunca yazacam canım sabahtan beri 3 kişi ekleyebildim sayesinde :)

brn adete 5 gun varken gitmistim 10 cikmisti . 12 si bat . cuma falan bi test daha yaparim . sonra kese icin giderim . dr a gitmek beni cok stresli yapiyor .
2000leri geçerse bu değerin karından kese gözükür canım bencede acele etme bi sıkıntı olmadıkça bende cumartesi gidecem direk 6+2 oluyor SATA göre o zaman bakalım inşallah kalp atışıda aradan çıkar diye düşünüyorum

1 kerede halletmek en iyisi

medilifein dr larina iyi diyorlar ama cok kalabalik orasi da . orasi da bana reyapla ayni uzaklikta yuruyerek 10 dk . memnun musun dr undan
Sen beyliksuzunde degilmiydin canim? Bana yakin canim birde doktorum nobetci 6 dan sonra geliyor. Ama cok yogun doktorum cok iyi ve bilinen bir doktor ve ilgili destekci. Ben memnunum.

Herkese merhaba, yeniyim aranızda bilgilerim Tekirdağ, 30 yaş, ilk gebelik, 61 kilo, 165 boy, sat 04.08.2018, tahmini doğum 11.05.2019,keseyi 4+6 da gördük, kalp atışı 21 eylül inşallah :) 2 tutmayan aşılama ve 3.5 yıllık bekleyişim var bu yüzden çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) 5 54Kbr54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…