Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım günaydın. Yazını okurken ben de heyecanlandım. En güzeli cinsiyet belli olduktan sonra eşya bakmak dimi :) Çok şükür allaha bize böyle güzel hediye verdi.
Bende haftaya gidicem 11. haftanın içinde olucam, inşallah öğreniriz :)
İnşallah canım, güzel haberlerle gel. Sağlıklı olsunlar da. Bende haftaya gideceğim , hafta bitimine doğru gideyim diyorum belki cinsiyet için bir şey der, ama bir taraftan da bekleyemiyorum :) Birde o son halini gördüğümden beri çok özlüyorum
Merhaba
Bende de demir eksikligi var ben gebeligimin basindan beri decavit kullaniyordum doktorum Mom Vital Plus a gec dedi demir eksikligi icin..ben ikili test yaptiracagim ayrica ense kalinligi olculecekmis
Gobek cevirme diye birsey duymustum.hatta bazi doktorlar dogumda yaparmis guya digeri baska dogsun diye onla mi alakali acaba kizlarim eve gelsin bende bakicsm.benimde 3uncu yolda