• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım günaydın. Yazını okurken ben de heyecanlandım. En güzeli cinsiyet belli olduktan sonra eşya bakmak dimi :) Çok şükür allaha bize böyle güzel hediye verdi.
Bende haftaya gidicem 11. haftanın içinde olucam, inşallah öğreniriz :)

İnş canım, bende 12 nin içinde olucam:) heyecanlıyım

Mutlaka yaz olur mu :) Yaa ne güzel heyecanlar bunlar. ALLLAH bozmasın sağlıkla gelsinler.

Ay inş, pazartesi öğlen randevum, doktorumda tecrübeli gibi, inş hem sağlıklı olduğunu duyarım hemde cinsiyetini öğrenirim canım, merak içindeyim:))))

Ay inş, pazartesi öğlen randevum, doktorumda tecrübeli gibi, inş hem sağlıklı olduğunu duyarım hemde cinsiyetini öğrenirim canım, merak içindeyim:))))
İnşallah canım, güzel haberlerle gel. Sağlıklı olsunlar da. Bende haftaya gideceğim , hafta bitimine doğru gideyim diyorum belki cinsiyet için bir şey der, ama bir taraftan da bekleyemiyorum :) Birde o son halini gördüğümden beri çok özlüyorum

Merhaba
Bende de demir eksikligi var ben gebeligimin basindan beri decavit kullaniyordum doktorum Mom Vital Plus a gec dedi demir eksikligi icin..ben ikili test yaptiracagim ayrica ense kalinligi olculecekmis
Decaviti recetesiz eczanelerden alabiliyormuyuz acaba ? eleviti kullanmak istemiyorum çünkü. :)

Gobek cevirme diye birsey duymustum.hatta bazi doktorlar dogumda yaparmis guya digeri baska dogsun diye onla mi alakali acaba kizlarim eve gelsin bende bakicsm.benimde 3uncu yolda
Şimdiye kadar göbeğine baktığım kişiler doğru çıktı. Büyük çocuğuna bak bakalım onunki nasıl

Back