- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 35
Bende 4+4 haftaligim.beta degerin kac cnm senin ?Benimde göğüs dışında başka bir belirtim yok. Birde arada kasık batması yaşıyorum. 4+1 günlüğüm
Dün 366.90 çıktı canım. Senin ?Bende 4+4 haftaligim.beta degerin kac cnm senin ?
Benimde göğüs dışında başka bir belirtim yok. Birde arada kasık batması yaşıyorum. 4+1 günlüğüm
İnşallah böyle devam ederiz canım. Ben de hiç olmadı bulantı ama ileride olabilir. Zamanı var daha. Benim göğüslerim çok kötüç Eve gidip iç çamaşırımı çıkarmak istiyorum. Yürürken bile yavaş hareket ediyorum canım yanıyor.Benimde kasik batması ve ağrım oluyor ayakta kalırsam, göğüsler hafif dokununca acı oluyo,onun dışında rahatsız eden bir durum yok,hafif sabah ilk uyanınca midem bulanıyor,oda genelde hep olan bişey,inş hiç midem bulanmaz, en zoru bulantı kusma olur :) ben tam olarak kaçim bilmiyorum pazartesi ogrenicem:)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar bende katıldım aranıza rabbim sağlıklı hemilelik versin herkese bat 2 eylül buda bügünki testim
Eki Görüntüle 2184049
Bnimde dun degerim 338 cikti canmDün 366.90 çıktı canım. Senin ?
Maşallah canım.Bende haftaya gideceğim doktora. Geçen hafta 2 hafta sonra gelirsin demişti. İnşallah hayırlı güzel haberler alırız.Bnimde dun degerim 338 cikti canm
bendede var işte.özellikle akşamları iyice sıcak basıyor.Benimki battaniyeyle yatıyor .ben uzerime hic birsey almiyorum.Bendede var,ter içindeyim hep,ama bu kadar erken ateş basar mi acaba, ama bir anda ateş içinde kaliyorum
Canm sat a göre hesaplamıyo musun haftanıDün 366.90 çıktı canım. Senin ?
bendede var işte.özellikle akşamları iyice sıcak basıyor.Benimki battaniyeyle yatıyor .ben uzerime hic birsey almiyorum.
Birde sana birsey sorucam canim .Sen hissediyor musun .hani bazilari hissediyorum falan diyor ama bende daha tik yok.O his neden yok acaba
Aynı bizde böyleyzbendede var işte.özellikle akşamları iyice sıcak basıyor.Benimki battaniyeyle yatıyor .ben uzerime hic birsey almiyorum.
Birde sana birsey sorucam canim .Sen hissediyor musun .hani bazilari hissediyorum falan diyor ama bende daha tik yok.O his neden yok acaba
O ateş basması herkeste var sanrm :)kızlarrr güzel kizlar hamiş kızlar ne yaparsiniz bakiim. Ben isyerinde uyuyacak bir delik bulsam ne güzel olur diye iç geçiriyorum.Nerdeyse gözüm acik horlamaya başlycam.Birde ateşlerdeyim.
Açlıktan midem bulanıyor biseyler yicem :)kızlarrr güzel kizlar hamiş kızlar ne yaparsiniz bakiim. Ben isyerinde uyuyacak bir delik bulsam ne güzel olur diye iç geçiriyorum.Nerdeyse gözüm acik horlamaya başlycam.Birde ateşlerdeyim.
Ben de uykuyu atlattım ama ateş basıyor. Bir yandan kendini kollamaya çalış bir yandan da serinlemeye çalış. Ofiste klıma varken çok hissetmiyorum ateş olayını ama bu seferde klima zarar verir diye korkuyorum.kızlarrr güzel kizlar hamiş kızlar ne yaparsiniz bakiim. Ben isyerinde uyuyacak bir delik bulsam ne güzel olur diye iç geçiriyorum.Nerdeyse gözüm acik horlamaya başlycam.Birde ateşlerdeyim.
ahaha :))))))Açlıktan midem bulanıyor biseyler yicem :)
Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecemBebeği hissetmek mi, canım bebeği hissedemeyiz,sadece yerleşiyor büyüyor onun yarattığı kasılmaları hissediyoruz kaşık bölgesinde,daha nokta kadar birşey hissedilmez,o kasılmaları bebek hareketi falan sanıyorlar :) benim arkadaşlarım 4-5 aylık hamile daha yeni tekmeleme falan hissediyorlar,yani çok erken,daha kesenin içinde kalp atımı için bile beklememiz gerekiyor dusunsene, hissedilmez öyle hemen:)
Ben de uykuyu atlattım ama ateş basıyor. Bir yandan kendini kollamaya çalış bir yandan da serinlemeye çalış. Ofiste klıma varken çok hissetmiyorum ateş olayını ama bu seferde klima zarar verir diye korkuyorum.
Şirkette temizliği düzenli yapılıyor , kontrol bende kumandası elimde resmen çaktırmadan ayarlıyorum sürkli. Kimseye söylemedim çünkü hamile olduğumu. Belime de şal sardım. Durumum karışık yani :) Evime gitmek istiyorumKlima eğer çok sogutursa,ve düzenli temizliği yapılmıyor ise zararı olur filtre temizliği yani.
Valla ben evde de yatarken açıyorum klimayı serin serin iyi oluyo:)
Ben de hissetmiyorum, kısmetse kese yada kalp atışından sonra olur.Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecem