Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecem
Canım ne mümkün o laflar abartı laflar,ultrasonla bile gorunemeyen birşeyi nasıl hissedebiliriz akıl işi değil,sadece yerleşirken büyürken kasılmalar oluyo onu anlıyoruz ağrı yaptığı için,hissedebilseydik ultrasona gerek kalmazdı ki bekliyoruz mecbur kese görülecek boyuta gelsin diye, abartmayi seviniyo insanlar:) doktor kesede kalp atışı duyamiyo bizimkiler hareketlerini hissediyo nokta kadar bile olmayan bir canlının:)
Şirkette temizliği düzenli yapılıyor , kontrol bende kumandası elimde resmen çaktırmadan ayarlıyorum sürkli. Kimseye söylemedim çünkü hamile olduğumu. Belime de şal sardım. Durumum karışık yani :) Evime gitmek istiyorum
Kızlar size bir şey sorucam. Madem burada her şeyi paylaşıyoruz, bu konuyu da ben sorayım dedim.
Cinsellik devam ediyor mu sizde ? Doktorlar 8 aya kadar risk yoksa sakıncası yok diyorlar ama, daha tecrubesizi korkuyoruz. Duyduğumuzdan bu yana aklımıza bile gelmdi :) sizde durumlar nasıl .?
Şirkette temizliği düzenli yapılıyor , kontrol bende kumandası elimde resmen çaktırmadan ayarlıyorum sürkli. Kimseye söylemedim çünkü hamile olduğumu. Belime de şal sardım. Durumum karışık yani :) Evime gitmek istiyorum
Kızlar size bir şey sorucam. Madem burada her şeyi paylaşıyoruz, bu konuyu da ben sorayım dedim.
Cinsellik devam ediyor mu sizde ? Doktorlar 8 aya kadar risk yoksa sakıncası yok diyorlar ama, daha tecrubesizi korkuyoruz. Duyduğumuzdan bu yana aklımıza bile gelmdi :) sizde durumlar nasıl .?
Doktor kontrolunu bekliyoruz canim haftaya gidicrm kismetse. Siz neler yapiyorsunuz onu merak etmistim:) bu arada bende bulanti basladi. Kusacak kadar degil ama rahatsiz edici
Evet canım da o sağlık ocağına gidersen öyle. İnternetten de öğrenebiliyorsun salı günü yaptırdım öğlen öğrendim bunu biraz geç yaptırdım akşama dediler ama çıkmadı hala.