Bende sabahları pekmez atıyorum ağzıma hemen işe gitmeden önce, iş yerinde yapıyorum kahvaltımı. Duyduğum günden beri en sık tükettiğim şey ceviz oldu.
Evet canım balık çoook önemli. Mevsimi tam gelsin de haftada en az 3 gün tüketmek gerek balığı.Bugün alayım bari sağol canım hatirlattigin için. Birde balık yağı tüketmek yerine balık yemeye gayret edin,tabi doktorunuzun önerdiği balıklardan,balık yağı kilo aldırıyor haberiniz olsun, daha önce kimyasal yaşamıştım o dönemde balık yağı kullaniyimmi diye sordum doktoruma,balığın kendisini ayda bir kere yesen yeter,balık yağları ekstra vitaminler sadece kilo aldırır psikolojini bozar demişti,ben yemeği tercih ederim:) doktorlar hastalarına ekstra vitaminler yağlar veriyo,anlaştığı firmalar oluyo haliyle doktor verdi diye alıp kullanıyorlar,vitamin eksikligin olmadığı sürece ekstra bişey vermem, yemelisin demişti. Dürüst konuşmuştu sağolsun:)
Evet canım balık çoook önemli. Mevsimi tam gelsin de haftada en az 3 gün tüketmek gerek balığı.
Kuru fasülye, bezelye ve maydanoz da folik asit içeriyor bilginiz olsun. Bu arada Folik asit alıyorsunuz değil mi ?
Önümüzde uzun güzel bir süreç var, her faydalı şeyi yemeye vucudumuza almaya çalışalım. Çok fazla kilo da almamamız lazım :) Ben 65 kg hamile kaldımBen alıyorum. Hamilelikten 3-4 ay önce başlamıştım. Doktor bırakabilirsin diyene kadar kullanırım. Kuru fasülyeyi de hiç sevmemherşeyden azar azar da olsa yemekte fayda var tabi :)
Gözünaydın canım :)Benimde ya nisan ya Mayıs olacak, Mayıs grubuna mayistir diye girdim,ama doktora gidince netlesir sanırım,özellikle nisan sonu tarihler kafa karistiri bir hafta ileri gitse Mayıs:) buradaki birçok arkadaş Nisan'da bebeğini kucağına alabilir :)
Sağol canım benim:)Hayırlı olsun canım, gel her zaman :)
Genelde son aylarda yürüyüş yapılırKızlar yürüyüşe ne zaman başlanır acaba ? En az bir 2 aylık olduktan sonra falan mı ?
Maşallah çok güzel artmışşş :)günayyddınnn kızlar değerimi ölçtürücem demiştim 141 den 2 günde 460a yükselmiş küşür...salı günü kese için gidicem..bnde 28 yaşındayım 57 kiloyum ikinci bebeğim kısmetse..ilkler çok başka keyfini çıkarın kızlar (= folik asit bende başladım iyotlu olanları varmış ondan yazdı bana eşimde eczacı onu tavsiye etti bakalım
Evet canım balık çoook önemli. Mevsimi tam gelsin de haftada en az 3 gün tüketmek gerek balığı.
Kuru fasülye, bezelye ve maydanoz da folik asit içeriyor bilginiz olsun. Bu arada Folik asit alıyorsunuz değil mi ?
Ay evet:):))))Gözünaydın canım :)
Artık gel git yaparız iki topik arası :)
Benimde ya nisan ya Mayıs olacak, Mayıs grubuna mayistir diye girdim,ama doktora gidince netlesir sanırım,özellikle nisan sonu tarihler kafa karistiri bir hafta ileri gitse Mayıs:) buradaki birçok arkadaş Nisan'da bebeğini kucağına alabilir :)
Canim senin mesaji okuyunca aklima geldi .Ceviz normalde en sevdiğim yemiş ama bu siralar o bile bana kötü kokuyor. Eşime diyorum ki bu ceviz bozulmuş kokuyor.O da diyor ki ceviz bu,ne kokacak.Devrelerim yandı gariBende sabahları pekmez atıyorum ağzıma hemen işe gitmeden önce, iş yerinde yapıyorum kahvaltımı. Duyduğum günden beri en sık tükettiğim şey ceviz oldu.
Bende gitmedim daha. Haftaya randevu aldim.Sen ne zaman gideceksin canim
ooo canım sen başlamışsın mide bulantılarına :) Hadi hayırlısı olsun, bu bile insanın hoşuna gidiyor. Ama inşallah ağır atlatmazsın kuzum.Canim senin mesaji okuyunca aklima geldi .Ceviz normalde en sevdiğim yemiş ama bu siralar o bile bana kötü kokuyor. Eşime diyorum ki bu ceviz bozulmuş kokuyor.O da diyor ki ceviz bu,ne kokacak.Devrelerim yandı gari
Bende carsamba gidicem.Şu zaman geçmek bilmiyor.Daha annemlere soylemedim cok heyecanliyim.ilk bebişim benim.Pazartesi gidicem, bir an önce pazartesi olsa diyorum canım:))))
Gözünüz aydın canım çok güzel yükselmiş değerin demek ki yerleşme tutunma kanamasıymış çok şükür. Salı günü güzel haberlerini bekliyoruz kilonda çok iyiymiş 62 kiloyum ilk hamileliğim bana da doktorum iyotlu folicasitten verdi :) inşallah hepimiz sağlıklı bebislerle sağlıklı hamilelikler yaşarız ❤günayyddınnn kızlar değerimi ölçtürücem demiştim 141 den 2 günde 460a yükselmiş küşür...salı günü kese için gidicem..bnde 28 yaşındayım 57 kiloyum ikinci bebeğim kısmetse..ilkler çok başka keyfini çıkarın kızlar (= folik asit bende başladım iyotlu olanları varmış ondan yazdı bana eşimde eczacı onu tavsiye etti bakalım