2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Doktor kontrolunu bekliyoruz canim haftaya gidicrm kismetse. Siz neler yapiyorsunuz onu merak etmistim:) bu arada bende bulanti basladi. Kusacak kadar degil ama rahatsiz edici

Bende de ufak ufak başladı aşırı iştahsızlık var ve tatlıya karşı da bir mesafe oluştu. Hiç istemiyorum . Su içiyorum bol bol

Bende de ufak ufak başladı aşırı iştahsızlık var ve tatlıya karşı da bir mesafe oluştu. Hiç istemiyorum . Su içiyorum bol bol
Aynen canim bol bol su tuketmek lazim. Ben bugun daha farkli hissediyorum. Hep yazarlardi adet gunumden itibaren basladi belirtiler diye. Su anda midem bulaniyor resmen erken baslamadi mi

Aynen canim bol bol su tuketmek lazim. Ben bugun daha farkli hissediyorum. Hep yazarlardi adet gunumden itibaren basladi belirtiler diye. Su anda midem bulaniyor resmen erken baslamadi mi

Canım aslında normal. Ki bunlar bulantı bile değil daha. Daha çılgınları var inşallah görmezsiniz . Cogunlukla 6.haftanin içindeyken başlayıp bilinmeze doğru giden bulantılardan söz ediyorum. Bana 3 kısacık haftada 4 kiloya mâl olmuştu .

Kızlar gebelikleriniz hayırlı olsun InşAllah nasip olursa bat a 3 gün var sonra tüp bebek tedavisine başlıyorum nasip olurda tutarda mayıs annesi mi olmuş olucam ben. Ilk deneyimim tecrubesizim çok da heyecanlıyım bat 4 eylul yardımcı olur musunuz

Teşekkür ederim, inş sende Mayıs annesi olursun,kalbinden geçen gerçek olsun inşallah, test yaptınız mı hiç,belirti falan varmı farkettiginiz

Ben çok iyiydim,akşam 10 da berbat bir bulantı başladı,öyle böyle değil ayakta duramadim kustum kusucam resmen halada devam ediyor sanki araba tutmuş gibi,bu hamilelik olayında insanın günü gününe dakikası dakikasına uymuyor bunu farkettim bugun

Günaydın kızlar. Bebeğimi öğrendiğim günden beri diş ağrısı çekiyorum çok berbat bir ağrı yatırmıyor uyutmuyor. En son ağlıyorum ağrıdan. Doktor doktor dişçi gezdim ilk 3 ay hiçbirşey yapamayız diyorlar düşük riskini kabul etmiyoruz diyorşar. Devlet de özelde bakmıyor. Dışarıdan görünen bir çürük yok film çekilmesi lazımmış malum bebek var yasak diyorlar. En son kadın doğum doktoruma gittim 10. Haftaya kadar imkansız bakteriler dağılır düşük yaparsın diyor. Antibiyotik verdiler çok ağrım oluncada parol alıyorum. Artık dayanamıyorum ilaçlar birkaç saat iyi ama sonra yine başlıyor gerçi daha 3 tane içtim kutu bitince rahatlar mıyım en azından idare eder mi kızlar bildiğiniz birşey varsa paylaşın benimle bebeğimin sevincini bile hiç yaşayamadım. Bu arada gargarada yasak seyrelterek kullan dedi o da etkilemiyor. Karanfil sarımsak herşeyi denedim bana mısın demedi. Hormonlar diş ağrısı yapabiliyormuş.

Günaydın canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin . Röntgen için hamilelere giydirilen korumalı önlük tarzı şeyler oluyor, heryer kullanmiyomus, kullanan doktorlar oluyormuş,bir araştır istersen, birde Banu çiftci adlı doktorun bu konularla alakalı videoları vardı onu izle bilgi alırsın,çok çok mükemmel bir hekim kadın doğumcu. Bende de diş hassasiyeti başladı onunla alakalı sanırım, dolgularimda hafif kendini hissettirmeler, benim bir tanıdığımin 9 ayı dis ile ilgili sıkıntılarla geçti,Yeditepe üni Hastanesi'ne gidip geliyordu baya biseyler yaptırmıştı, hangi ildesin illaki deneyimli bir doktor vardir, senin için çok dua edicem

evet cnm hamililerde diş sorunları çok oluyor maalesef..diş ağrısı diş eti kanaması baskın ağız kokusu..ben birincide 5 aylıktım 20lik dişm operasyonu olmuştum ama ilk 3 ay riskli çok geçmiş olsun

benimde randevum salı..o pazartesiler salılar çabucak gelsin hayırlı haberlerle dönelim inşallah (=

benimde randevum salı..o pazartesiler salılar çabucak gelsin hayırlı haberlerle dönelim inşallah (=
İns canım,rüyamda ilk randevuma gitmiş oldum:)
Kimyasal yaşadığım ay hamile olduğumu öğrenince ruyamda dusuk yaşadığımı kanamanın olduğunu agladigimi falan görmüştüm,iki gün sonrada değerler gerileyince kimyasal düsük olacagini öğrendim. Rüyamda hep tersine yormustum. Anladım ki düz benim rüyalar:)
Allah hepimize sağlık sıhhat versin,bebeklerimiz de turp gibi doğsun insallah

Kızlar sizlerde tek kasıkta mi batma ağrı vs oluyo,bende biraz sağda biraz sol kasıkta batmalar hafif ağrılar var,kimyasal yaşadığım ay sadece solda vardı, merak ettim

Tesekkur ederiz canim. Insallah gerek kalmaz Mayis annesi olursun

Evet canim bizim biraz erken baslamis. Benim gecti cok sukur. Yaninda kraker bulundur mutlaka cok iyi geliyor

Kızlar sizlerde tek kasıkta mi batma ağrı vs oluyo,bende biraz sağda biraz sol kasıkta batmalar hafif ağrılar var,kimyasal yaşadığım ay sadece solda vardı, merak ettim
Benim ilk zamanlar ikisinde de vardi. Sanki su aralar sadece sol da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…