Ara ara bende de oluyor canım. Bugün regl günüm bir tuhafım zatenKızlar sizde ateşlenme var mi?Çok sıcakliyorum bu aralar.Ateslerdeyim
Canım benim de yoktu.Hatta birkaç hafta geçmesine rağmen hala yok.Sadece kokuya biraz duyarlılik var.Benim deger 300 lerde gogus agrisi haric hic bir belirtim yok mide bulantisi koku hassasiyeti falan normal mi sizce ?
Hersey olacagina variyo ama yine de telaslaniyorum.2 kayip beni ypratti hep bise olcakmis gibiCanım benim de yoktu.Hatta birkaç hafta geçmesine rağmen hala yok.Sadece kokuya biraz duyarlılik var.
Hersey olacagina variyo ama yine de telaslaniyorum.2 kayip beni ypratti hep bise olcakmis gibi
Amin insallah hepimiz guzel haberler alalimGönlünü ferah tut canım, güzel düşün. Rabbim ne isterse onu yaşıyoruz. Telaş yapıp kendini yıpratma. Sağlıkla afiyetle gelsin inşallah :)
Maşallah canımm hayırlı olsun. Tarihlerimiz aynı :)Selam kızlar bende katıldım aranıza rabbim sağlıklı hemilelik versin herkese bat 2 eylül buda bügünki testim
Eki Görüntüle 2184049
Sağol canım seninkide hayırlı sağlıklı olsun :)Maşallah canımm hayırlı olsun. Tarihlerimiz aynı :)
Hayırlı olsunSelam kızlar bende katıldım aranıza rabbim sağlıklı hemilelik versin herkese bat 2 eylül buda bügünki testim
Eki Görüntüle 2184049
günayyddınnn kızlar değerimi ölçtürücem demiştim 141 den 2 günde 460a yükselmiş küşür...salı günü kese için gidicem..bnde 28 yaşındayım 57 kiloyum ikinci bebeğim kısmetse..ilkler çok başka keyfini çıkarın kızlar (= folik asit bende başladım iyotlu olanları varmış ondan yazdı bana eşimde eczacı onu tavsiye etti bakalım
Sağol canım seninkide sağlıklı hamilelik olsun 2000lerde gözüyo bebişde içine gelmiş olur diye tahmin ediyorum ben o zamana kadarSelamm kızlar hcgm iki gün önce 79.5ti bugün 204 çıktı. 10 eylülde kese görünür dedi dr
Gözün aydın canım :) inş hepimiz görelim kesecikleriSelamm kızlar hcgm iki gün önce 79.5ti bugün 204 çıktı. 10 eylülde kese görünür dedi dr
Benimde ilk olacak, anneme söyledim artık,ben keseyi göreyim sonra bol bol sevincem inşallah:)Bende carsamba gidicem.Şu zaman geçmek bilmiyor.Daha annemlere soylemedim cok heyecanliyim.ilk bebişim benim.
Gözün aydın canım :)Selamm kızlar hcgm iki gün önce 79.5ti bugün 204 çıktı. 10 eylülde kese görünür dedi dr
Kızlar sizde ateşlenme var mi?Çok sıcakliyorum bu aralar.Ateslerdeyim
Benim deger 300 lerde gogus agrisi haric hic bir belirtim yok mide bulantisi koku hassasiyeti falan normal mi sizce ?
Benimde göğüs dışında başka bir belirtim yok. Birde arada kasık batması yaşıyorum. 4+1 günlüğümHerkeste farklı şeyler oluyor, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)