- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.756
Canim var ya şu sıralar canavar gibi oldum. Sürekli bir açlik hali. Şişcez mi biz şimdi ama ben 58 kilomla mutluAçlıktan midem bulanıyor biseyler yicem :)
Canım ne mümkün o laflar abartı laflar,ultrasonla bile gorunemeyen birşeyi nasıl hissedebiliriz akıl işi değil,sadece yerleşirken büyürken kasılmalar oluyo onu anlıyoruz ağrı yaptığı için,hissedebilseydik ultrasona gerek kalmazdı ki bekliyoruz mecbur kese görülecek boyuta gelsin diye, abartmayi seviniyo insanlar:) doktor kesede kalp atışı duyamiyo bizimkiler hareketlerini hissediyo nokta kadar bile olmayan bir canlının:)Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecem
Bende şimdi muhakkak şal al diyecektim ki sen demişsin. Ah bu hamişler. Söz konusu bebişler oluncaŞirkette temizliği düzenli yapılıyor , kontrol bende kumandası elimde resmen çaktırmadan ayarlıyorum sürkli. Kimseye söylemedim çünkü hamile olduğumu. Belime de şal sardım. Durumum karışık yani :) Evime gitmek istiyorum
ankaradayimKızlar hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ? Ben İstanbul.
Aynen canım. Teşekkür ederim beni düşündüğün için :) Hormonlar tavan, benim hafif ağlamalar duygulanmalar başladı :)Bende şimdi muhakkak şal al diyecektim ki sen demişsin. Ah bu hamişler. Söz konusu bebişler oluncaher ayrintiyi düşünürler
Amin canım inşallah çok sağolHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Şirkette temizliği düzenli yapılıyor , kontrol bende kumandası elimde resmen çaktırmadan ayarlıyorum sürkli. Kimseye söylemedim çünkü hamile olduğumu. Belime de şal sardım. Durumum karışık yani :) Evime gitmek istiyorum
Canim var ya şu sıralar canavar gibi oldum. Sürekli bir açlik hali. Şişcez mi biz şimdi ama ben 58 kilomla mutluydum yaaaa
Kızlar size bir şey sorucam. Madem burada her şeyi paylaşıyoruz, bu konuyu da ben sorayım dedim.
Cinsellik devam ediyor mu sizde ? Doktorlar 8 aya kadar risk yoksa sakıncası yok diyorlar ama, daha tecrubesizi korkuyoruz. Duyduğumuzdan bu yana aklımıza bile gelmdi :) sizde durumlar nasıl .?
Ben ankaradayım :)Kızlar hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ? Ben İstanbul.
Ben SivastayımmKızlar hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ? Ben İstanbul.
Evet canim oyle diyor uzmanlar ama insan cekinim korkuyor. Esim cok tedirgin:)Canım sağlıklı bir gebelikse eğer ara vermeye gerek yok. Doğuma kadar bile müsade var. Doğumu kolaylaştırıyor
Evet canim oyle diyor uzmanlar ama insan cekinim korkuyor. Esim cok tedirgin:)
Kızlar kan tahlilini sağlık ocağında yaptıran var mı en geç kaçta yayınlanıyor sonuclar ? Akşam 6 gibi dediler hala görünmüyor
Doktor kontrolunu bekliyoruz canim haftaya gidicrm kismetse. Siz neler yapiyorsunuz onu merak etmistim:) bu arada bende bulanti basladi. Kusacak kadar degil ama rahatsiz ediciDoktor kontrolünden sonra durumun netlesir canım. O zamana kadar bekleyin isterseniz
Arkadaşım yaptırıyordu hep bir gün sonra ogreniyodu, hcg ölçümü dimi