2019 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Ben çok okuyorum öyle.Daha ilk günden hissettim diyenler var. Kesin pozitif içimde hissediyorum diyen var.Inan bende diyorum ben neden hissetmiyorum. Kamda 9300 çıktı ben daha hissedecem
Canım ne mümkün o laflar abartı laflar,ultrasonla bile gorunemeyen birşeyi nasıl hissedebiliriz akıl işi değil,sadece yerleşirken büyürken kasılmalar oluyo onu anlıyoruz ağrı yaptığı için,hissedebilseydik ultrasona gerek kalmazdı ki bekliyoruz mecbur kese görülecek boyuta gelsin diye, abartmayi seviniyo insanlar:) doktor kesede kalp atışı duyamiyo bizimkiler hareketlerini hissediyo nokta kadar bile olmayan bir canlının:)

Bende şimdi muhakkak şal al diyecektim ki sen demişsin. Ah bu hamişler. Söz konusu bebişler oluncaher ayrintiyi düşünürler

Kızlar size bir şey sorucam. Madem burada her şeyi paylaşıyoruz, bu konuyu da ben sorayım dedim.
Cinsellik devam ediyor mu sizde ? Doktorlar 8 aya kadar risk yoksa sakıncası yok diyorlar ama, daha tecrubesizi korkuyoruz. Duyduğumuzdan bu yana aklımıza bile gelmdi :) sizde durumlar nasıl .?

Çaktırmadan ayar çek :)

Canım sağlıklı bir gebelikse eğer ara vermeye gerek yok. Doğuma kadar bile müsade var. Doğumu kolaylaştırıyor

Kızlar kan tahlilini sağlık ocağında yaptıran var mı en geç kaçta yayınlanıyor sonuclar ? Akşam 6 gibi dediler hala görünmüyor

Arkadaşım yaptırıyordu hep bir gün sonra ogreniyodu, hcg ölçümü dimi

Evet canım da o sağlık ocağına gidersen öyle. İnternetten de öğrenebiliyorsun salı günü yaptırdım öğlen öğrendim bunu biraz geç yaptırdım akşama dediler ama çıkmadı hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…